Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojte…mám dlouhé vlasy do půlky zadku, před prvním porodem jsem je měla obarvené na světlou blond a barvila vždy jen dorosty barvou Garnier-odstín „obilí“ a teď po 5letech po druhém porodu jsem po dlouhé době koupila 2krát barvu Garnier Oil světlá blond (bohužel odstín „obilí“ už se nevyrábí) a mě to chytlo do rezava
a skoro vůbec. Chtěla bych takovou tu pořádnou světlou blond jakou jsem měla předtím
Moje barva vlasů je hnědá tm. Můj umysl koupit 2ks barev je tak za 2-3m, abych neměla zničené celé vlasy. Tak prosím poraďte!!! Jak to udělat, abych měla zpět svou blond barvu???
Zajít si do výborného kadeřnictví. Ale ani tam nebudeš mít jistotu, že dosáhneš požadovaný barvy. Šance je ae mnohem vyšší.
@Zabak_kvak asi protože by tam nechala 1000,– kč? Je lepší si koupit barvu za 150,., sama se barvím spoustu let, vlasy mám dlouhé rychle rostoucí, musím 1× měsíčně
Tak hlavně barvu barvou nezesvětlíš, to ti radím jako kadeřnice..Takže buď si koupit nějakou barvu co obsahuje zesvětlovací složku tzn. peroxid, nebo to stáhnout removerem a pak na to hodit požadovaný odstín..Nejlépe s takto dlouhými vlasy dojít ke kadeřnici..ale necháš tam pálku no.. @MonaM1
http://www.vlasy-in.cz/…044.jpg.html
takový odstín jsem mívala
@MonaM1 píše:
http://www.vlasy-in.cz/…044.jpg.html
takový odstín jsem mívala
a teď?
Holky, já bych šla do kadeřnictví, ale moje kamarádka byla teď přímo v salonu, měla jen odrosty-chtěla dobarvit a nakonec to má úplně jakési rezavé
. Dala za to 1600kč, vlasy má po ramena…síla…
. Paní kadeřnice jí říkala, že ji udělá lepší blond (přírodní) než tu co má na hlavě-prej je moc uměla…takže se toho dost bojím ![]()
@Leniczka23 píše:
a teď?
tm. hnědá-pohledám nějaké foto na netu
@Leniczka23 píše:
Tak hlavně barvu barvou nezesvětlíš, to ti radím jako kadeřnice..Takže buď si koupit nějakou barvu co obsahuje zesvětlovací složku tzn. peroxid, nebo to stáhnout removerem a pak na to hodit požadovaný odstín..Nejlépe s takto dlouhými vlasy dojít ke kadeřnici..ale necháš tam pálku no.. @MonaM1
v té barvě už peroxid byl-četla jsem to tam, tak jsem si myslela, že to bude ok. Já mám pocit, že po porodech mě prostě ty vlasy hrozně špatně chytají barvu ![]()
@MonaM1 píše:
http://www.vlasy-in.cz/…202.jpg.html
No musela bych to vidět na živo, ale zas takovej mega problém by to být neměl..Bohužel si myslím, že sama to nedáš..Nejlepší by asi bylo kdyby sis do toho postupně dělala melír až by to bylo skoro blond a pak na to hodit tu vytouženou..pokud to budeš chtít najednou, tak se neobejdeš bez stříhání, protože ty vlasy po tom budou zrychtované..ale jak sem psala, jestli do toho i přez to chceš jít sama, tak asi stahovač..
@MonaM1 píše:
Holky, já bych šla do kadeřnictví, ale moje kamarádka byla teď přímo v salonu, měla jen odrosty-chtěla dobarvit a nakonec to má úplně jakési rezavé. Dala za to 1600kč, vlasy má po ramena…síla…
. Paní kadeřnice jí říkala, že ji udělá lepší blond (přírodní) než tu co má na hlavě-prej je moc uměla…takže se toho dost bojím
Přesně tak, nechat si zprasit hlavu za tokové peníze, to je teprve síla ![]()
@cher To samozřejmě vím, že je to dražší. Jenže když si koupí dvě barvy a nevyjde to, pak další dvě a zase hrůza.. a pak zase a zase.. Tak ta kadeřnice výjde levněji. Je to samozřejmě risk. Já už prostřídala dost kadeřnic, než jsem s nějakou byla spokojená.. Až jí jednou vypadají všechny vlasy, tak si bude ťukat na čelo proč raději nenavštívila nějaký salón ![]()
Barvu obilí jsem taky používala před x lety. Teď jsem černovláska a mám taky délší vlasy a doporučuju kadeřnici. I u té černé je znát rozdíl mezi nabarvením doma (používám loreal prodigy černá) a nabarvením v salonu. Kadeřnické barvy jsou lepší než chemky z drogerky. Po nabarvení v salonu zůstává moje černá sytější a lesklá. Zajdi jinam než kamarádka. Já chodím na černou za 1000 taky. Dřív klasika sv. hnědá a melírky okolo 1600Kč. Jednotné nabarvení je levnější. Ještě si nenapsala, jak husté vlasy máš…Já sice nemám tak dlouhé jako ty, ale mám hodně husté vlasy a kadeřnice mi tam musí dát tři balení barev.