Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Tgon píše:
Zudina mohu se zeptat mám jiný kočárek který jste pořídili ?
Ja pak koupila Britax go big- ten je naprosto fantasticky, odpruzeny a projede vsechno. Je taky trochu lehci, i kdyz ne o moc, ale manipulace s nim je uzasna
Aze hodne obchodu,abych kocarky porovnala.Uprimne,bylo to i o penezich,pokud bych za kocar chtela dat 30tisic,vyberu si jiny..Dle meho v teto cenove kategorii je to dobry kocar.Kocar s nami jezdil krkonose,krusny hory..Kde to neslo,dotko slp do krosny.
@zudina ten vypadá super ale cena trosku vyšší kupovali jste komplet trojkombinaci?
@MankaCipiskova takže kvalita odpovídá ceně
ještě uvidíme jak se nám bude zdát v obchodě ale zatím favorit ![]()
@Tgon píše:
Děkuji za postřeh, s kočárkem budu jezdit převážně polní cesty a louky takže to by mohl být problém
tak to se koukni na roan maritu. Kočárů jsem vyzkoušela spoustu, ale do terénu je tenhle top. Drandím s ním už čtvrtý rok, louky, lesy, pole. Lehce projede všechno, první dítě vozil do 20kg, teď bez problémů jezdíme s druhým. Skvěle odpružený. Na kočárky s předníma aretovacíma kolama se vykašli, v terénu se to s pevnými nedá srovnat. Jako lehkou alternativu do auta a na cestování jsem si pořídila bebetto nico a jsem maximálně spokojená.
@Janli ten bebetto vypadá super
ten Roan už jsem na nej Koukala ale vzhledově mi moc nepadl do oka ale funkčnost je důležitější
@Tgon píše:
@zudina ten vypadá super ale cena trosku vyšší kupovali jste komplet trojkombinaci?
Jen sportak ale da se dokoupit korba. Jinak autosedacku mame britax. Pokud se rozhodnes pro Viper rozhodne si nekupuj trojkombinaci- autosedacka je opravdu spatna. Mela jsem ji na cestu z porodnice a celou dobu jsem maleho drzela, mela jsem fakt strach, nechapu ze neco takoveho pusti na trh