Problematická pleť

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4197
12.5.14 17:20

Holky, já vůbec nevím, čím tu pleť mazat, protože mám suchou, namazat protě musím, ale potřebovala bych něčím, co neucpává póry a to fakt už nevím co. Já se těch pórů už snad nikdy nezbavím. To ani v pubertě jsem takto nevypadala. Pleť mám jakoby hrozně unavenou a ucpanou. Peelingy pomáhají, ale řekla bych, že jen na chvilku. To bych si musela dělat každý den a to asi není úplně dobrý. A ty póry mám stejně veliký. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
12.5.14 17:43

Jsem na tom podobne…a kolik ti je roku? Mne 34…takze je to uz taky znat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
12.5.14 20:25

@Vojtula Jestli to bylo na mě, tak 31. A za sebou mám pár IVF, po hormonální náloži se mi to rapidně zhoršilo a teď už se to zhoršuje dál a dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
12.5.14 21:43
@Tinakaterina píše:
@Vojtula Jestli to bylo na mě, tak 31. A za sebou mám pár IVF, po hormonální náloži se mi to rapidně zhoršilo a teď už se to zhoršuje dál a dál.

No ja sice IVF nepodstoupila, ale prijde mi, ze hormony mam taky dost bourlive…treba podle PMS nebo prave te pleti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.10.14 21:33

Ja loni po vysazeni antikoncepce vypadala jako cista pubertacka. Sestra mi proto k narozkam koupila bio baobabovy olejicek od maxivitalisu a muzu jen chvalit. Do messice se pupinky stahli a netvorili se dalsi a pak to sice jelo pomaleji, ale brzo seplet krasne vycistila a dnes chvalabohu ani jizvicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.1.15 18:34

Problematická pleť

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s těmito přípravky na problematickou pleť. Chtěla bych se totiž akné konečně zbavit (vyzkoušela jsem už všechno a pořád nic). Nebo jestloi máte někdo jiné zkušenosti s jinýma věcma tak prosím napište.

MOJE NÁPADY:
Topvet Tea Tree Oil pleťová voda pro problematicko pleť, akné
Saloos Bio Karité - balzám konopný - 50 ml

Nebo si toto radši nemám kupovat?? Díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.15 18:44

Lety osvedceno (je mi 40 a mam cela leta problem.plet): zkusila jsem snad vsechno, spolupracuji i s dosat znamymi kosmetickami a salony (jsem novinarka).Nakonec postup: 1)cistit ultrazvuk. spachtli nebo expresorem 2)peeling 3)maska ALCINA, ne jina! a po ni Garnier, takovy pruhledny gel na problematickou plet.

• Citovat
  • Upravit
12550
1.1.15 18:58

@Petulinda0 Já upřímně doporučuji spíše než kosmetiku pořádné pročištění střev, takže striktní dietu, hodně omezit cukry a tuky a hodně pít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.15 19:01

@majki.r máš pravdu, ale někomu nepomůže ani to, mám hormonální problém-a horm. léky už jíst nechxci-ženy, které mají např. trošku jinak hormony, majhí takové problémy celoživotně. Zase ale tato pleť pomalu stárne :-)

• Citovat
  • Upravit
12550
1.1.15 19:05
@Anonymní píše:
@majki.r máš pravdu, ale někomu nepomůže ani to, mám hormonální problém-a horm. léky už jíst nechxci-ženy, které mají např. trošku jinak hormony, majhí takové problémy celoživotně. Zase ale tato pleť pomalu stárne :-)

Aha, to chápu :-) Já mám zkušenosti s tím, že většina toho, co se mi objeví na pleti, vychází z nerovnováhy ve střevech. Měsíce jsem proležela na kožním s šíleným ekzémem, všechny léky a rady doktorů byly na nic. Až pak dieta mi pomohla, hodně striktní, ale pomohla nádherně, díky tomu jsem se dostala z toho koloběhu hospitalizací.
Kamarádka měla hodně silné akné a funguje to u ní stejně, jakmile si nedává pozor na to, co jí, hodně se jí ta pleť zhorší, přitom nemá na nic alergii.
Ale chápu, že pokud je to podníceno hormonálně, pak je to jiná. Ale zas věřím, že spousta lidí má pleť špatnou hlavně kvůli té stravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
1.1.15 19:16

Bohuzel, vim co je to mit na obliceji akne a ze jsem ho mela pozehnane :zed:…co se tyka nejake vnitrni pomoci, urcite je dobre hlidat si a brat denne vitaminy, jist zdrave veci, hodne pit, ale to plati tak vseobecne vzdycky. Co se tyka kosmetiky uzasny je mici krem biotherm se zinkem a potom hned hydratacni krem ve stejne rade. Vyzkousela jsem toho spousty, ale tohle je absolutni favorit!

Jinak k tomu vsemu bych stejne doporucila navstevu dermatologa :roll:…dlouho se mi take nechtelo, ale bohuzel je to zanet a ten si clovek sam nevyleci. Na lekarsky predpis je perfektni gel isotrexin, ktery zaroven zbavuje jizev a nejlepsi nakonec je lekarsky laser. Nema ho kazdy lekar ci stredisko, urcite nebrat laser od kosmeticky to s tim nema pranic spolecneho! Boli to jako blazen i je to drazsi zalezitost, ale vysledek je dokonaly!! Potom uz jen na jizvy chemicky peeling, ale take lepsi od dermatologa nebot on vi a muze pouzit jinou koncentraci kyseliny primo pro vas oblicej. Preji hodne stesti! Vim, ze je to nestesti, ale tohle vse mi pomohlo a dnes uz by nikoho nenapadlo cim jsem si prochazela, ci vlastne porad prochazim aby to clovek udrzel :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
1.1.15 19:21

Jinak co se tyka stravy, je pravda, ze mlecne vyrobky me osobne velice skodily…uplne jsem je vynechala. Mozna sem tam trosku syru, ale Jogurty, tvarohy, mleko neexistuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
1.1.15 19:28

@majki.r Jinak neni to uplne jidlem, potazmo strevem. Ja jsem na sebe myslim dost tvrda, myslim si, ze je normalni aby clovek vedel co denne ji, v jake kvalite ci co by mel a nemel, ale to akne stejne na obluceji zustane…a striktni dieta? Co potom jako?! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
1.1.15 19:32

Denne dve tabletky B-komplexu a po peclivem vycisteni pleti pouzivam od Ryoru krem na problematickou plet s amaranthem a hedvabim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
1.1.15 19:45

Hodně mi pomáhá obyčejná zinková mast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie