Mastné vlasy - co používáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
28.5.14 16:27

Kopřiva a podobný vysušej pokožku, takže se krátkodobě nemastěj a je to jakože super. :mavam:

Ale v principu to dá signál mazovým žlázám, že málo pracují a musí přidat, aby byla pokožka chráněná mazem a nepopraskala. :cert:

Pokud hledáš dlouhodobí řešení, tak se dívej po přípravcích, který mají regulovat mazovou žlázu. Na začátku se ti naopak budou mastit vlasy víc, ale pak se to zlepší a budeš spokojená. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1451
28.5.14 16:33

Já si občas umyju vlasy jarem a mám klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
28.5.14 16:37

@ncc1701 ty blaho, tolik vůle na úpravu vlasů bych chtěla mít, já vstanu, rozcesu, dám culik a jdu :-D:-P už jsem nadávala, že se ostriham na kratko.. :-D

@ncc1701 píše:
Suchej šampon je taky dobrej, ale pro nás, co máme pět vlasů, je to všechno k ničemu. Já ráno potřebuju šampon, tužidlo, fén, velkej kulatej kartáč, tupírovací hřeben a lak, než vůbec můžu vylézt mezi lidi. Jinak vypadám jako glum.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.5.14 16:40

@MarieOVMUC
Občas není třeba, hlavně když to provedu během odpoledne, tak to často vydrží i přes druhý den, ale už jsem odvykla a nemám ráda pocit neumytých vlasů. :-)

• Citovat
  • Upravit
15575
28.5.14 16:50

@TerezkaaKubik A neznici to ty vlasy? A jak to aplikujes? Misto samponu? Kolik mnozstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
28.5.14 16:56

Opravdu můžu doporučit Alverde Šampon s olivou a hennou :palec: :palec: :palec: mám sice krátké vlasy-mikádo, ale i přesto se mi vlasy odjakživa hrozně mastily a po tom co jsem vyzkoušela http://www.omlazeni.cz/…ou-3309.html tak jiný nekupuju :palec: Je levný, nemastí se po něm vlasy..vyzkoušela jsem různé šampony na mastící se vlasy přímo z lékárny (Panthenol, Bioderma..) a žádné zázraky se nekonaly a po tomto, si myju vlasy obden a kdybych si hlavu nestihla umýt, tak bych mohla vyjít i tak a nic by se nestalo :D Kupuji ho v DM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1451
28.5.14 16:57

KAJA00: neničí mi to vlasy, třeba dvakrát do měsíce si umyju jarem, aplikuju stejně jako šampon jen nedávám kondicionér, množství dám trošku do dlaně noo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
28.5.14 17:13

@TerezkaaKubik Diky, vyzkousim, a jakou prichut? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
28.5.14 17:23
@SaraB píše:
Kopřiva a podobný vysušej pokožku, takže se krátkodobě nemastěj a je to jakože super. :mavam:

Ale v principu to dá signál mazovým žlázám, že málo pracují a musí přidat, aby byla pokožka chráněná mazem a nepopraskala. :cert:

Pokud hledáš dlouhodobí řešení, tak se dívej po přípravcích, který mají regulovat mazovou žlázu. Na začátku se ti naopak budou mastit vlasy víc, ale pak se to zlepší a budeš spokojená. :lol:

a konkretnejsi rada by nebyla? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.14 18:58

Já používám strojek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
28.5.14 23:58
@Karel Lábek píše:
Já používám strojek :-)

A ten ti umyje vlasy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
29.5.14 00:41
@Samamama píše:
A ten ti umyje vlasy? :mrgreen:

no samo - nejnovejsi generace strojku je i uklada :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
29.5.14 09:57
@AniNevim píše:
a konkretnejsi rada by nebyla? :P
:) vim, že je dělá Kapyderm, ale není to levné a nezkoušela jsem je. Ale používám od nich přípravky na seboroickou dermatitidu a ty jsou skvělý, tak počítám, že i tahle řada bude fungovat.

http://www.kapyderm.cz/produkty.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
29.5.14 10:02

@SaraB dekuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
29.5.14 17:04
@radkale píše:
Opravdu můžu doporučit Alverde Šampon s olivou a hennou :palec: :palec: :palec: mám sice krátké vlasy-mikádo, ale i přesto se mi vlasy odjakživa hrozně mastily a po tom co jsem vyzkoušela http://www.omlazeni.cz/…ou-3309.html tak jiný nekupuju :palec: Je levný, nemastí se po něm vlasy..vyzkoušela jsem různé šampony na mastící se vlasy přímo z lékárny (Panthenol, Bioderma..) a žádné zázraky se nekonaly a po tomto, si myju vlasy obden a kdybych si hlavu nestihla umýt, tak bych mohla vyjít i tak a nic by se nestalo :D Kupuji ho v DM :)

Tak jsem ho dnes v DM koupila a už se těším jak ho vyzkouší :potlesk: Taky jsem šamponů na mastné vlasy vyzkoušela mraky jak obyč tak drahých z lékárny a nic nemělo žádný extra efekt. Tak vyzkouším tento a uvidím. Kdyby nic tak už jen co jsem zjistila v obchodě moc krásně voní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí