Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
ceka nas nakup prvniho kocarku a chtela bych se zeptat, zda nektera nejste majitelka kocarku viper 2017.Na krame jsem ho nemela moznost zatim videt, dle obrazku a popisu super.Muj dotaz zda ma vsechna kola odpruzena a jak jsou velka? Pri dotazu na internetove obchody mi nejsou schopny odpovedet, jelikoz je nemaji pry na sklade a je to na objednavku
Chci kocarek na lesni cesty a aby taky nejak vypadal.
Diky moc ![]()
Dobry den, take uvazuju o koupi tohoto kocarku - muzu se zeptat jak vase volba dopadla?
Dobry den, TP mam za 10 dni, tak vam jeste nereknu
Ale nakonec jsme kocarek koupili vzhledem k recenzim starsich verzi. Videla jem ho nakonec na prodejne v malvikovi nazivo, vypada robusne, tak snad ucel splni.Mrzi me jedine nepritomnost rucni brzdy a pak ze kdyby bylo odpruzeni o neco vetsi, tak lepsi.Ale zase se mi uprimne nechtelo platit z kocar polske vyroby.. Zatim co vidim jako nevyhodu je bohuzel vyssi vaha 16kg, ale zase jsou kocarky i tezsi.. Jinak me mile prekvapil, kdyz dorazil domu, tak snad splni i ucel ????
Drzim palce at je vse rychle a dopadne to na jednicku
a jakou mate barvu kocarku? ja ho prave na zivo jeste nemela to stesti v obchodech videt tak si rikam jestli je vubec zadany
a muzu se zeptat jak je to s prevazenim v aute zabere moc mista? mame superba ale sedana a ren kufr je fakt na prd
![]()
Dekuji ![]()
Nakonec jsme se rozhodli pro hnedou barvu, vahala jsem i nad tou modrou, ale zase se mi tam nelibily sede plasty. Svetla byla taky pekna, ale co se tyce prakticnosti, no nevim nevim ![]()
My mame octavku combi a uprimne to zabere pulku kufru. Manzel ted jeste musi vymyslet nejake „uchyty“, mame totiz vetsiho psa a holt prijde o pul sveho prostoru ???? ale i tak si myslim ze to bude ok. Kocarek jde jednodusse slozit a v pripade potreby jdou lehce sundat vsechna kola a z vozku je skutecne placka.
Zkuste se ozvat treba za mesic, pokud tedy nepospichate uz na koupi a treba vam reknu prvni dojmy z provozu ![]()
Jestli jste z okoli prahy, kocarek je k videni na praze 9 v showroomu, maji tam i vsechny barvy, na doplncich tedy, ale predstavu si udelate i tak dobrou.
Mne se moc nelibi takovy ty sustakove kocarky, proto me viper oslovil, ze to vypada jak rezna bavlna a pritom je to nepromokave..Takovy prirodni styl..
@Barbulinda Mně se taky líbil vzhledově - myslím korbu - na konstrukci je na mě hrozně moc plastu a měla jsem možnost ho tenhle týden vidět… A nakonec jsem ho vyškrtla. Je hrozně těžký! Porovnávala jsem s Venicci, který je pro mě další alternativou a rozdíl cca 4 kg je sakra znát - překvapilo mě, že i při jízdě. A taky byl ten Viper takový rozviklaný… Takže mě nezaujal už v prodejně…
@petivka dekuju za nazor
me se prave hodne libi vzhled nafukovaci kola a dobre vlastnosti pri jizde v terenu, tak uvidime snad na nej co nejdrive nekde v obchode narazim ![]()
Holky rada bych oživila diskuzi přemýšlím o letošním modelu, jak jste spokojený s modelem z 2017? Díky
Je to hodne tezky kocarek a totalne neodpruzeny, dela mu problemy i vetsi dira v chodniku.Ja ho prodala
Ahoj, ja kocarek pouzivala cca 12mesicu,pak sla dcera do lehkeho sportaku,ktery ma 7kg. Na prvni kocarek si myslim dobry vyber,ja byla spokojena,projel vse,co jsem potrebovala,kolecka super..mame ho schovany na druhe ditko nekdy,ale manzel uz hudroval,ze si neni jisty,jak to kocar zvladne
Pokud nekdo hleda kvalitni kocar za rozumne penize,viper bych doporucila na 90%.Body srazim za vahu a po roce vyvyklanost,ale nemohu posuzovat s jinymi kocarky..treba je to standard.
Děkuji za postřeh, s kočárkem budu jezdit převážně polní cesty a louky takže to by mohl být problém ![]()
Zudina mohu se zeptat na jiný kočárek který jste pořídili?
Příspěvek upraven 18.08.18 v 12:42
@MankaCipiskova tu váhu píšou všude což by mohl byt problém pro každodenní nakládání do auta a jaký terén jste převážně jezdili ? ![]()
Ja jsem tedy jezdila pole nepole a nemela jsem problem.Samozrejme zalezi..kdo chce vylozene houpaci kocarek a nezalezi mu na vzhledu muze kouknout na polske znacky,ty pruzi jak blazen uz od nakupu ![]()