Mastné vlasy - co používáte?

984
28.5.14 14:43

mastné vlasy-co používáte?

Zdravím, chtěla jsem se zeptat, co používáte za šampóny na mastné vlasy. Mně se po porodu úplně scvokly a mám je na druhý den po umytí opět mastné. Šámpónama na tento typ vlasů, je to snad ještě horší a ani intervaly umytí nemůžu prodloužit, protože pak bych mohla ven jen v čepici. A když jsem to zkoušela, stejně nepomáhá. Některé šampóny mi zanechávají i mastný povrch hned po umytí ( nějak nejdou smýt ať se snažím sebe víc ) takže je to dost na pr. Takže jestli máte odzkoušené nějaké triky typy jako např. sůcé šampóny, zábaly, přírodní věci tak sem s tím díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1452
28.5.14 14:44

Ahoj, začala jsem používat obyč. kopřivový šampon a mam klid, už nemyji denně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
28.5.14 14:45
@LenaNell píše:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, co používáte za šampóny na mastné vlasy. Mně se po porodu úplně scvokly a mám je na druhý den po umytí opět mastné. Šámpónama na tento typ vlasů, je to snad ještě horší a ani intervaly umytí nemůžu prodloužit, protože pak bych mohla ven jen v čepici. A když jsem to zkoušela, stejně nepomáhá. Některé šampóny mi zanechávají i mastný povrch hned po umytí ( nějak nejdou smýt ať se snažím sebe víc ) takže je to dost na pr. Takže jestli máte odzkoušené nějaké triky typy jako např. sůcé šampóny, zábaly, přírodní věci tak sem s tím díky za rady

Mě nezabírá nic myji si vlasy obden a ten druhý den je dávám do culíku :roll: jo a takhle to mám už 20let :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
28.5.14 14:46
@kopejka píše:
Mě nezabírá nic myji si vlasy obden a ten druhý den je dávám do culíku :roll: jo a takhle to mám už 20let :,(

taky tak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
28.5.14 14:50

@burgundy Slyšela jsem, že kopřivový stmavuje odstín vlasů do hněda a já jsem blond :nevim: a ještě chodím na melír, abych byla výraznější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527

Jsem na tom stejne jako holky vyse. Zmena nastala az ted, ve druhem tehotenstvi, ale pochybuju ze mi to vydrzi po porodu. Ja pouzivam suchy sampon, prodlouzi mi to intervaly v myti o den az dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
@kopejka píše:
Mě nezabírá nic myji si vlasy obden a ten druhý den je dávám do culíku :roll: jo a takhle to mám už 20let :,(

Dělám to stejně, jeden den vypadají vlasy celkem fajn, druhej den culík. Mýt si vlasy večer je uplně zbytečná práce, do rána budou k ničemu… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.5.14 14:52

Kopřivový šampon mi pomohl k vlasům jako chemlon, takže jsem od něj poměrně brzy upustila (používat balzámy pak bylo kontraproduktivní). Myju si vlasy každý den ráno. :nevim: Už mi asi nic nepomůže. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16986
@Dafné píše:
Dělám to stejně, jeden den vypadají vlasy celkem fajn, druhej den culík. Mýt si vlasy večer je uplně zbytečná práce, do rána budou k ničemu… :zed: :zed:

i ja to mam stejne. Kdyz jsem chodila do prace, musela jsem privstat a myla jsem denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436

Taky se mi vlasy strašně mastily (myla jsem je denně, max. obden) a co používám toto http://www.branakdetem.cz/…aturinka.htm, stačí mi je umýt jednou až dvakrát týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
28.5.14 14:55

Šampon Alverde Henna s olivou. Myla jsem denně, někdy už byly ty vlasy na umytí už večer. Teď myju obden, ale mohla bych i až třetí den a pořád by to ušlo. Někdy používám suchý šampon-klasika sypací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.5.14 14:55
@AliTad píše:
Taky se mi vlasy strašně mastily (myla jsem je denně, max. obden) a co používám toto http://www.branakdetem.cz/…aturinka.htm, stačí mi je umýt jednou až dvakrát týdně.

To funguje jako mýdlo, akorát se s ním matlají vlasy?

• Citovat
  • Upravit
251
28.5.14 14:56

Ja stim teda problem nemam, ale pritel ano a kadernice mi poradila koupit si v lekarne nejaky i drazsi sampon na mastne vlasy a umyvat vzdy 2krat. Poradne oplachnout spis vlaznou vodou, ne horkou, ta tim zaparenim pokozku zamastuje a v zadnem pripade nemyt vlasy vecer, tim, ze se v noci tre hlava po polstari se taky masti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
28.5.14 14:57

No tak ja s nimi mam problem furt :? Taoze neporadim :zed: Ale co mi trochu pomohlo-tuzidlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
28.5.14 15:00

Moje babicka mi radila obcas umyt jarem. Urcite jsou potom leskejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí