Máte někdo mluvícího papouška?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
10.11.12 10:05

Máte někdo mluvícího papouška?

Zdravím všechny, přemýšlím o tom co koupit skoro roční dcerce na vánoce a narozeniny. Narazila jsem i na mluvícího papouška, který opakuje zvuky a slova. Vlastníte jej někdo? Spokojenost? Děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
10.11.12 10:11

U nas uzasne zabodoval:-D, sice uz odesel do odpadaku, ale uz nemel ani zobak a neopakoval, ale chrochtal:-),rozhodne ho poridime zas:-)…a to byl nejakej obyc, dostala ho starsi od babicky a hrala si s nim hodne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.11.12 11:05

Tak to je fajn, viděla jsem ho na aukru za 130 Kč. Tak mi to přišlo celkem fajn. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
10.11.12 11:24

Taky máme asi od 2 let a frčí dodneška. Malý se u toho nachechtá. Je taky jen nějaký obyč. Nevyslovuje tedy přesně, je to takový rozmázlý zvuk, ale nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
10.11.12 11:51

Ja myslela ze myslis ziviho :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
10.11.12 13:38
@michi13 píše:
Ja myslela ze myslis ziviho :D :oops:

Přesně! já taky :mrgreen: a pak jsem četla odpovědi a nechápala jsem, že ho vyhodili do odpaďáku jak bylo po něm :mrgreen: Pak mi to došlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
10.11.12 13:53

@Evulec :lol: taky jsem myslela, že živého  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
10.11.12 20:49

@Evulec jo presne takhle jsem to chapala ja :D rikam si co je to za lidi :D a pak blik :idea: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.11.12 13:28

Jste hnusný holky :lol:…přeci bych nenapsala, že jsem živého papoucha bez zobáku hodila do popelnice :lol: :lol: :lol:

@jajagr jo fakt není drahý, ale je na dost tuškovek (myslím že 6 :? ),vyslovování není super, ale není to rak hrozný…jedna z mála hraček co fakt dítě hooodně zabaví :mrgreen:

(nejlepší, když jsem dcerce nadávala, napomínala, vysvětlovala a ona ho zapnula :cert: :lol: )…nahrává cca 15 vteřín)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
16.11.12 09:13

@wildcherry jojo, taky mě malej nahrál, když jsem vyšilovala. Papouch to zopakoval a já se málem hanbou propadla, děs, když se člověk slyší :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí