Vadí vám zvukové hračky?

Cappucino
9.11.12 14:40

Vadí vám zvukové hračky?

Asi jsem divná… bylo mi řečeno… protože mi nevadí zvukové hračky.

Mám dcerku, bude jí rok. Má spoustu hraček a ještě víc těch, které vydávají zvuky. Ať už plyšáka, kterého, když zatáhne zabručí jako medvěd, hrací stoleček, který zpívá, povídá, hraje, hrací deku se čtyřmi melodiemi, bubínek, klávesy, trumpetku a poustu dalších.

Byla u nás na návštěva kamarádka, které má dvě děti (5 a 2) a ta mohla zešílet, když si malá pouštěla na dece písničku. Její děti nic, co by vydávalo zvuky nemají. Ona to přece nebude poslouchat. Vždyť je to strašné! Nechala jsem to být, každý má svůj názor a jaké hračky kupuje dětem je její věc (jen se vždycky diví, když přijedou někam, kde takové hračky jsou, že je od nich neumí odtrhnout).

Ale provedla jsem průzkum. Ani jedna z cca 20 maminek, které znám nesnese hračky, které vydávají zvuk. Jedna dokonce seřezala syna, když si delší dobu hrál s natahovacím autíčkem, protože to pořád dokola řachtilo.

Takže jsem divná. Právě mi tady vyhrává hrací deka a malá u toho mlátí do stolečku, který pořád dokola zpívá " Lala la pojď, naučíme se abecedu… lala la abecedu", strašně se jí to líbí, tak už to poslouchám asi půl hodiny vkuse.
Prostě vypnu tu část ucha, která příjmá „přiblblé“ melodie a vnímám jen to co chci.

Jak to máte vy? Snášíte, zvukové hračky nebo vám z nich vstávají vlasy na hlavě?

PS: nic proti nikomu, zajímá mě jen váš názor :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
9.11.12 14:42

Dcera hudebni hracky ma a vetsinou mi nevadi. Kkdyz hraji hodinu v kuse tak je vypnu nebo nenapadne nasmeruju na hru s temi mene otravnymi hrackami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.11.12 14:45

Vstávájí mi vlasy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mackenzie
9.11.12 14:47

Nevadí mi. Synkové mají dost hudebních hraček a když si každý zapne jinou, to je rambajs :D :D kámoška má též dvě dítka a k nim domů zvukové hračky nesmí, prý kdo to bude poslouchat. Takže když jsou u nás, tak jsou v sedmém nebi, protože si hrají jen se zvukovými hračky. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
9.11.12 14:48

Nesnáším to, hlavně jsou ty melodie uplně, hrozně hnusný. Ale léta praxe, a umím vypnout že to nevnímám ;)

• Citovat
  • Upravit
colafit
9.11.12 14:50

Jsi divná :mrgreen: já bych zešílela. Ale nějaké zvukové hračřky mám a song…abecedu teď už znám, příště budu zpívat sám… mě přivádí k šílenství :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3037

Syn ma spoustu zvukovych hracek. Prijdou mi zabavnejsi a on je miluje. Myslela jsem, ze mi to bude casem vadit, jak mne vsichni varovali, ale nevadi :) Proste je nevnimam.Jen teda ze dvou uz mam trochu osypky, tak je vzdycky na cas schovam :oops: a je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517

Nevadí, vypnu a neslyším to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165

Jéééé šílím :lol: ale taky máme doma hrací..nejvíc vede piáno :lol:po hodině vypínám..horší jsou píšťalky ty už jsem zabavila úplně bo by mně asi už odvezli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li

Tak jsem divna s Tebou :-D Taky mi to nevadi - nejem ze jdou doma denno denne dokola pohadky typu - masinka tomasek, kamarad timmy (vsechny pisnicky znam a umim zpivat :-D) tak mame Lego masinku ktera houka a piska, kacenku co vydava zvuky, detsky mobilni telefon, decka rachoti s drevenyma kostickama s legem. Hraji si s nadobim. A ne nic z toho nevadi - jsem rada ze si hraji a nenudi se.

• Citovat
  • Upravit
50725
9.11.12 14:52

Já zastávám názor, že dítě může produkovat libovolné množství hluku, hlavně když je u toho hodné a hezky si samo hraje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mackenzie
9.11.12 14:53

@Angua souhlasím, tímto se řídím i já :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15074
9.11.12 14:56

Moc toho nemáme, dcerku ani nijak zvlášť nezajímaj. Teď tchyně dotáhla nějaký telefonky a leží to tady netknuto. Jediný, co ji hracího bere velmi, je pianko u jednoho leporela. To jsou jenom klávesky, žádnej samohrací program a to musíme teda hrát pořád my písničky, ale i sama si brnká. Aby to nebylo extra hlučné, repráček jsem přelepila páskou:-)
Jo a ještě měla hrací housenku, ale ta hrála docela fajn klasické melodie a asi čtyřicet, tak se to moc neoposlouchalo. Už ale taky leží v zapomnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
9.11.12 14:59

Hracích hraček moc nemáme, ale to co máme mi určitě nevadí… Jediné při čem šílím je takový malý klakson na kočárek ten má tak protivný zvuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.12 15:01

Zvukové hračky mi nesmírně vadí. Chvíli je toleruji, ale jak zůstane někde netknutá, tak schovávám (vyhodit ji - na to nemám). Jsou to dárky od druhých, sama jsem koupila jen decentního usínáčka s ukolébavkou. Teď např. malý našel píšťalku (normální jako od tělocvikáře..). Pískal obstojně asi 2 hodiny. Muž si ho natočil na mobil a šel ho ukázat tchýni a dlouho se nevracel.. no hrůza.. Asi jsem nějaká přecitlivělá, či co..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino