Barva na vlasy jako má Ivana

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27029
30.5.14 10:58
@pusina1 píše:
To mi neříkej včera jsem si koupila prodigy :roll: snad chytne těhotná nejsem

Mně nechytla vůbec ale v těhotenství no. A to jsem si koupila odstím 8.0 myslím, když to působilo bylo to až hnědý a smyla jsem to a ono nic 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
30.5.14 11:01
@Crystal87 píše:
Mně nechytla vůbec ale v těhotenství no. A to jsem si koupila odstím 8.0 myslím, když to působilo bylo to až hnědý a smyla jsem to a ono nic 8o

Ojeej :roll: kravka jsem si koupila 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
30.5.14 11:03
@pusina1 píše:
Ojeej :roll: kravka jsem si koupila píše: Více

Hele to zkus a uvidíš, já jí určitě zkusím taky, ale až po porodu, třeba bude chytat normálně..já v tomhle těhu na vlasy měla smůlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
30.5.14 11:05
@pusina1 píše:
Ojeej :roll: kravka jsem si koupila píše: Více

Mamině jsem nedávno barvila vlasy paletkou a teda mi přišlo že jí to chytlo o odstín jinak než mělo a ta barva byla taková jiná no :nevim: já přemýšlela nad těma šamponovýma barvama ale ted v těhu určitě ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
30.5.14 11:43
@Crystal87 píše:
Mamině jsem nedávno barvila vlasy paletkou a teda mi přišlo že jí to chytlo o odstín jinak než mělo a ta barva byla taková jiná no :nevim: já přemýšlela nad těma šamponovýma barvama ale ted v těhu určitě ne :mrgreen:

Me ty samponove v poho chytli v tehu :think: ale rychle se vymivaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.5.14 15:53

Mně se ta její nová barva taky strašně líbí!! :) Dle mého je nejlepší kadeřnictví, ale pokud nechceš utrácet, tak se dá koupit i profesionální barva, které používají kadeřnice a můžeš to obarvit doma. Ale ona tam má takové pěkné odlesky, možná i proužky… Tak nevím, jestli by ti to takhle chytlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí