Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, chtela bych si koupit barvu na vlasy priblizne takovy odstin jako ma ted Ivana Gottová. Máte nějaké typy? (fotka v levo)
Proč anonymně??? aby tě někdo neodhalil že se chceš obarvit??? ![]()
dojdi si ke kadeřnici…barva v krabičce nikdy nechytne tak jak je na obrázku a nevíš jak bude reagovat na tvoje vlasy a stejně tu samou nevychytáš.
@Khalesi píše:
Proč anonymně??? aby tě někdo neodhalil že se chceš obarvit???dojdi si ke kadeřnici…barva v krabičce nikdy nechytne tak jak je na obrázku a nevíš jak bude reagovat na tvoje vlasy a stejně tu samou nevychytáš.
Mně teda barva chytne jako je na krabičce ![]()
Jaka barva? Ta pripocurana slam
a?…Zalezi jaka je ted tva aktualni barva. Pokud tmava, neexperimentovala bych bez kadernika..
@Crystal87 to mi teda taky pověz jakou značku používáš… mě nikdy nechytla jak obrázek a to jsme to barvila už ze všeho možného-blond, hnědá, černá, červená, fialová… výsledek se vždy liší. o odstín, o fous… ani moje kadeřnice není přesvědčená o perfektní barvě z krabičky. myslím té obchodové. ona si to prostě namíchá tak jak to má vypadat. byť je to člověk takže se klidně může stát že to dopadne katastrofálně i tam ![]()
Používám syossky
zkoušela jsem i olejovky ale ty mi ted v těhu nechytly vůbec ![]()
@Crystal87 takze syoss ti chytaji i v tehu? a jak dlouho vydrzi nevymyji se hned? taky jsem tehu a schanim nakou co by mi chyla
Příspěvek upraven 30.05.14 v 10:49
Syoss moc nemusím, hodně mi smrdí
ael pokud se budu věnovat tomu co chce zakl. tak s červenou, zrzavou a těmihle podobnými odstíny jsem vždy šla ke kadeřnici-hlavně i proto že bylo třeba původní tmavou notně zesvětlit.
zakl. jakou máš tedy teď barvu vlasů? věř tomu že i gottová to nepachtila doma…
@tvetinka píše:
@Crystal87 takze syoss ti chytaji i v tehu? a jak dlouho vydrzi nevymyji se hned? taky jsem tehu a schanim nakou co by mi chylaPříspěvek upraven 30.05.14 v 10:49
Jo jako jediná mi chytla..zkoušela jsem tu prodigy olejovku a sice krásně voněla ale vůbec to nechytlo, tak jsem se vrátila k syoss..měnila jsem teda teda i odstín, tak jsem se bála jak to chytí a ono perfektně. Ale každému sedí jiná barva…
@Crystal87 takze takze ti prekryla i predeslou barvu? z jake na jakou jsi menila? ja mam konce takove do cervena ale uz hodne vymyte a velky odrost od hlavy tak bych potrebovala aby mi to i sjednotila
@Crystal87 píše:
Jo jako jediná mi chytla..zkoušela jsem tu prodigy olejovku a sice krásně voněla ale vůbec to nechytlo, tak jsem se vrátila k syoss..měnila jsem teda teda i odstín, tak jsem se bála jak to chytí a ono perfektně. Ale každému sedí jiná barva…
To mi neříkej včera jsem si koupila prodigy
snad chytne těhotná nejsem
@tvetinka píše:
@Crystal87 takze takze ti prekryla i predeslou barvu? z jake na jakou jsi menila? ja mam konce takove do cervena ale uz hodne vymyte a velky odrost od hlavy tak bych potrebovala aby mi to i sjednotila
Nosila jsem světlounkou blond, prodigy mi nechytla takže jsem měla bílou hlavu:D nechala jsem to odrůst, přirozenou mám tmavě hnědou, odrosty odbarvila a hodila na to tmavou blond…a chytlo to skvěle, ani jsem to nečekala. Červená se strašně blbě přebarvuje, taky jsem jí nosila a nešla dolů a nešla, chtěla jsem pak zpátky na blond a u kadeřnice to vůbec nešlo jen to melírovala, hlava mě od ní pálila a děs. Tak jsem to riskla
vzala celou hlavu odbarvovačem a ono mi to fakt stáhlo. Pak na to hodila co jsem chtěla a bylo
a ani jsem neměla vlasy zničený ![]()
Zakl to bych teda měla strach že to chytne hodně tmavě. gottka jí má takovou zářivou, jasnou, plnou života
skoro jako přírodní zrzka. fakt jdi raději do salonu. ve finále ušetřím peníze i zklamání že to není tak jak jsi chtěla.
nemusíš hned do Bomtonu, šikovné kadeřnice jsou skoro kam se podíváš za přijatelnější ceny. u našich v městečku u Prahy chce moje okolo 600-700 za barvení. a už k ní chodím léta letoucí, mamka ještě o něco déle ![]()