Dlouhé vlasy - celobarvení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
30.5.14 08:43
@Bunnies píše:
Barvu obilí jsem taky používala před x lety. Teď jsem černovláska a mám taky délší vlasy a doporučuju kadeřnici. I u té černé je znát rozdíl mezi nabarvením doma (používám loreal prodigy černá) a nabarvením v salonu. Kadeřnické barvy jsou lepší než chemky z drogerky. Po nabarvení v salonu zůstává moje černá sytější a lesklá. Zajdi jinam než kamarádka. Já chodím na černou za 1000 taky. Dřív klasika sv. hnědá a melírky okolo 1600Kč. Jednotné nabarvení je levnější. Ještě si nenapsala, jak husté vlasy máš…Já sice nemám tak dlouhé jako ty, ale mám hodně husté vlasy a kadeřnice mi tam musí dát tři balení barev.

mám husté vlasy-jako deka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
30.5.14 08:46
@MonaM1 píše:
mám husté vlasy-jako deka.

V tom případě to sama prostě nedáš.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
30.5.14 08:52

Taky si myslím, dvě barvy na husté a dlouhé vlasy jsou málo. Zajdi ke kadeřnici. Sleduji jaké číslování a značku barvy ti dává a pak si dokupuj barvu na netu ne odrosty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
30.5.14 08:57
@Leniczka23 píše:
V tom případě to sama prostě nedáš.. :(

achjo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
30.5.14 09:22
@cher píše:
@Zabak_kvak asi protože by tam nechala 1000,– kč? Je lepší si koupit barvu za 150,., sama se barvím spoustu let, vlasy mám dlouhé rychle rostoucí, musím 1× měsíčně

Záleží kam by šla :) Já chodím třeba k šikovné kadeřnici, která by za tohle vzala maximálně 250kč :) stačí hledat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
30.5.14 09:31

Šla bych do kadeřnictví a nechala si je obarvit na blond co nejvíc odstínu, který si na ně potom budeš dávat. A příště už dobarvovala doma. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
30.5.14 09:49

Já jen k TEM kadernicim.mela jsem tmavé vlasy po pas.po několika letech jsem SLA ke kadernici. s tím ze chci sjsjednotit barvu a udělat střih. připadne ombre. dopadla jsem tak ze mám vlasy po ramena odrosty světle a konce tmavé. probrecela jsem několik noci o penězích ani nemluvim. takže ted jsem koupila garnierku vlasy relativně sjednotila a snad brzo dorostou. musím nosit Čulík jelikož o střihu se nedá ani mluvit. ještě ted po měsíci jsem rozcilena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
30.5.14 10:03
@marra2 píše:
Já jen k TEM kadernicim.mela jsem tmavé vlasy po pas.po několika letech jsem SLA ke kadernici. s tím ze chci sjsjednotit barvu a udělat střih. připadne ombre. dopadla jsem tak ze mám vlasy po ramena odrosty světle a konce tmavé. probrecela jsem několik noci o penězích ani nemluvim. takže ted jsem koupila garnierku vlasy relativně sjednotila a snad brzo dorostou. musím nosit Čulík jelikož o střihu se nedá ani mluvit. ještě ted po měsíci jsem rozcilena.

jo no…já bych si barvit vlasy u kadeřnice asi taky nenechala…mívala jsem kadeřnici řadu let a byla jsem spokojená, bohužel už jí nemám a vlasy barvím jedině sama. Nikdy jsem neměla problém, jen ted v těhu mi nechytají olejove barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
30.5.14 11:49
@Batka píše:
Záleží kam by šla :) Já chodím třeba k šikovné kadeřnici, která by za tohle vzala maximálně 250kč :) stačí hledat :mavam:

Za vlasy do pasu určitě né :kytka:

• Citovat
  • Upravit
377
30.5.14 11:59
@cher píše:

Sestříháno od lopatek do půlky zad :lol: Takže za vlasy do pasu maximálně 2× tolik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
30.5.14 13:54
@cher píše:

Taky myslím, v týdnu jsme nechali stříhat děti a i za nejmladšího kterýmu budou v září 2 roky chtěli 90 kč a to měl pár chmýří na hlavě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí