Mastné vlasy - co používáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
695
29.5.14 18:48

@lexinka.t Tak přeji ať ti taky sedne :lol: :palec: :palec: já na něj nedám dopustit, ale samozřejmě záleží na typu vlasech :D jojo mě voní taky a hlavně po vyfénování mají vlasy trochu jinou vůni než je cítit ten šampon a je to fakt příjemná vůně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
2.6.14 09:16
@radkale píše:
@lexinka.t Tak přeji ať ti taky sedne :lol: :palec: :palec: já na něj nedám dopustit, ale samozřejmě záleží na typu vlasech :D jojo mě voní taky a hlavně po vyfénování mají vlasy trochu jinou vůni než je cítit ten šampon a je to fakt příjemná vůně :lol:

Tak hlásím spokojenost :-) Vlasy mám dlouhé, rovné, jemné a mastí se mi opravdu tak, že ráno umeju a někdy už večer jsou zralé na umytí zas. Teď vydrží krásně dva dny po umytí po tom šampónku Alverde a ještě i třetí den se to jakš takš dá přežít. Takže fakt jsem mile překvapena. Oproti drahým šampónům z lékárny a z internetu toto je super šampon za dobrou cenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
2.6.14 12:04

@lexinka.t Tak to jsem moc ráda, že ti taky sedl :pankac: :palec: Já na něj nedám dopustit a stále se k němu vracím :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
2.6.14 18:40

Holky, @lexinka.t @radkale, to jste me uplne navnadily, zrejme do toho take pujdu jakmile se dostanu do DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.22 20:20

Já si kupuju šampon Milva. ten jediný mi pomohl na tu mastící pokožku hlavy… Já ji měla fakt dost mastnou a vlasy tím pádem taky… No až hrůza :( Ale tady ta vlasová péče je dobrá :) Pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.12.22 11:30

@skwor.skworecek super koukam ze nas je vic kdo pouziva kosmetiku od milva. Já teda nertrpim na mastonut ale na suchost vlasove pokozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.12.22 16:45

@skwor.skworecek Jo, ty jsou fakt skvělé. Mamina ale koupila šampón Milva, ale byl nějaký jiný. Dejte si na to pozor. Ty originál výrobky mají na etiketě hologram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
2.2.23 23:56

Jak jako byl „nějaký jiný“? Kde ho kupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.23 23:55

No, já nevím, já osobně vše, co kupuju, tak kupuju na origo shopech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí