Mastné vlasy - co používáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3368
28.5.14 15:27

@LenaNell mám krátké vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
28.5.14 15:30

@LenaNell no mě kudrliny vydrží asi tak tři hodiny když je suchý vyduch jakmile je vlhko splihne to za 10minut. Mám vlasy jak hřebíky mám je tak rovné, že si všichni myslí, že si je žehlím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
28.5.14 15:30

Mě kdysi radila kadeřnice obyčejné mýdlo s jelenem co se používá na praní a pomohlo mi to pak jsem to ale přehnala s dobou používání a vlasy jsem měla jak chemlon ale za zkoušku to stojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
28.5.14 15:31

Tak to jsem zvědavá na tipy :think: já mám už od těhotenství až po teď po porodu vlasy naprosto příšerné :zed: :zed: :zed: :zed: mám je mastné snad hned po umytí :zed:
A to se říká, že v těhotenství když ženská čeká holku, tak jí ubírá krásu :roll: mám syna a v těhotenství se mi zhoršila pleť, vlasy.. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
28.5.14 15:32
@kopejka píše:
Já je mám také do půlky zad a mastily se mi i když jsem je nosila kratší, navíc je mám hrozně jemné na omak hedvábíčko, ale žádný účes mi nedrží a bez balzámu je nerozčešu :zed:.Dávám si ho jen od půlky hlavy jinak bych byla mastňák už hodinu po umytí :nevim:

Mám vlasy tak na ramena, a taky mi délka vlasů mastivost neovlivní, akorát když jsem měla krátké, tak bylo každodenní mytí a úprava rychlejší, ale zase nešel udělat culík, takže mytí fakt každý den.

S tím balzámem, když umeju dobrým šamponem který vlasy odmastí, tak se zacuchaj tak, že nejdou rozčesat a většina balzámů vlasy zase umastí. Objevila jsem jedinej balzám a to tenhle , po kterým vlasy rozčešu a neumastím. Ale asi už ho stahují, protože je málokde v drogece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.5.14 15:33
@makapi píše:
Mám to úplně stejně :mrgreen: Úpravu vlasů tááák nesnáším, a bohužel musím mýt vlasy každé ráno a pak to ještě „nastylovat“ - což stejně vydrží jen pár hodin (když je vlhko, tak ani minutu). Úplně závidím holkám, kt vlasy umyjou, hodí tu svojí hřívu vzad, nechají proschnout a vypadají skvěle! A mejou tak 1× za týden. :lol:

Přesně! A nejhorší to je, když jedu pod stan nebo kamkoli, kde není možné (není trapné) každý ráno vybalit ten svůj kadeřnickej salon, abych vypadala přijatelně stejně jako ty holky. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3617
28.5.14 15:48

Já kupují dixi s čajovníkovým olejem a mám konečně pokoj.:-) takhle krásné vlasy jsem neměla nikdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
28.5.14 15:48
@LenaNell píše:
@fifinka609 je ten šampón normálně dostupný v drogérii?

Je to přímo značka DM drogerie a stojí pár kaček a bez silikonů :palec: Mají i super balzámy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
28.5.14 15:49

@ncc1701 Jojo, kostkou párkrát přejedu hlavu, krásně to pění, používám to už minimálně 3 měsíce a spotřebovala jsem toho tak čtvrtinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
28.5.14 15:51

@LenaNell Já to koupila přímo v Bráně k dětem v kamenné prodejně, ale asi to budou mít i jinde (obchody se zdravou výživou možná, nebo přírodní kosmetikou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
28.5.14 15:58

Detsky hermankovy sampon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
28.5.14 16:08

Mám také jemné, mastící se vlasy, teď skoro do pasu (ale to jen z lenosti, hodlám to zkrátit :mrgreen: ), nic mi na nich nedrží, kadeřnice mi jednou oznámila, že je mám „plihlé“ (po tom, co půl hodiny fénem foukala tvar a když ho vypla, spadlo to do původního stavu), navíc hodně zacuchávací (do večera spolehlivě zespodu dredy). Taky myju obden (teda na RD to flákam), druhý den je to na culík. Zkusila jsem leccos včetně nějakého spešl šamponu z lékárny (tuším Alpecin medicinal), nic. Suchý šampon (Amica z lékárny, za pár kaček, akorát má takový „důchodcovský“ čmuch) určitě pomáhá, oddálí mytí, jen se ho snažím nepoužívat moc často, jen když nestíhám umýt a musím vypadat k světu. Přepokládám, že pro vlasy to dlouhodobě nebude moc dobré. Mytí ráno je pro mě sci-fi, to bych musela vstávat ve 3h. Takže číhám na typy tady, zkusím leccos, zatím se zdá, že obyčejné, levné varianty jsou účinnější než drahé specialitky :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
28.5.14 16:17

Už jsem toho vyzkoušela hodně, ale dlouhodobě nepomohlo nic :(
Dobré to bylo, když jsem začala používat šampony bez silikonů a parabenů, ale po měsíci jakoby si na to zvykly a zase myju obden a předpokládám, že až nastane opravdové léto, tak budu muset denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.5.14 16:18

Je ro taky s kopřivou, ale am po tom méne mastné vlay garnier takový průhledný tmavě zelený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
28.5.14 16:20

Když tady čtu o tom kopřivovém šamponu, tak jsem měla celkem dobrou zkušenost s kopřivovým od Yves Rocher, bohužel taky jen dočasně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí