Stříhání vlasů - mikádo

2200
1.6.14 16:16

stříhání vlasů mikádo

:palec: holky nezkoušela jste si někdy sama střihnout mikádo? M8m přidělané vlasy a chci je dolů své vlasy mám pod ramena, ale chtěla bych to trošku do kulata a nad ramena prostě mikádo :nevim: s kadeřnicema špatná zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2200
1.6.14 16:21

@valkil ve p ředu delší vzadu kratší jako by podkova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
1.6.14 16:35

Prostě jsem střihla a bylo
nebo partner, když jsem potřebovala pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
1.6.14 16:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.6.14 16:57

Tak to vypadá velmi zajímavě. Nemam však odvahu vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
1.6.14 17:16
@Akivasha píše:
http://www.novinky.cz/…bez-nej.html

Potrebuju zastrihnout konecky a nemam vubec cas na kadernici, tak asi zkusim :think:

• Citovat
  • Upravit
2183
1.6.14 17:19

Tak pak napiš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.6.14 17:59

Já jsem si takhle vlasy stříhla a fakt to funguje :lol: Už se na to asi chystám pomalu zase :lol:

• Citovat
  • Upravit
Bauli
1.6.14 20:51

Tak hlásím, že konečky ostříhaný a vypadá to normálně :palec: Zdá se, že zuby nejsou, prostě vypadám jako vždycky od kadeřnice-prostříhaný. Možná sem to mohla vzít ještě o cenťák, protože ty konečky už sem měla fakt hrozný, ale zítra po umytí a vyfoukání překontroluju a případně pak ještě přistřihnu. A tím, že je mám dost dlouhý (do půl zad), tak prostě rozdíl není nijak dramatickej a i se to dobře stříhalo. Jen mi trochu dělalo problém trefit to rovně.

• Citovat
  • Upravit
74217
1.6.14 20:56
@Akivasha píše:
http://www.novinky.cz/…bez-nej.html

jsem to před koupáním zkusila dceři zastříhnout má hodně dlouhé a vypadá to dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
27.6.14 17:19

Zakladetelko povedlo se? Bylo by foto? :kytka: Chci zkusit na sestře ta se taky bojí kadeřnic :mrgreen:.Tak moc zručná nejsem tak mě zajímá jak se povedlo :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
10.8.15 14:48

Mate nekdo zkusenost s ostrihanim kudrnatych vlasu podle prvniho videa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
10.8.15 18:56

@lemanka taky by me to zajimalo, potrebuji ostrihat a nemam zrovn poslusne rovne vlasy. Na nich je to rekla bych diky vlnitosti vyhoda, proste se v pripade neuspechu schovaji.. asi to zkusim, jdes do toho? ;)

• Citovat
  • Upravit
1437
10.8.15 19:55

@teckaa Už jsem to zkusila. Ale střihla jsem to níž, než slečna na videu, abych neměla tak krátkou ofinu. A jako myslím, že dobrý, vlasy mi přijdou takové lehčí, mám ale hodně kudrnaté vlasy, takže vypadají z poloviny tak dlouhé, jako kdyby byly narovnané. Je to nezvyk, nosila jsem delší dobu vlasy všechny stejně dlouhé. Zkus to střihnout, ale radím ne tak nahoře, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
10.8.15 20:30

@lemanka diky za zkusenost. taky mam dost kudrnate vlasy, vsechny stejne dlouhe. mam pocit, ze uz dale rust nemuzou, jak uz jsou suche a poskozene, proto potrebuji sestrihnout. Ofinu nemam vubec… a sestrihavala jsi ty konecky, jak bylo na videu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml