Problematická pleť

100
10.5.14 08:02

Problematická pleť

Holky máte nějaký osvědčený prostředek co vám zabral na akné? (krémy, doplňky stravy, čaje, vitamíny?) Tedy kromě antikoncepce kterou neberu, tak abych pořád nevypadala jak puberťák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1121
10.5.14 08:04

Hlavně na to nesahat a nepitvat :mrgreen: jenže vydrž to…takže vypadám též jako puberťák :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
10.5.14 08:08

Já používám tuto řadu: http://yves-rocher.cz/…maticka_plet

• Citovat
  • Upravit
33155
10.5.14 08:19

Sudocrem je docela dobrý. A syn začal brát pivovarský kvasnice-tablety. A docela žasnu jak to rychle zabírá. A to měl opravdu hodně a dlouho. Přibližně 5 let jsem hledala co. Až tohle mám zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
10.5.14 08:21

Piju kopřivoví čaj (natrhaný v přírodě), pleť po vyčištění nastříkám hydrantem s levandule a po vstřebání namažu jitrocelovou mastí.. dohromady mě moje pleť měsíčně vyjde na cca 200Kč a fakt to jde znát.. :palec: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
10.5.14 08:54

@MambaJ Jak děláš ten kopřivový čaj a hydrant z levandule?

Já mám problémy s hrozně unavenou pletí a rozšířené póry čím dál víc… : ( Nic mi nepomáhá. Nemám ji mastnou, spíš sušší, hrozně se mi zhoršila po hormonální náloži několika IVF… Mám trošku atopický ekzém, ale ne v obličeji. Holky, co na rozšířené póry? Já už fakt nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
10.5.14 09:11

@Tinakaterina Kopřivový čaj- někde v lese, nebo kdekoliv v přírodě, kam moc nechodí lidi, si ho natrhej (kupovaný- není to ono)…pak si nachystej hrnec, dej tam tu kopřivu (nemusí být usušená) a horkou vodou to zalij a dej na to pokličku… Čaj pij 14 dní v kuse, je čistící, takže budeš chodit ze začátku hodně na záchod, jak na malou, tak na velkou, upozorňuji, že se z něj taky hodně hubne.
Hydrant jsem si koupila u nás v kozí farmě, kde levanduli pěstují a dělají z ní léčivé výrobky. Je to čistý hydrant. Levandule je známá svými hojícími a léčivými schopnosti, takže taky doporučuji. A jitrocelová mast je známa svoji hojivostí na akné, je léčivá a opravdu hustá mast. Vyšla mě v lékárně na necelých 40 kč…Tady nezáleží na tom, jak drahé vaše přípravky budou, ale jak šikovné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
10.5.14 09:15

@Tinakaterina On to není hydrant, ale hydrolát, taky používám levandulový místo pleťové vody a místo krému používám mandlový olej se silicí levandule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
10.5.14 09:20

@mag ano oprava, je to hydrolát a je prý taky dobrý, když si ho před spaním nastříkáš na krk a lépe se ti pak spí a rychleji usneš ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
10.5.14 10:06
@MambaJ píše:
@Tinakaterina Kopřivový čaj- někde v lese, nebo kdekoliv v přírodě, kam moc nechodí lidi, si ho natrhej (kupovaný- není to ono)…pak si nachystej hrnec, dej tam tu kopřivu (nemusí být usušená) a horkou vodou to zalij a dej na to pokličku… Čaj pij 14 dní v kuse, je čistící, takže budeš chodit ze začátku hodně na záchod, jak na malou, tak na velkou, upozorňuji, že se z něj taky hodně hubne.
Hydrant jsem si koupila u nás v kozí farmě, kde levanduli pěstují a dělají z ní léčivé výrobky. Je to čistý hydrant. Levandule je známá svými hojícími a léčivými schopnosti, takže taky doporučuji. A jitrocelová mast je známa svoji hojivostí na akné, je léčivá a opravdu hustá mast. Vyšla mě v lékárně na necelých 40 kč…Tady nezáleží na t qom, jak drahé vaše přípravky budou, ale jak šikovné…

Take mam problemy s pleti a rada bych vyzkousela ten caj :lol: Muzu ho pit kdyz kojim?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
10.5.14 19:52
@verunB píše:
Take mam problemy s pleti a rada bych vyzkousela ten caj :lol: Muzu ho pit kdyz kojim?? :think:

určo můžeš, ale pij ho stále po dobu 14 dní, pak ho zase omez a za měsíc znovu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
10.5.14 20:37

@MambaJ díky moc za info :) A nevíš kde bych mohla sehnat ten levandulový hydrolát??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
10.5.14 20:48

Mě se také hrozně zhoršilo akné poslední dobou, ani kožařka mi nepomohla.
Ale nakonec jsem ač skepticky nakoupila po přečtení recenzí něco v drogérii a světe div se akné je pryč. :dance:
2 x do týdne si dávám tuto masku: http://pletove-masky.heureka.cz/…angam-35-ml/

večer na ty nejhorší pupínky tento gel (také jsem nevěřila garnieru, ale dnes jsem běžela pro další tubičky, protože to pomalu mizí z drogérií.) http://problematicka-plet.heureka.cz/…ektor-10-ml/
Do rána je pupínek,,zralý,, takže kulturně vymáčknu, vyčistím místo lihem od lékařky a dočistím touto micelárkou: http://pripravky-na-cisteni-pleti.heureka.cz/…tion-200-ml/

Ve sprše se odličuji kosmetikou alverde a občas použiji peeling od alverde.

Akné fakt zmizelo. 8o

Jo a.. z lékárny mi nic nepomohlo, akorát se mi po tom ucpaly póry, takže mám doba tunu věcí od biodermy a podobně a prd z toho, škoda peněz. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
10.5.14 20:50
@Ma7 píše:
Mně a mojí kamarádce jediné co trochu zabírá na pubošskou plet je Garnier čistící gel se zinkem (modrá průhledná lahvička s bílou pumpičkou) a k tomu stejná řada taková tyčinky modrá, která vysušuje lokálně ty pupínky. (i pletový krém k té řadě prodávají). poznám, že to pomáhá podle toho, protože když už to vypotřebuji a než si koupím další várku a na tu chvílu použiju něco jiného co mám třeba ještě zbytek doma, tak se mi hned pusa vrátí do hrozného původního stavu. jako není to nikdy úplně 100%, protože těm rozhašeným hormonům vnitřně NEJDE nijak pomoct, ale povrchově alespon tohle a je to aspon takové menší zlo :-)

Mě ten Garnier také překvapil, vždy jsem se k němu stavěla skepticky. :think: A teď.. :srdce: :mrgreen: Ale jen ten sos korektor, na pleťovku si netroufnu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
10.5.14 21:23

@verunB já ho kupuji u nás kousek v jedné vesnici za cca 120 kč, ale tady jsem ti něco našla na netu, až budeš mít čas, rkni na net a objednej si ho : http://www.yasminka.cz/…-250-ml.html
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast