Tuhý dámský deodorant

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
14.5.14 09:28

tuhý dámský deodorant

Dobrý den, poradíte nějaký tuhý deodorant, který by aspoň trochu fungoval proti pocení. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8114
14.5.14 09:33

@danulkah potím se fakt fest a nepomáhalo mi nic. Před měsícem mi moje sestra poradila toto a chválím toho, kdo vymyslel. Je to fakt 100%. Večer se vysprchuju, natřu pod pažemi a další den je „sucho“ :pankac:. Sice stojí trošku více než klasické antipersp., ale koupila jsem v DM s Jokerem -50% a ještě kupon na 10% slevu, tak 70,–Kč už je pěkná cena (nakoupila jsem celé rodině :jazyk: )
A to jsem se dřív potila i kdy nebylo vedro ;) Vyzkoušej, nebudeš litovat. Jinak za mě claer vůně je nejjemnjěší, taková „mýdlová“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.5.14 09:35

Stejně jako @birma jsem spokojená s rexonou maximum protection.

• Citovat
  • Upravit
5980
14.5.14 09:37

To same ma i Dove, take spokojenost. naprosta. Drazsi, ale pres kazdovecerni pouzivani mam jedno baleni mesic a pul, a myslim, ze minimalne 2 tydny jeste vydrzi, takze u me dele nez jeden sprej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
14.5.14 09:38

Neporadím tuhý… ale po vyzkoušení kde čeho jsem skončila u tohoto: http://www.lekarna.cz/…-1-1-zdarma/
ideální aplikovat večer po holení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
14.5.14 09:52
@sweet78 píše:
Neporadím tuhý… ale po vyzkoušení kde čeho jsem skončila u tohoto: http://www.lekarna.cz/…-1-1-zdarma/
ideální aplikovat večer po holení :palec:

Po holení? To by se právě nemělo, ne? Jen jednou jsem to zkusila a hned z toho byl zánět. I když to byl tuhý antiperspirant :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
14.5.14 10:01
@danulkah píše:
Dobrý den, poradíte nějaký tuhý deodorant, který by aspoň trochu fungoval proti pocení. Děkuji

Používám Dove nebo Rexonu a v pohodě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
14.5.14 10:05

@Paoloska no.. tak u mě to problém nebyl. Udělala jsem to právě na doporučení kamarádky a maximální spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
14.5.14 10:05

Ale to všechno asi obsahuje sloučeniny hliníku, co? Nemáte radu, co funguje bez nich? Používám Nivea Natur, ale nevydrží moc dlouho :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
14.5.14 10:08

@Amys ano.. bohužel tam je ten AL… pokud by jsi chtěla zkusit něco „trvanlivého“ bez AL tak hledej s boiaktivním stříbrem. Dostala jsem doporučení na antiperspirant od LR ale zatím jsem ho nezkusila… odrazuje mě zatím ta cena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
14.5.14 10:14

@sweet78 A myslíš, že bioaktivní stříbro nevadí? Ale je fakt, že to se vlastně dává i do funkčního prádla, takže by to snad v těle neplechu dělat nemělo. Já jsem docela citlivá a celkově založená tak, že se snažím nezdravým látkám co nejvíc vyhýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
14.5.14 10:22

@Amys no.. na to stříbro zatím nikdo studii neudělal takže asi je zatím nezávadné :mrgreen: já jsem také docela citlivá resp. mám citlivou pokožku ale když mi kočka i v lékárně řekla že prostě jen proto že to funguje tak to i přes ten AL bude používat… no.. je to těžké.. Zrovna tak by se dalo diskutovat o tom zda po umělém oplodnění je skutenčně tak moc zvýšená pravděpodobnost rakoviny prsu.. Je to spíš o tom že pokud ta dispozice tam je tak se to může vyvolat… takže člověk si na ten AL pak dává třeba pozor protože se o tom píše… ale to je jako s kouřením.. někdo se nedožije 40 a nekouří a sportuje a jiný chlastá a hulí jako fabrika a umře v 90. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
14.5.14 10:26

@sweet78 Jojo, taky se snažím nebýt úplně dogmatická, ale zas na druhou stranu, pokud se můžu něčemu vyhnout, tak se tomu vyhnu :) Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
14.5.14 14:10

@Amys neděs se AL v antipersp… byla tu nedávno diskuze, kde jedna z uživatelek vysvětlila, že to podpaždí fakt neva, žádná rakovina ap. nebyla prokázána v souvislosti s tím. To co nás děsí asi budou je HOAXy, které jsou jen dobře míněné. Pokud Tě to děsí, mělo by Tě stejně děsti, že chceš „zabránit pocení“, protože pak si můžes přečíst další „ověřené“ info, že tak bráníš odchodu jedovatých a škodlivých látek z těla… a přitom to tak taky není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
14.5.14 14:31

@birma Tak co nevypotíš v podpaží, nejspíš vypotíš někde jinde. A jinak vycházím z toho, že v podpaží je kůže citlivá, dost často zraněná (právě holením) a tudíž brána pro cokoliv. Ale je mi jasný, že na všem existují nějaká pro a proti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí