Mini LED lampa gel nails at home - Essence

19.5.14 12:38

Mini LED lampa gel nails at home od essence - zkušenosti

Ahoj holky, máte někdo doma mini LED lampu gel nails at home od essence? Přemýšlím že bych si jí koupila. Máte s ní někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2480
19.5.14 12:40

Za tu cenu, co ji prodavaji poridis lepsi a vykonejsi UV lampu. Mrkni na aukro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ily
458
19.5.14 13:10

Mam a jsem spokojena, nechtela jsem ji kupovat, protoze mam profi UV lampu, ale gel nesel sloupnout, a kdyz tak i s nehtem, tak mi to ponicilo nehty, tak jsem si koupila tu malinkou LED a super, gel jde hladce sloupnout a navic je malicka a vsude se vleze, beru ji s sebou i na dovcu do kufru :mrgreen: a v essence katalogu je i napsano, ze nejlepsi vysledek docilite prave s tou jejich led lampou. Takze za me ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.14 14:04
@Ily píše:
Mam a jsem spokojena, nechtela jsem ji kupovat, protoze mam profi UV lampu, ale gel nesel sloupnout, a kdyz tak i s nehtem, tak mi to ponicilo nehty, tak jsem si koupila tu malinkou LED a super, gel jde hladce sloupnout a navic je malicka a vsude se vleze, beru ji s sebou i na dovcu do kufru :mrgreen: a v essence katalogu je i napsano, ze nejlepsi vysledek docilite prave s tou jejich led lampou. Takze za me ano.

No právě, také jsem četla, že nejlepší výsledek bude s jejich lampou, proto o ní uvažuji. A jak dlouho ti nehty vydrží? Právě že jsem někde četla špatnou recenzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ily
458
19.5.14 19:12

@petulilinka111
Dlouho, po 10 dnech jsem slupovala, pac uz byly odrostly, rychle mi rpstou nehty. Ale zadne odlupovani nic.. Pekne vydrzi. Mam radost, protoze nekam na nehty chodit nemam ani cas ani penize.. A tohle je fakt za par minut a zvladnu to sama. At se dari :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.14 19:46
@Ily píše:
@petulilinka111
Dlouho, po 10 dnech jsem slupovala, pac uz byly odrostly, rychle mi rpstou nehty. Ale zadne odlupovani nic.. Pekne vydrzi. Mam radost, protoze nekam na nehty chodit nemam ani cas ani penize.. A tohle je fakt za par minut a zvladnu to sama. At se dari :palec:

jéé, tak to je super, alespoň díky tobě nejsem už nejsem na vážkách :-) Já právě taky na to nemám čas a ani peníze, u nás je to docela drahý. Děkuji moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ily
458
19.5.14 20:36

@petulilinka111 neni zac, urcite budes spokojena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.5.14 22:59

Asi neco delam spatne, nebo co ale me se ten gel zacal slupovat z nehtu asi po dvou dnech. Tak nevim :-/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.14 20:08

Já jsem si tu sadu koupila a musím říct, že jak kterej lak sedí. Některý tak 10 dní, některý týden. Ale občas si dám od Essence ten francouzský a ten mi vydrží tak 5 dní max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.14 12:53

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, když mám lampičku od essence můžu používat gely od jiné značky?? Když tak prosím pošle nějaké tipy kde mám barevné gely sehnat :) moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.14 12:12
@ciiva.ciiva píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, když mám lampičku od essence můžu používat gely od jiné značky?? Když tak prosím pošle nějaké tipy kde mám barevné gely sehnat :) moc děkuji

Ahoj, já používám jen ten od essence( jiný jsem zatím nezkoušela), ale určitě můžeš použít jinej, jen je otázka, jak dlouho vydrží. V té brožurce od essence píší, že nejlepší je použít vše od nich, aby jsi docílila nejlepšího výsledku. Já používám jejich gel a pak na to i jejich barevné laky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
8.11.14 23:06

Ahoj, já právě dnes vyzkoušela gel lak cleaner od essence (mám i jejich usb lampu), akorát lak na nehty jsem použila jiné značky. Musím říct, že mi příjde povrch tkaový lepkavý a rozhodně jsem neměla jeden nehet jen 10sekund, ale víckrát. No tak nevím, uvidím, zda to vydrží a jak dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
9.11.14 12:02
@Lucinda81 píše:
Ahoj, já právě dnes vyzkoušela gel lak cleaner od essence (mám i jejich usb lampu), akorát lak na nehty jsem použila jiné značky. Musím říct, že mi příjde povrch tkaový lepkavý a rozhodně jsem neměla jeden nehet jen 10sekund, ale víckrát. No tak nevím, uvidím, zda to vydrží a jak dlouho..

No nakonec se nehty už nelepí, ale trvalo to docela dlouho, uvidíme jak budou odolné a vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
19.11.14 13:16

Když jsem si tuto sadu koupila, tak mi to šlo hezky a nehty vydržely těch 10 dní, ale poslední dobou se odlepí už po jednom dni :( co teď dělám špatně? :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.14 15:22

No je fakt, že mě to předtím taky drželo více. Teď max. týden a už se to odlupuje. Nejsem si jistá, ale řekla bych, že je od doby, kdy začali dělat primer a cleanser dohromady a slupovací podklad s krycím lakem dohromady. Předtím, když byl každý zvlášť mi to vydrželo déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí