Vadí vám zvukové hračky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
9.11.12 15:04

Já jsem teprve v očekávání, ale už jsem všechny příbuzný zaúkolovala, aby nekupovali hračky co hrajou nějaké melodie, dokonce jsou konkrétní hračky, které rozhodně pro dítě nechci :twisted:.

Stále se opakující písnička nebo melodie mě vytáčí, ale pokud se to dítěti bude líbit, zakazovat mu to nebudu (jen doufám, že nezešílím :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9997
9.11.12 15:08

@Cappucino Já se přiznám, že mi vadí i rádio, natož zvukové hračky 8) Miluju ticho. Co přímo nesnáším je randál v obchodních centrech. Nevím, jestli jsi divná ty nebo já, každý to má zkrátka jinak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
9.11.12 15:09

Muj syn doted moc zvukovych hracek nemel. Mame spis hodne drevenych bez zvuku. Ale k Vanocum mu kupuju nektere hracky od Fisher Price Little people a ty ruzne hraji a mluvi. Jednu uz ma a hrozne se mu libi a me to ani nijak zvlast neobtezuje, protoze je to dost decentni.

Ale nejake levne hraci hracky vydavajici hlasite melodie bych asi neprezila. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
801
9.11.12 15:11

Ztotožňuju se s Anguou :-)… syn zvukové hračky miloval a miluje a já ho nechávám a podporuju dalšími nákupy :mrgreen:. Když už mi jde hlava kolem, tak vyndám něco nehlučnýho a to hrající nenápadně uklidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
9.11.12 15:14

Děti zvukových moc nemají, u nás to jsou spíše vkládačky, skládačky, společ. hry a ted hodně kostky. Ale jinak mi to vůbec nevadí. Když jo, tak vypnu, a jdeme dělat něco spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24204
9.11.12 15:24

Pravda je, že tak do půl roku dcerka neměla žádnou hrací hračku (pokud nepočítám chrastítka a šustící koníky či jiné hračky). Pak už postupně dostala ať od nás či od někoho jiného a mě to taky nevadí. Prostě vypnu a neřeším to. Dokonce po měsící kdy si hrála s mluvícím hrncem jsem dané 2 písničky nepamatovala :oops:. K roku dostala bubínek, flétnu a jiné hrací nástroje a to mi taky nevadí. Jen si hlídám, aby čímkoliv nemlátila do něčeho co může rozbít, jinak mi to je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
9.11.12 15:24

Myslela jsem, že mi budou vadit. Mám ráda ticho, doma si obvykle nezapnu ani rádio, ani TV, na hluk jsem vysazená. Zvláštní je, že zvukové hračky mi nevadí ani trošičku, klidně můžou jet denně jak dlouho to syna baví. Spoustu jsem mu jich, když jsem viděla, jak ho to baví, sama dokoupila. Jsem ráda, když si hraje, je spokojený a nevyhledává hraní s věcmi, s kterými ho vidím nerada :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.11.12 15:30

Jak kdy… nekdy mam den, kdy mi nevadi ani kdyz to pusti pres sebe… :mrgreen: Jindy jen slysim nejaky tom a rozbila bych to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.11.12 15:36

Nevadí mi „kvalitní“ hračky s přijatelnou hlasitostí, nevadí mi, když dcerka hraje na klávesy, zpívá, pořád mluví atd.
Vadí mi uječené vietnamské krámy s pitomýma melodiema a když dlouho něčím tříská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
9.11.12 15:37

Nečetla jsem odpovědi, ale za mě, moc to nemusím a dlouhodobě mě to dokáže i naštvat, hlavně když je to moc nahlas a já potřebuju slyšet něco jiného, ale v běžné situaci taky umím vypnout, třeba dceři jsme koupili autíčko co i hraje a já až po upozornění od mýho zjistila, že ty melodie jsou různé, prostě jsem to nevnímala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
9.11.12 15:38

Hrajících hraček máme celkem dost a vysloveně mi nevadí, ale kdybych se měla znova rozhodovat, tak už bych některé rozhodně nekupovala. Třeba mě dost zklamaly v tomto ohledu hračky od Fisher Price, obzvlášť se mi nelíbí písničky na Učíme se říkanky, ty jsou tak děsně přeložené z angličtiny, že to trhá uši. :roll: ¨
Ale přežít se to dá, prostě to přestanu vnímat, to mi spíš vadí pískání na klasickou píšťalku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
9.11.12 15:38

Mě nevadí, že hračky vydávají melodie, ale ty kvalitní jsou docela drahé a mladýho zas tak zázračně nezajímají, takže za to nechci dávat peníze, když to pak leží a akorát se na to práší :nevim: A levné „no name“ zase kupovat nechci, protože jsem jednou viděla test těhle hraček a některé dokonce můžou ničit dětský sluch a já fakt nejsem schopná odhadnout, který zvuk je jenom nepříjemný a který může být škodlivý :nevim: Pár hraích teda má, ale nejradši si jezdí s dřevěnou vláčkodráhou - a když k nám přijdou „zvukové“ děti, tak jsou zase unešeny z těch našich kostek, vláčků a největší hit je stejně hopík za 20,–kč z automatu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.11.12 15:39
@tehuzu píše:
Já jsem teprve v očekávání, ale už jsem všechny příbuzný zaúkolovala, aby nekupovali hračky co hrajou nějaké melodie, dokonce jsou konkrétní hračky, které rozhodně pro dítě nechci :twisted:.Stále se opakující písnička nebo melodie mě vytáčí, ale pokud se to dítěti bude líbit, zakazovat mu to nebudu (jen doufám, že nezešílím :lol: ).

Nezapomeň zakázat i plechový bubínek :mrgreen: Tím mi pořád vyhrožujou naši, že to dětem koupí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
9.11.12 15:47

Zvukové hračky mi nevadily do doby, než tchyně darovala malé bubínek :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
9.11.12 15:47

Máme toho spoustu ěm to vubec nevadí. zjistila sjem ejdnu věc-když je budu upozorňovat ať s tim nedělají kravál tak ho budoiu dělat o to větší. když ej ignoruju tak jim to vydrží jen chvilku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí