Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, uz dostavam dotazy, co pro malou k vanocum od rodiny tak me napadly sanky. Male je neco pres rocek a kdyz jsem koukala na ceny jsem zdesena
. Takze nechci rict o blbovinu. Poradte, jake jsou dobre. Posilam link na jedny, co se mi zdaji OK… ma to smysl?
http://www.mojelyze.cz/…-s-ohradkou/
Můj názor, pokud chceš za sáňky dát dva litry, tak kup klasické dřevěné, s výpletem, s ohrádkou, vejdeš se do 1500,– a vydrží to léta.
Já těm umělohmotným úplně nevěřim, že se ta hmota mrazem a pod. nezničí a nekřapnou…
http://www.funkids.cz/…cm-lakovane/
Myslis, ze na tomhle zvladne jed sama, ze ji potahnu? Samozrejme jezdit z kopce spolecne…
Souhlasím s Marťánkou, taky máme klasický dřevěný s ohrádkou.. Ty plastový jsou, no divný
Proč by tam nezvládla sedět?
@veberun píše:
Myslis, ze na tomhle zvladne jed sama, ze ji potahnu? Samozrejme jezdit z kopce spolecne…
nevim jak to myslíš ![]()
ale když ji jen potáhneš, tak jí usadíš do ohrádky (případně přikurtuješ třeba gumicukem za desetikorunu
nebo kšírama z kočáru třeba) a táhneš.
Jde o to, že ty dřevěné využijete i po letech, ty 125cm dlouhé jsou pro dvě dospělé osoby, může na nich jezdit až do puberty i s kamarádem třeba.
Jo a ta ohrádka je posouvací, takže můžeš dát tu ohrádku dopředu i dozadu sáněk…takže když ji třeba potáhneš dál, tak si tu ohrádku šupneš k „držadlu“ dítko se bude držet jako na vozíku v supermarketu, za sebou a okolo sebe bude mít ohrádku, takže hnedtak nevypadne…
@Mar__tanka1983 mela jsem tam hrubici, jak blazen… otazka znela, jestli zvladne jet sama… ale, uz si mi odpovedela ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Jo a ta ohrádka je posouvací, takže můžeš dát tu ohrádku dopředu i dozadu sáněk…takže když ji třeba potáhneš dál, tak si tu ohrádku šupneš k „držadlu“ dítko se bude držet jako na vozíku v supermarketu, za sebou a okolo sebe bude mít ohrádku, takže hnedtak nevypadne…
jako, ze u tehle drevenych jsou i ty ohradky posuvne??? hmmmm… tak asi drevene sanky a ty ksiry…
Přesně tak když si koupíš ohrádku novou (ty staré byly na šrouby napevno), tak ty jsou na uvolňovací šrouby a dá se posouvat. Máš to v tom odkazu co sem dala hned nahoře, když si tam klikneš na ohrádku, tak to tam vidíš i je to v popisu ![]()
@Mar__tanka1983 naprosto souhlasím s Vašim názorem, dát 2litry za sáňky mi příjde naprosto zbytečné.
Také jsem si na vánoce pro malého přála sáňky a dneska jel děda do Globusu, mají je tam v akci za nějakých 900 + přikoupí opěrku, myslím, že když se malý pěkně „vypolstruje“ fusáčkem, tak to pro něj bude lážo plážo.
A když už bych měla investovat takové hříšné penízky, tak bych šla do těhle .
Zase jsou ty dřevěné dost těžké. Na bobech jsme taky řádili leta a plastu se nic nestalo. Já mám teda dítko dvouleté a uvažuju o kamzících - měla jsem je jako malá: http://www.nejlevnejsisport.cz/…-p-8403.html . Zase si říkám, že tyhle nahoru bez keců vytáhne i pětiletý a dva se tam taky vejdou. Ale na roční dítko to není…
Malá taky dostane k vánocům sáňky, klasické dřevěné 125cm dlouhé s ohrádkou. A koupila jsem je na bazárku, komplet za 800 Kč a jsou jako nové.
@Mar__tanka1983 píše:
Přesně tak když si koupíš ohrádku novou (ty staré byly na šrouby napevno), tak ty jsou na uvolňovací šrouby a dá se posouvat. Máš to v tom odkazu co sem dala hned nahoře, když si tam klikneš na ohrádku, tak to tam vidíš i je to v popisu
uz jsem to vse prohlidla… diiik za pomoc. Jeste pockam, zda holky nehodi neco zajimaveho a mozna pujdeme do dreva… tatka ma rad klasiku, mamka zase designovky, ale u sanek to nelze resit ![]()
Ja take souhlasim s @Mar__tanka1983 . My koupili take klasiku drevenou (jako davala Martanka odkaz) a jsou naprosto nejlepsi…
Ja jsem puvodne take chtela nejake plastove, ale odradili mne stejne namitky, ktere mela Martanka…
A vyhody drevenych sanek.. ![]()
Takze za me rozhodne drevene s ohradkou.. ![]()