Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
holky nezkoušela jste si někdy sama střihnout mikádo? M8m přidělané vlasy a chci je dolů své vlasy mám pod ramena, ale chtěla bych to trošku do kulata a nad ramena prostě mikádo
s kadeřnicema špatná zkušenost
Prostě jsem střihla a bylo
nebo partner, když jsem potřebovala pomoc
@Akivasha píše:
http://www.novinky.cz/…bez-nej.html
Potrebuju zastrihnout konecky a nemam vubec cas na kadernici, tak asi zkusim ![]()
Já jsem si takhle vlasy stříhla a fakt to funguje
Už se na to asi chystám pomalu zase ![]()
Tak hlásím, že konečky ostříhaný a vypadá to normálně
Zdá se, že zuby nejsou, prostě vypadám jako vždycky od kadeřnice-prostříhaný. Možná sem to mohla vzít ještě o cenťák, protože ty konečky už sem měla fakt hrozný, ale zítra po umytí a vyfoukání překontroluju a případně pak ještě přistřihnu. A tím, že je mám dost dlouhý (do půl zad), tak prostě rozdíl není nijak dramatickej a i se to dobře stříhalo. Jen mi trochu dělalo problém trefit to rovně.
@Akivasha píše:
http://www.novinky.cz/…bez-nej.html
jsem to před koupáním zkusila dceři zastříhnout má hodně dlouhé a vypadá to dobře ![]()
Zakladetelko povedlo se? Bylo by foto?
Chci zkusit na sestře ta se taky bojí kadeřnic
.Tak moc zručná nejsem tak mě zajímá jak se povedlo ![]()
Mate nekdo zkusenost s ostrihanim kudrnatych vlasu podle prvniho videa?
@lemanka taky by me to zajimalo, potrebuji ostrihat a nemam zrovn poslusne rovne vlasy. Na nich je to rekla bych diky vlnitosti vyhoda, proste se v pripade neuspechu schovaji.. asi to zkusim, jdes do toho? ![]()
@teckaa Už jsem to zkusila. Ale střihla jsem to níž, než slečna na videu, abych neměla tak krátkou ofinu. A jako myslím, že dobrý, vlasy mi přijdou takové lehčí, mám ale hodně kudrnaté vlasy, takže vypadají z poloviny tak dlouhé, jako kdyby byly narovnané. Je to nezvyk, nosila jsem delší dobu vlasy všechny stejně dlouhé. Zkus to střihnout, ale radím ne tak nahoře, no.
@lemanka diky za zkusenost. taky mam dost kudrnate vlasy, vsechny stejne dlouhe. mam pocit, ze uz dale rust nemuzou, jak uz jsou suche a poskozene, proto potrebuji sestrihnout. Ofinu nemam vubec… a sestrihavala jsi ty konecky, jak bylo na videu?