Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@afghani píše:
Ahoj holky, zkusil někdo tyto speciál tampony na sex při mensesu? Bohužel jsem tam četla negace, že se špatně vyndavají a někomu je museli vyndavat na gynděDík!
http://hygienicke-tampony.heureka.cz/…mpony-10-ks/![]()
Ne přímo tyto, ale jiné, s jiným tvarem jsem zkoušela. Princip byl stejný. Lovilo se to opravdu dost těžko. Musela jsem v podřepu, dost zatlačit a ještě se dost hluboko šťourat, než jsem našla prstem ten prostřih, abych to vytáhla. Ono se to tak nějak celé zdeformuje a není sranda to tam nahmatat.
Tenkrát jsem byla bláznivě zamilovaná a za každou cenu chtěla souložit
Dneska bych se na to už vyprdla ![]()
@myšák1187 joo, dost jsem čuměla, když mi to jedna od nás z ročníku na střední řekla, že to s přítelem dělaj i při ms, že si zavede tampon a pak jdou na to ![]()
@Šalvějka
Ta ji musela mít jak vjezd do pískovny. Nějak nechápu, jak by se to tam všechno poskládalo. ![]()
@Camael vagína je evidentně dost elastická, jelikož já jsem celkem dost úzká, jednou jsme na to s přítelem vlítli a já úplně zapoměla, že mám tampon..po sexu mi to došlo a hledala jsem kde tampon je, ale nebyl ani ve mě ani nikde v posteli..tak jsem si dala nový..no po 24 hodinách se tampon vynořil od někud z hlubin
s tamponem už nikdy víc
@Anonymní píše:
@Camael vagína je evidentně dost elastická, jelikož já jsem celkem dost úzká, jednou jsme na to s přítelem vlítli a já úplně zapoměla, že mám tampon..po sexu mi to došlo a hledala jsem kde tampon je, ale nebyl ani ve mě ani nikde v posteli..tak jsem si dala nový..no po 24 hodinách se tampon vynořil od někud z hlubins tamponem už nikdy víc
Nepochybuju o elasticitě, nakonec jsem i porodila, že jo
, ale když si představím normální pocity při sexu, neumím si představit, že by se tam ještě něco vešlo. Minimálně by na ten tampón hned narazil.
@Camael no já si taky říkala, že jí to nebolí, ten tampon musela mít až ve vejcovodu ![]()
No ja bych to zas tak nedramatizovala:)) tyhle tampony bezne pri sexu pouzivam, s vyndavanim neni problem, nemame ji bezednou ze jo ![]()
Mam chut na sex i pri silnejsi mns a tohle je opravdu snadna metoda jak se neomezovat na sex ve sprse nebo pak prevlekat postel.
Opravdu nechapu, proc by to mela byt pomucka pro ehmmm placene spolecnice. ![]()
Obnovuji diskuzi. V pondělí se uvidím po delší době s přítelem a teď se mi rozjíždí MS. Ráda bych si s ním ten sex užila, nevadí mi to, ale nevím, jak jemu. Máte někdo zkušenost se sexem s nějakým tamponem? A dá se to sehnat i v drogerii, nebo jen objednávat?
Příspěvek upraven 25.04.21 v 07:42
Pro sex při menstruaci se používají softtampony, které jsou zhotoveny z jemné molitanové houby, v zahraničí se používají také kousky přírodní houby a osvědčují se také poševní pesary prvotně užívané jako antikoncepce. Ale moderní ženy nezatížené středověkými předsudky nemusejí menstruaci před partnerem skrývat, bylo by to ponižující. Bez rozpaků řekni příteli, že krvácíš, a pokud si Tě váží, ocení, že mu důvěřuješ a budete si užívat bez zábran i bez tamponu všechno, co máte rádi. Je výhoda, že při menstruaci je nebezpečí otěhotnění nepatrné, takže se můžeš uvolnit a dopřávat si požitek z milování bez strachu a naplno. Navíc některé ženy jsou v tu dobu citlivější a orgazmy prožívají velmi intenzivně.
Za mého mládí takové vynálezy nebyly. Jen samí rytíři.
Koukám na to jako blázen.
Příspěvek upraven 14.05.14 v 08:33