Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Kopřiva a podobný vysušej pokožku, takže se krátkodobě nemastěj a je to jakože super. ![]()
Ale v principu to dá signál mazovým žlázám, že málo pracují a musí přidat, aby byla pokožka chráněná mazem a nepopraskala. ![]()
Pokud hledáš dlouhodobí řešení, tak se dívej po přípravcích, který mají regulovat mazovou žlázu. Na začátku se ti naopak budou mastit vlasy víc, ale pak se to zlepší a budeš spokojená. ![]()
@ncc1701 ty blaho, tolik vůle na úpravu vlasů bych chtěla mít, já vstanu, rozcesu, dám culik a jdu ![]()
už jsem nadávala, že se ostriham na kratko.. ![]()
@ncc1701 píše:
Suchej šampon je taky dobrej, ale pro nás, co máme pět vlasů, je to všechno k ničemu. Já ráno potřebuju šampon, tužidlo, fén, velkej kulatej kartáč, tupírovací hřeben a lak, než vůbec můžu vylézt mezi lidi. Jinak vypadám jako glum.
@MarieOVMUC
Občas není třeba, hlavně když to provedu během odpoledne, tak to často vydrží i přes druhý den, ale už jsem odvykla a nemám ráda pocit neumytých vlasů. ![]()
@TerezkaaKubik A neznici to ty vlasy? A jak to aplikujes? Misto samponu? Kolik mnozstvi?
Opravdu můžu doporučit Alverde Šampon s olivou a hennou
mám sice krátké vlasy-mikádo, ale i přesto se mi vlasy odjakživa hrozně mastily a po tom co jsem vyzkoušela http://www.omlazeni.cz/…ou-3309.html tak jiný nekupuju
Je levný, nemastí se po něm vlasy..vyzkoušela jsem různé šampony na mastící se vlasy přímo z lékárny (Panthenol, Bioderma..) a žádné zázraky se nekonaly a po tomto, si myju vlasy obden a kdybych si hlavu nestihla umýt, tak bych mohla vyjít i tak a nic by se nestalo
Kupuji ho v DM ![]()
KAJA00: neničí mi to vlasy, třeba dvakrát do měsíce si umyju jarem, aplikuju stejně jako šampon jen nedávám kondicionér, množství dám trošku do dlaně noo ![]()
@SaraB píše:
Kopřiva a podobný vysušej pokožku, takže se krátkodobě nemastěj a je to jakože super.![]()
Ale v principu to dá signál mazovým žlázám, že málo pracují a musí přidat, aby byla pokožka chráněná mazem a nepopraskala.
Pokud hledáš dlouhodobí řešení, tak se dívej po přípravcích, který mají regulovat mazovou žlázu. Na začátku se ti naopak budou mastit vlasy víc, ale pak se to zlepší a budeš spokojená.
a konkretnejsi rada by nebyla? ![]()
@Karel Lábek píše:
Já používám strojek
A ten ti umyje vlasy? ![]()
@Samamama píše:
A ten ti umyje vlasy?
no samo - nejnovejsi generace strojku je i uklada
![]()
@AniNevim píše:
a konkretnejsi rada by nebyla?
@radkale píše:
Opravdu můžu doporučit Alverde Šampon s olivou a hennou![]()
![]()
mám sice krátké vlasy-mikádo, ale i přesto se mi vlasy odjakživa hrozně mastily a po tom co jsem vyzkoušela http://www.omlazeni.cz/…ou-3309.html tak jiný nekupuju
Je levný, nemastí se po něm vlasy..vyzkoušela jsem různé šampony na mastící se vlasy přímo z lékárny (Panthenol, Bioderma..) a žádné zázraky se nekonaly a po tomto, si myju vlasy obden a kdybych si hlavu nestihla umýt, tak bych mohla vyjít i tak a nic by se nestalo
Kupuji ho v DM
Tak jsem ho dnes v DM koupila a už se těším jak ho vyzkouší
Taky jsem šamponů na mastné vlasy vyzkoušela mraky jak obyč tak drahých z lékárny a nic nemělo žádný extra efekt. Tak vyzkouším tento a uvidím. Kdyby nic tak už jen co jsem zjistila v obchodě moc krásně voní ![]()