Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím holky ![]()
Chci se zeptat - nemají vaši chlapi zkušenosti s nějakým zastřihovačem chlupů? Můj o tom pořád mluví, tak přemýšlím, že mu nějaký pořídím. Chtěl by ani ne tak na vousy, jako spíš vyloženě na ochlupení na různých částech těla. V nějaké rozumné ceně, představuju si tak do 800,–Kč.
Díky za tipy ![]()
@geilens píše:
@MarkétkaBeruška pohlavní
aha no tak to fakt ne, to by chlap nechtěl ani za boha ![]()
@SussieS píše:
@MarkétkaBeruška Tvůj chlap má chlupy jenom v nose?
jasně
ne kecám, ale můj by to nepoužíval ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
jasněne kecám, ale můj by to nepoužíval
Tak když si někdo libuje v pralesech, tak prosím
Ale to mě fakt pobavilo, v životě by mě nenapadlo, že když napíšu „různé části těla“ tak někoho primárně napadne nos ![]()
@SussieS píše:
Tak když si někdo libuje v pralesech, tak prosímAle to mě fakt pobavilo, v životě by mě nenapadlo, že když napíšu „různé části těla“ tak někoho primárně napadne nos
aspoň že tě bavím, mmchdm zagoogli si a pochopíš a co vyhovuje nám to vyhovuje nám a žijeme sice v 21.století, ale už v 19. století byl vynalezen holící strojek.
@MarkétkaBeruška píše:
aspoň že tě bavím, mmchdm zagoogli si a pochopíš a co vyhovuje nám to vyhovuje nám a žijeme sice v 21.století, ale už v 19. století byl vynalezen holící strojek.
Evidentně nemáš k tématu co říct, takže díky za reakci, ale počkám si na nějaké cennější ![]()
@SussieS píše:
Evidentně nemáš k tématu co říct, takže díky za reakci, ale počkám si na nějaké cennější
Ale mám, negativní názory jsou také názory a člověk by je měl přijmout - a ty ses ptala jestli naši chlapi mají zkušenosti…
@MarkétkaBeruška píše:
Ale mám, negativní názory jsou také názory a člověk by je měl přijmout - a ty ses ptala jestli naši chlapi mají zkušenosti…
Neptala jsem se, jestli ho mám kupovat nebo ne, chtěla jsem tipy na konkrétní produkty. To ty mi nenabídneš
http://www.okay.cz/…ps-bg202415/
chlap mám tento přes rok a spokojenost ![]()