Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky dekuji, asi poridime jen ty tahaci
prece jen 2m kopec od taty k mame snad zvladne mala sama
My jsme teď pořizovali pro 15M dítko a jak už výše někdo zmiňoval, tak jsme taky koupili boby AlpenGaudi Bambino a maximální spokojenost
No já jsem koupil ( vzal z naší prodejny)pro ročního syna sáně pro batolata, s ohrádkou se zimním fusakem a hlavně s ručkou na tlačení. Takže jsem jak trubka nemusel jen táhnout(a nevidět co dělá dítě) ale mohl jsem v klidu a pohodlně tlačit sáně před sebou.
No první rok jsme využili, loni nebyla zima, a letos se už do nich nevleze:-)
škoda že už je náš výrobce letos nevyrábí, máme už jen zelené a červené a ty se moc neprodávají:-(
@jakanas taky je máme a jsme spokojeny
fusak jsem využívala i do kočárku, je krasne teplouckej
když holka vyrostla sundaly jsme vodící tyč. Ted je využívá bratr pro 4 měsíční holku místo kočárku (bydlí na horách a s kočárkem je tam problém). Za me 100%
![]()
Tak ta rez nevadí, to je u sání hocela běžné, skluznice nemá žádnou povrchovou úpravu a tak můžou reznou ( šmirgl + vosk a práce na 5 minut)
Ten zbytek je blbý no, což se bohužel často stává při přepravě.
Nám loni na poště normálně zlomili kočár. Zohnutá trubka rámu do L. To muselo spadnout tak ze tří metrů na nějakou hranu.
@Immortalkova Třeba za to může pošta a ne oni… tohle je takový hodně drsný tvrzení. Jinak asi chápu, ale skluznice zrezne stejně a dotlučené taky časem budou.
@Immortalkova Ono to prostě u 90% eshopů funguje tak že to zboží nikdy ani neviděli a rovnou se to posílá ze skladů dodavatele, to samozřejmě nikoho neomlouvá a i za dopravu je zodpovědný dodavatel.****
V pohodě, Zboží jsi vrátila, měli by ti zaplatit i dopravu co jsi platila směrem od nich. a do 14 dnů budou peníze na účtu.
Jen těm dětem je to líto. Mi zase vracíme autodráhu, tak šmejdsky udělanou hračku jsem snad ještě neviděl. Fungovala přesně 24h:-( a to ještě s neustálýma opravama autíčka
@Immortalkova píše:
Já bych si nedovolila prodat něco, co v reálu vypadá jinak než jak na obrázku či v popise zboží.
no jo no, to už je potom klamání zákazníka a čoika po tom docela jde
@Janikula ty máme taky, ale loni nebyl sníh a letos už jezdím na bobech s Maruškou. Takže jsem koupila ve slevě boby za 160 Kč a jezdíme. Jinak máme sáně, ale chtěla bych ohrádku, až pojedeme na hory, abychom ji mohli zabalit do fusaku a vozit. TeĎ jsme ji vozili na saních bez opěradla, ale nešlo ji dát do fusaku, to by se nemohla vyvažovat.