Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Dafné píše:
Dělám to stejně, jeden den vypadají vlasy celkem fajn, druhej den culík. Mýt si vlasy večer je uplně zbytečná práce, do rána budou k ničemu…![]()
Taky je umývám a večer a fénuji to vysušuje a pomáhá to.
@kopejka tak to mam bohuzel taky, nic nezabira, jen v tehu to bylo asi o den az den a pul lepsi, ted 3 mesice po porodu je to opet ve starych kojejich…u me je to zjevne hormonalni vliv, i plet se mi hodne masti
@Dafné píše:
Dělám to stejně, jeden den vypadají vlasy celkem fajn, druhej den culík. Mýt si vlasy večer je uplně zbytečná práce, do rána budou k ničemu…![]()
souhlas, myju je každé ráno
![]()
Suchej sampon jako nouzovka se da, ale kdyz si ho dam rano, tak stejne vecer musim umyt…a urcite doporucuji obyc sypaci Amica…ty ve sprejich jako treba syoss jsou o nicem
@ncc1701 píše:
Suchej šampon je taky dobrej, ale pro nás, co máme pět vlasů, je to všechno k ničemu. Já ráno potřebuju šampon, tužidlo, fén, velkej kulatej kartáč, tupírovací hřeben a lak, než vůbec můžu vylézt mezi lidi. Jinak vypadám jako glum.
Mám to úplně stejně
Úpravu vlasů tááák nesnáším, a bohužel musím mýt vlasy každé ráno a pak to ještě „nastylovat“ - což stejně vydrží jen pár hodin (když je vlhko, tak ani minutu). Úplně závidím holkám, kt vlasy umyjou, hodí tu svojí hřívu vzad, nechají proschnout a vypadají skvěle! A mejou tak 1× za týden. ![]()
Já používám toto: http://yves-rocher.cz/…zarive_vlasy také mám dost mastné vlasy a tento šampon je skvělý aspoň pro mě ![]()
@makapi Jo taky taky závidím.
Nevím jestli se mi to zdá, ale když jdu po městě, všechny ženy ( teda téměř všechny ) mají perfektní účesy. tak bohaté a lesklé vlasy a já tak mastný ohon v culíku.
Máte dlouhé nebo krátké vlasy? Chtěla bych vědět jestli to může souviset s délkou, únavou s dlouhých vlasů? Já je mám do půl zad.
Cholky prosím napište jestli ty produkty můžu koupit v drogérce, protože objednat přes net a zaplatit jednou tolik
, když mi to pak nesedne.
@MarkétkaBeruška Je k dostáni v drogérii?
@LenaNell píše:
@makapi Jo taky taky závidím.Nevím jestli se mi to zdá, ale když jdu po městě, všechny ženy ( teda téměř všechny ) mají perfektní účesy. tak bohaté a lesklé vlasy a já tak mastný ohon v culíku.
Máte dlouhé nebo krátké vlasy? Chtěla bych vědět jestli to může souviset s délkou, únavou s dlouhých vlasů? Já je mám do půl zad.
Já je mám také do půlky zad a mastily se mi i když jsem je nosila kratší, navíc je mám hrozně jemné na omak hedvábíčko, ale žádný účes mi nedrží a bez balzámu je nerozčešu
.Dávám si ho jen od půlky hlavy jinak bych byla mastňák už hodinu po umytí ![]()
@kopejka Účes o tom si můžu taky nechat zdát. Jednou jsem byla u svoji kadeřnice a nechala jsem si je natočit
Jako hodinu jsem seděla s natáčkami, pak mě strčila po sušák a po sundání nic, prostě rovny vlasy, tak vytáhla kulmu, jo zadařilo se, ale nekecám, než jsem dojela na nádraží, měla jsem je opět rovné!! Teď mi manžel koupil žehličku a tak nějak jsem se s ní naupčila pracovat, tak když potom použiji lak, hodně laku, jakš takš to vydrží
Suchej šampon je taky dobrej, ale pro nás, co máme pět vlasů, je to všechno k ničemu. Já ráno potřebuju šampon, tužidlo, fén, velkej kulatej kartáč, tupírovací hřeben a lak, než vůbec můžu vylézt mezi lidi. Jinak vypadám jako glum.