Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@lexinka.t Tak přeji ať ti taky sedne
já na něj nedám dopustit, ale samozřejmě záleží na typu vlasech
jojo mě voní taky a hlavně po vyfénování mají vlasy trochu jinou vůni než je cítit ten šampon a je to fakt příjemná vůně ![]()
@radkale píše:
@lexinka.t Tak přeji ať ti taky sedne![]()
![]()
já na něj nedám dopustit, ale samozřejmě záleží na typu vlasech
jojo mě voní taky a hlavně po vyfénování mají vlasy trochu jinou vůni než je cítit ten šampon a je to fakt příjemná vůně
Tak hlásím spokojenost
Vlasy mám dlouhé, rovné, jemné a mastí se mi opravdu tak, že ráno umeju a někdy už večer jsou zralé na umytí zas. Teď vydrží krásně dva dny po umytí po tom šampónku Alverde a ještě i třetí den se to jakš takš dá přežít. Takže fakt jsem mile překvapena. Oproti drahým šampónům z lékárny a z internetu toto je super šampon za dobrou cenu ![]()
@lexinka.t Tak to jsem moc ráda, že ti taky sedl
Já na něj nedám dopustit a stále se k němu vracím
![]()
Holky, @lexinka.t @radkale, to jste me uplne navnadily, zrejme do toho take pujdu jakmile se dostanu do DM.
Já si kupuju šampon Milva. ten jediný mi pomohl na tu mastící pokožku hlavy… Já ji měla fakt dost mastnou a vlasy tím pádem taky… No až hrůza
Ale tady ta vlasová péče je dobrá
Pomáhá.
@skwor.skworecek super koukam ze nas je vic kdo pouziva kosmetiku od milva. Já teda nertrpim na mastonut ale na suchost vlasove pokozky.
@skwor.skworecek Jo, ty jsou fakt skvělé. Mamina ale koupila šampón Milva, ale byl nějaký jiný. Dejte si na to pozor. Ty originál výrobky mají na etiketě hologram.
No, já nevím, já osobně vše, co kupuju, tak kupuju na origo shopech…