Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chybí obrázek, ale 6 metrovou bránou by ti měl každý projet v pohodě.
Zkus ještě poslat odkaz na mapu, ať je to vidět v měřítku. CO mi jezdíme na závody, tak jedno místo je taky blbě přístupné a karavany i obytňáky tam dojedou v pohodě.
Přívěs bývá ještě lepší na zajíždění než obytňák. Jak je na dvě části lépe se vejde.
Já myslím, že v pohodě. Už jsme projeli kde co, a tohohle bych se vůbec nebála.
Kde budete pronajímat, jestli se smím zeptat? Hledáme místo, kde obytný přívěs zakotvit.
@Anonymní píše:
@Aspera Říkám si, že z obytňákem snad jo, ale s přívěsem karavanem?
@CernaV píše:
*s obytňákemPardon
Nový nick a ještě anonym, proboha proč?
Vypadalo to na normální téma, ke kterému bych navíc měl co říct, ale už mě přestává bavit na toto fórum psát, protože to fakt čím dál víc vypadá, že tu jen děláme křoví provozovateli k nahánění návštěvnosti… ![]()
@rmot píše:
Nový nick a ještě anonym, proboha proč?Vypadalo to na normální téma, ke kterému bych navíc měl co říct, ale už mě přestává bavit na toto fórum psát, protože to fakt čím dál víc vypadá, že tu jen děláme křoví provozovateli k nahánění návštěvnosti…
Tak sem nepiš, co Ti asi na to mám říct. Anonym jsem chtěla zachovat, protože mám v nicku mé iniciály + informace o pozemku a možném záměru jsou osobní. Omylem jsem pak u dalšího komentáře zapomněla anonym zaškrtnout.
Proč se teda vyjadřuješ, když máš pocit “že sloužíš jako křoví k nahánění návštěvnosti”?
Přeji hezký den a příště se neobtěžuj, zbytečně si kazíš náladu.
@CernaV píše:
Tak sem nepiš, co Ti asi na to mám říct. Anonym jsem chtěla zachovat, protože mám v nicku mé iniciály + informace o pozemku a možném záměru jsou osobní. Omylem jsem pak u dalšího komentáře zapomněla anonym zaškrtnout.Proč se teda vyjadřuješ, když máš pocit “že sloužíš jako křoví k nahánění návštěvnosti”?
Přeji hezký den a příště se neobtěžuj, zbytečně si kazíš náladu.
Takže ty si založíš kvůli tomuto vláknu nový nick, kde víš, že budeš chtít být anonymní a použiješ pro název nicku příjmení, abys to následně zakryla anonymem?
Přečti si to nahlas, nakolik to zní uvěřitelně a potom se zkus znovu divit mým pochybám
A to opomíjím, že máš stejný styl psaní, jako další „anonymové“, co zakládají diskuse. Ale to bude asi náhoda…
@rmot píše:
Takže ty si založíš kvůli tomuto vláknu nový nick, kde víš, že budeš chtít být anonymní a použiješ pro název nicku příjmení, abys to následně zakryla anonymem?Přečti si to nahlas, nakolik to zní uvěřitelně a potom se zkus znovu divit mým pochybám
A to opomíjím, že máš stejný styl psaní, jako další „anonymové“, co zakládají diskuse. Ale to bude asi náhoda…
Založila jsem si tady profil kvůli jiné diskuzi. Ne kvůli této. Hledej, špione. A dala jsem si do něj své příjemní, protože jsem po respondentech chtěla velkou laskavost a přišlo mi to víc než vhodné s nimi komunikovat pod jménem, protože jsem po nich chtěla citlivé informace. To mi přijde fér.
Jsi spokojený? Je ti lépe?
@CernaV píše:
Založila jsem si tady profil kvůli jiné diskuzi. Ne kvůli této. Hledej, špione. A dala jsem si do něj své příjemní, protože jsem po respondentech chtěla velkou laskavost a přišlo mi to víc než vhodné s nimi komunikovat pod jménem, protože jsem po nich chtěla citlivé informace. To mi přijde fér.Jsi spokojený? Je ti lépe?
No já vidím nově založený profil CernaV a na první dvě zprávy co zpráva, to nové založené vlákno s dotazem na rozproudění diskuse. To, co tu vidím stále dokola. Anonym, nebo nově založený nick a aniž by se tady účastnil diskusí, tak honem zakládat nové diskuse. Samozřejmě se nedá vyloučit, že to není tvůj případ, ale tento server vyloženě smrdí uměle drženou aktivitou uživatelů.
@rmot píše:
No já vidím nově založený profil CernaV a na první dvě zprávy co zpráva, to nové založené vlákno s dotazem na rozproudění diskuse. To, co tu vidím stále dokola. Anonym, nebo nově založený nick a aniž by se tady účastnil diskusí, tak honem zakládat nové diskuse. Samozřejmě se nedá vyloučit, že to není tvůj případ, ale tento server vyloženě smrdí uměle drženou aktivitou uživatelů.
Jediný, kdo tady rozproudil diskuzi, jsi ty. S ostatními si píšu v soukromých zprávách.
Tento server smrdí hlavně takovými, jako jsi ty. Urýpancema, kteří plevelí diskuze a vybíjí si zde frustraci. I to je možná důvod, proč se zde objevují hodně anonymové - protože se vždy objeví někdo, kdo si najde hůl.
A neb “Když se hádáš s blbcem, hádají se dva blbci”. Obhajovat se dal nebudu a požádám o smazání diskuze. Fakt nestojím o to, aby tady několik let vysel tento trapný rozhovor.
@CernaV píše:
Jediný, kdo tady rozproudil diskuzi, jsi ty. S ostatními si píšu v soukromých zprávách.Tento server smrdí hlavně takovými, jako jsi ty. Urýpancema, kteří plevelí diskuze a vybíjí si zde frustraci. I to je možná důvod, proč se zde objevují hodně anonymové - protože se vždy objeví někdo, kdo si najde hůl.
A neb “Když se hádáš s blbcem, hádají se dva blbci”. Obhajovat se dal nebudu a požádám o smazání diskuze. Fakt nestojím o to, aby tady několik let vysel tento trapný rozhovor.
Našel jsem si tvé další příspěvky tady na fóru a hlavně na základě příspěvku o vojtově metodě uznávám, že v tvém případě jsem se asi spletl. Přes ty hromady nesmyslných diskusí zakládanými anonymy už asi vidím bubáky všude.
Ohledně toho pozemku - nevidím tam nikde celkové rozměry. Sám jezdím často svou dodávkou a občas za ní tahám vlek, takže nějaké zkušenosti mám
Nerad bych se s delší soupravou otáčel na pozemku z obrázku, pokud by tam stála další auta. A to si myslím, že si s vlekem poradím všude, klidně ti s ním odcouvám osmičky. Takže pokud by tam měly najížtět i soupravy s vlekem, je třeba počítat s nějakým místem na manévrování. Ta brána je při těch rozměrech ten nejmenší problém, tam se musí vytočit i dlouhý karavan.
Ahoj,
mým záměrem je pronajímat pozemek karavanům nebo obytným vozům.
Ale.. celý pozemek je oplocený, k pozemku vede pevná polní cesta (takže jeden proud) a je tam brána, široká cca 6 m.
Prosím, ten, kdo má zkušenosti, vjede tam řidič karavanem nebo obytným vozem?
Jinak bychom bránu předělali (viz. obrázek ta růžová čára) tak, aby tam mohlo auto vjet rovně.
Vůbec nemám představu. Děkuji.