Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
To jsou vynálezy…
Při přečtení názvu diskuze jsem se lekla, že se někdo ptá, jestli se při souloži musí vyndavat tampon (normální) nebo jestli by to šlo i s ním ![]()
@Fjodorka píše:
Správný rytíř má meč od krve!
a ted uz vazne musim vstat a dojit na WC ![]()
Ja jsem ho zrovna nedavno zkousela a musim rict, ze sem ho dlouho lovila a slo to tezko. Po vyndani sem mela pocit poskrabani. On ten material neni nic moc. Mela jsem ten vlhceny tampon. Popravde si myslim, ze sem ho ani extra spravne nezavedla. Mela jsem posledni den MS, takze se skoro nenasakl.
@Fjodorka píše:Tak si to tak neber, já to tak nemyslela
nee, ja jsem se malem pocurala ![]()
@marg píše:
To jsou vynálezy…Při přečtení názvu diskuze jsem se lekla, že se někdo ptá, jestli se při souloži musí vyndavat tampon (normální) nebo jestli by to šlo i s ním
jj, to mě taky napadlo co to zase je
nicméně zakladatelko, radši bych si počkala
Nevyndavaji se nejlip, protoze je neni za co chytit. Takze to chce pri vyndavani cas, trochu si pomoct tlacenim a jde to..jinak behem sexu nikomu, ani v nicem, neprekazi…L
@Fjodorka píše:
Jedla jsem jogurt
ted je vsude kolem
![]()
@afghani
Neznam, jsem zvedava, co se tady (jeste) dozvim…
@Fjodorka píše:
hehe, to je dobrý a nechutný zároveň
ale vážně, neumím si představit sex s tamponem, jakýmkoliv…to jsou zas vynálezy.. ![]()
@marg píše:
To jsou vynálezy…Při přečtení názvu diskuze jsem se lekla, že se někdo ptá, jestli se při souloži musí vyndavat tampon (normální) nebo jestli by to šlo i s ním
se tomu směješ, ale znám pár holek, co to s normálním tamponem dělaj
, prej to ani není cítit
![]()