Barva na vlasy jako má Ivana

1829
30.5.14 10:02

barva na vlasy jako ma ivana

Ahoj, chtela bych si koupit barvu na vlasy priblizne takovy odstin jako ma ted Ivana Gottová. Máte nějaké typy? (fotka v levo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1259
30.5.14 10:12

Proč anonymně??? aby tě někdo neodhalil že se chceš obarvit??? :roll:

dojdi si ke kadeřnici…barva v krabičce nikdy nechytne tak jak je na obrázku a nevíš jak bude reagovat na tvoje vlasy a stejně tu samou nevychytáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
30.5.14 10:20
@Khalesi píše:
Proč anonymně??? aby tě někdo neodhalil že se chceš obarvit??? :roll:dojdi si ke kadeřnici…barva v krabičce nikdy nechytne tak jak je na obrázku a nevíš jak bude reagovat na tvoje vlasy a stejně tu samou nevychytáš.

Mně teda barva chytne jako je na krabičce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.14 10:22

@Crystal87 a jakou pouzivas znacku?

• Citovat
  • Upravit
6257
30.5.14 10:36

Jaka barva? Ta pripocurana slam :lol: a?…Zalezi jaka je ted tva aktualni barva. Pokud tmava, neexperimentovala bych bez kadernika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
30.5.14 10:39

@Crystal87 to mi teda taky pověz jakou značku používáš… mě nikdy nechytla jak obrázek a to jsme to barvila už ze všeho možného-blond, hnědá, černá, červená, fialová… výsledek se vždy liší. o odstín, o fous… ani moje kadeřnice není přesvědčená o perfektní barvě z krabičky. myslím té obchodové. ona si to prostě namíchá tak jak to má vypadat. byť je to člověk takže se klidně může stát že to dopadne katastrofálně i tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
30.5.14 10:41

Používám syossky :nevim: zkoušela jsem i olejovky ale ty mi ted v těhu nechytly vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
30.5.14 10:45

@Crystal87 takze syoss ti chytaji i v tehu? a jak dlouho vydrzi nevymyji se hned? taky jsem tehu a schanim nakou co by mi chyla

Příspěvek upraven 30.05.14 v 10:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
30.5.14 10:46

Syoss moc nemusím, hodně mi smrdí :) ael pokud se budu věnovat tomu co chce zakl. tak s červenou, zrzavou a těmihle podobnými odstíny jsem vždy šla ke kadeřnici-hlavně i proto že bylo třeba původní tmavou notně zesvětlit.

zakl. jakou máš tedy teď barvu vlasů? věř tomu že i gottová to nepachtila doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.14 10:48

@Khalesi mam takovou svetlejsi hnedou

• Citovat
  • Upravit
27029
30.5.14 10:50
@tvetinka píše:
@Crystal87 takze syoss ti chytaji i v tehu? a jak dlouho vydrzi nevymyji se hned? taky jsem tehu a schanim nakou co by mi chylaPříspěvek upraven 30.05.14 v 10:49

Jo jako jediná mi chytla..zkoušela jsem tu prodigy olejovku a sice krásně voněla ale vůbec to nechytlo, tak jsem se vrátila k syoss..měnila jsem teda teda i odstín, tak jsem se bála jak to chytí a ono perfektně. Ale každému sedí jiná barva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
30.5.14 10:52

@Crystal87 takze takze ti prekryla i predeslou barvu? z jake na jakou jsi menila? ja mam konce takove do cervena ale uz hodne vymyte a velky odrost od hlavy tak bych potrebovala aby mi to i sjednotila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
30.5.14 10:54
@Crystal87 píše:
Jo jako jediná mi chytla..zkoušela jsem tu prodigy olejovku a sice krásně voněla ale vůbec to nechytlo, tak jsem se vrátila k syoss..měnila jsem teda teda i odstín, tak jsem se bála jak to chytí a ono perfektně. Ale každému sedí jiná barva…

To mi neříkej včera jsem si koupila prodigy :roll: snad chytne těhotná nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
30.5.14 10:57
@tvetinka píše:
@Crystal87 takze takze ti prekryla i predeslou barvu? z jake na jakou jsi menila? ja mam konce takove do cervena ale uz hodne vymyte a velky odrost od hlavy tak bych potrebovala aby mi to i sjednotila

Nosila jsem světlounkou blond, prodigy mi nechytla takže jsem měla bílou hlavu:D nechala jsem to odrůst, přirozenou mám tmavě hnědou, odrosty odbarvila a hodila na to tmavou blond…a chytlo to skvěle, ani jsem to nečekala. Červená se strašně blbě přebarvuje, taky jsem jí nosila a nešla dolů a nešla, chtěla jsem pak zpátky na blond a u kadeřnice to vůbec nešlo jen to melírovala, hlava mě od ní pálila a děs. Tak jsem to riskla :oops: vzala celou hlavu odbarvovačem a ono mi to fakt stáhlo. Pak na to hodila co jsem chtěla a bylo :mrgreen: a ani jsem neměla vlasy zničený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
30.5.14 10:57

Zakl to bych teda měla strach že to chytne hodně tmavě. gottka jí má takovou zářivou, jasnou, plnou života :) skoro jako přírodní zrzka. fakt jdi raději do salonu. ve finále ušetřím peníze i zklamání že to není tak jak jsi chtěla.
nemusíš hned do Bomtonu, šikovné kadeřnice jsou skoro kam se podíváš za přijatelnější ceny. u našich v městečku u Prahy chce moje okolo 600-700 za barvení. a už k ní chodím léta letoucí, mamka ještě o něco déle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí