Zesvětlení vlasů

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
272
12.5.14 17:44

rada pro zesvetleni vlasu

Ahoj vsem. obracim se sem na vas s prosbou o radu..pred casem jsem si stahovala cernou barvu z vlasu u kadernice a uz delsi dobu mam oriskove hnedou. jenze ziji ve Spanelsku a zacaly uz vedra no a barva mi behem cca 10 dnu vybledne ze slunicka.tak jsem se nastvala a hodila si tmave hnedou jenze po umyti je skoro cerna :nevim: :cert: coz pochopitelne nechci.tak se ptam nevite nekdo co ted s tim¿¿myslite ze se to vymyje :nevim: jsem z toho dost zoufala. dekuji vsem za pripadne rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48
12.5.14 18:02

Neboj vymyje se ti to :). Vzdy kdyz jsem se barvila na tmave hnedo tak to chytlo do cerna to je normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
12.5.14 18:08

@wewuska Dekujii jsem trochu klidnejsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
12.5.14 18:38

@Maripossa radu bohužel nemám! jen jsem se nemohla udržet a posílám pozdrav do Španělska! :mavam: musí být úžasné tam žít! miluju španělštinu a všechno kolem! hned mě zaujal tvůj nick… jsem praštěná, že to píšu, já vím. :mrgreen: prostě jsem musela… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
12.5.14 18:52

@Maripossa juju bud v klidu :) parkrat umyjes a mas svetlejsi+ to slunce to urychlí. Treba ja se barvim vylozene na cernohnedou. Nejdriv cerne jako uhel a potom bledejsi a bledejsi az takove docervena spis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
12.5.14 19:05

@malisek79 dekujii :) proc prastena¿klidne se zeptej na cokoliv rada odovim. Spanelsko je super ziji tasy uz 7 rokem a fakt jsem spokojena. take posilam pozdrav :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
12.5.14 19:14

@wewuska opravdu jsi mne uklidnila..uz jsem tady skoro brecela.. :lol: na vlasy jsem hakliva. jeste jednou diiik :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
12.5.14 19:30

@Maripossa díky! ;) já bych neměla odvahu někam takhle sama odjet. ale musí to být paráda! já jsem se nejdřív zamilovala do hudby, pak do jazyka a pak jsme jeli s manželem na dovču a to mě úplně dostalo. teda přímo ve Španělsku jsme byli jen jednou, pak jsme navštívili Islas Canarias :srdce: a pro mě to byla láska na první pohled. okamžitě jsem se cítila jako doma. to se mi jinde nikdy nestalo. jak jsi ty přišla ke Španělsku? a jsi u moře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
13.5.14 15:41

@malisek79 nooo jela jsem na dovcu pozznala meho ted uz manzela. dovolena se trochu protahla a je z toho nas
e skoro 4 leta dcera :andel: bydlime v Granada ale na plaz jezdime cca30 min autem.
A co letos¿nechystate se znovu¿canarias tise zavidim tam jsme jeste nebyli :,( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
13.5.14 20:23

@Maripossa tak to je romantika, přímo jako z filmu! :srdce: :) a na pláž 30 min. to zní pro mě v ČR jako pohádka! a co jazyk, asi už jsi uměla, že? (když jsi se seznamovala s manželem ;) ) a jak se tam k tobě chovají jako k „přistěhovalci“, jsou hodní? my jsme o tom trošku i uvažovali s manželem a ptali jsme se na jednom malinkém ostrůvku (kde není ani silnice :* ) vedle Lanzarote a pán (byl původně z Německa) říkal, že tam jsou dost uzavřená komunita a trvalo mu dýl než ho přijali mezi sebe. ale možná to je tím, že je to malinkatý ostrůvek.
jinak nám to letos asi neklapne (i když si to vůbec neumím představit, páč jak se tu otepluje, už mám absťák! :mrgreen: ), protože jsem minulý týden našla // na testíku. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
8.6.18 10:04

Ahoj maminky poradte prisim jak docílit barvy na fotkach? První foto je moje momentální barva a druhé foto je barva, kterou bych chtěla, ale nenašla jsem kadernici, která by me takto obarvila. Zajímalo by mne zdá tady ma někdo přímo zkušenost a poradil by mi nebo dal klidně i odkaz na profi barvy. Děkuji

Příspěvek upraven 08.06.18 v 10:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
8.6.18 10:11

@Ivulka88 Co znamená „nenašla jsem kadeřnici, která to takto obarví“? Jako už jsi jich zkusila víc a výsledek byl jiný nebo jsi se ptala s obrázkem a ony tě odmítali s tím, že to neumí? Doma ani s profi barvami tohohle nikdy nedosáhneš. Na eshopech sice profi barvi koupíš, ale 1. s nimi neumíš, to míchání je alchymie a 2. mívají padělky a prošlé věci. Já sama jsem na wwww.provlasy.cz jednou koupila celou řadu profi péče a moje kadeřnice spráskla ruce. Pak jsem jí sms poslal kody výrobků, ona je ověřila u své obchodnice a ta jí řekla, že to originály jsou, ale 6 let staré určené pro polský trh. Na etiketě navíc jiná firma, než je jediný distributor pro ČR a SK. Normálně skupují prošlé věci a dál je přeprodávají. Chce to kvalitní analýzu kvality vlasu a jeho historie a dál profesionální péči - tedy profi šampon, kondík, masku… Opravdu by to chtělo si v okolí najít kvalitní kadeřnici (i když vím, že se těžko hledá, ani doporučení často nefunguje) a jít tam. Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.6.18 10:15
@Ivulka88 píše:
Ahoj maminky poradte prisim jak docílit barvy na fotkach? První foto je moje momentální barva a druhé foto je barva, kterou bych chtěla, ale nenašla jsem kadernici, která by me takto obarvila. Zajímalo by mne zdá tady ma někdo přímo zkušenost a poradil by mi nebo dal klidně i odkaz na profi barvy. DěkujiPříspěvek upraven 08.06.18 v 10:12

pro pana krale, vzdyt mas krasnou barvu vlasu, proc se chces barvit na takovou umelotinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
8.6.18 10:17

@jessikka Byla jsem asi u tří kadeřnic a každá z nich mi řekla, že mě celou hlavu nezesvětlí, že by mi to chytlo do žluta, že jenom melír chytá do bíla. :roll: Našla jsem si i kadeřnice, které by to zvládly, ale ty zase neberou nové klientky. Už jsem opravdu skoro zoufalá, kadeřnice si vždycky vezmou nemalé peníze a výsledek je melír na viz foto. Navíc mám dva malé syny a nechci někde daleko jezdit a strávit tam potom půl dne. Takže si říkám, jestli by nebylo snazší si to doma napatlat sama. :roll: Jsem z Holešova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
8.6.18 10:20
@warita píše:
pro pana krale, vzdyt mas krasnou barvu vlasu, proc se chces barvit na takovou umelotinu?

Jsem si říkala, že by to byla příjemná změna…, ale svoje vlasy mám takovou pochcanou slámu tmavou. Ten melír mi příjde takovej nijakej. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí