Pleťový krém ano či ne

8040
19.5.14 09:22

pleťový krém ano či ne

Zdravím. V zaměstnání jsem se dala do řeči s jednou starší klientkou, která pěkně vypadala a řekla mi, že jí kosmetička poradila, že nejideálnější je nepoužívat žádný pleťový krém, že pleť pak ztrácí svou přirozenou promašťující schopnost, já sama mám spíše mastnější pleť se sklonem k akné, hlavně před a během menstruace, tak mě napadlo, zda by to pleti neudělalo dobře. Co si o tom myslíte? Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2997
19.5.14 09:27

@carola myslim si, ze to pro vetsinu lidi neplazi. Muzes to zkusit a v, padesati se pak tlluct do hlavy…tchyne se nemaze nicim a vrasky nema, proste ma takovy typ plati. Ja se nemazat, rozdrolim se na kously behem tydne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
19.5.14 09:35

Taky jsem to někde slyšela..je pravda, že tim mazánim jakoby narušujem samoregenerační schopnost kůže..oni ty krémy nejso nic dobrého, samý silikony, parabeny apod..takže si spíš tu pleť ucpáváme a silikony nám vytváří vrstvičku, která nám příjde na omak příjemná…já se snažim aspoň na noc nic nepoužívat, přes den to nevydržim, mám hodně suchou pleť, ale chtělo by to vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
19.5.14 09:38
@petulagabi píše:
Taky jsem to někde slyšela..je pravda, že tim mazánim jakoby narušujem samoregenerační schopnost kůže..oni ty krémy nejso nic dobrého, samý silikony, parabeny apod..takže si spíš tu pleť ucpáváme a silikony nám vytváří vrstvičku, která nám příjde na omak příjemná…já se snažim aspoň na noc nic nepoužívat, přes den to nevydržim, mám hodně suchou pleť, ale chtělo by to vyzkoušet…

Mám to podobně jako ty, na večer se nemažu ničím už nějaký čas a naprosto v pohodě, ráno mám pleť celkem promaštěnou, ale přes den mi to taky nějak nedá, používám make up, koupila jsem si od astor krémový, ale stejně se cítím taková vysušená, budu zkoušet mazat se třeba jen obden, díky za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
19.5.14 09:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
19.5.14 09:43

Ja nevim teda, ja pouzivam kokosovej olej uplne na vsechno a je strasne super a pomaha mi, i kdyz se mi udelaj pupinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
19.5.14 09:46
@petulagabi píše:
http://www.omlazeni.cz/…70844-1.html

Mrkla jsem, zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
19.5.14 09:49

Ono je pravda, že pod ten make up, když má člověk suchou pleť by něco máznout chtělo, já používám spíše emulze například od Clinique

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
19.5.14 09:52

Kokosák je super, jen já mám strach si ho plácnout na obličej, aby mi nevyskákaly pupeny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.5.14 10:01

Jakmile si člověk zvykne mazat, ta je v peeeerdeli a musí mazat furt. Moje máma měla pleť normální a v šedesáti měla jednu vrásku na čele - mimickou, jinak by jí mohla pleť závidět leckterá čtyřicítka a z kosmetiky používala snad jen mýdlo :). Já mám bohužel pleť citlivou - musím sakra rozmýšlet, co na ni napatlám, takže se také moc nemažu. Mejkap můžu mít klidně bez báze - nemám s tím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
19.5.14 10:02
@Gina108 píše:
Jakmile si člověk zvykne mazat, ta je v peeeerdeli a musí mazat furt. Moje máma měla pleť normální a v šedesáti měla jednu vrásku na čele - mimickou, jinak by jí mohla pleť závidět leckterá čtyřicítka a z kosmetiky používala snad jen mýdlo :). Já mám bohužel pleť citlivou - musím sakra rozmýšlet, co na ni napatlám, takže se také moc nemažu. Mejkap můžu mít klidně bez báze - nemám s tím problém.

No, vida, jsem mile překvapená, já čekala, že si tu každý bude klepat na čelo, takže něco pravdy na tom bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
19.5.14 10:04
@BABIES píše:
Ja nevim teda, ja pouzivam kokosovej olej uplne na vsechno a je strasne super a pomaha mi, i kdyz se mi udelaj pupinky.

Kde se dá prosím, koupit ten kokosový olej? Pouze v lékárně nebo i někde v drogerii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
19.5.14 10:05

@carola promin, ja neziju v Cr, ale zkus DMko :) je skvelej na vsschno :) Ja mam tuhej a pod makeup je perfektni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
19.5.14 10:11
@BABIES píše:
@carola promin, ja neziju v Cr, ale zkus DMko :) je skvelej na vsschno :) Ja mam tuhej a pod makeup je perfektni

Zkusím, děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
19.5.14 10:15

Já ho koupila taky v DM, dávám ho na vlasy a mažu s niím malou, ale zkusim i na obličej..stejně všechno je plný chemikálií a svinstva:-/čim míň toho člověk používá tím asi líp..--

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí