Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, pokud se natru samoopalovakem v sestinedeli, neudelaji se mi nejake pigmentove skvrny? Preci jen se jeste telo dava dokupy… Tak vubec nevim, jestli to muze mit nejaky vliv nebo ne.
Samoopalovák je sám o sobě svinstvo, nedala bzch ho na sebe nikdz, tím míň v šestinedělí a při kojení.
@Lenca27 Ahoj, já taky používám samoopalovák v 6 nedělí a žádný fleky nemám, takže zamě v poho a taky nekojím.
@Lenca27 Tak zkus, mě ani nenapadlo se nemazat
že bych mohla mít fleky.
Samoopalovak je v pohode, i kdybys kojila. Pigmentove skvrny se delaji diky hormonum, tak lze i pres samoopalovak se natirej vysokym faktorem, sam o sobe te nechrani.
@myšák1187 úplněj Ráj to s malou není, ale namzat se ještě stihnu, včera mi už 6 nedělí skončilo tak snad bude už líp ![]()
@myšák1187 ja mam teda uplnou pohodu, mala hodne spi, pripadne si vystaci sama, se skoro nudim ![]()
@Lenca27 Moje malá má 6 týdnů a přes den naspí tak dvě hodky a to ještě po 20min. vyžaduje pozornost, ale je fakt že noc prospí celou.
@scentini jé to jsem ráda že nemám nespavce přes den jen já, ikdyž v šesti týdnech spala dohromady přes den tak 5 hodin, z toho 4 v kočárku na procházce ![]()
@myšák1187 Jo přesně
a to ještě ten kočár se musí pohybovat, jakmile si na minutu sednu už vidím očička jak se otevíraj ![]()