Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak my rozflákali časem všechny boby, co jsme kdy měli ![]()
další věc je ta, že dneska se kdeco vyrábí jako spotřební zboží a moc nevydrží…
My si párkrát koupili už jako dospělí pekáč nebo takový ten kruh, na blbnutí na sněhu a teda nevydržely nikdy ani jednu sezonu ![]()
Já bych radši koupila teď ty dřevěný sáňky, a třeba ve třech letech klasický boby, aby na nich jezdil sám.
Máme podobné, dřevěné jsem bohužel nesehnala. A jsou na ho.no. Nedá se na nich kloudně sedět, kloužou. Jinak jsou fajn, bytelné a jedou rychle, ale to sezení nic moc. Kdybych kupovala nové, tak vezmu ty dřevěné.
Jdu do drevenych! jeste posledni otazka, co ta delka, jsou tam tri velikosti?
Nestaci treba ty 110 cm? jinak diky za diskuzi ![]()
@veberun píše:
Jdu do drevenych! jeste posledni otazka, co ta delka, jsou tam tri velikosti?
Nestaci treba ty 110 cm? jinak diky za diskuzi
Za ten rozdil v cene bych koupila uz ty 125cm, protoze ten rozdil neni velky, ale ty 125cm dele vydrzi… ![]()
http://megasleva.cz/…drevene.html
tady mají docela dobrou akci???
Tak se musím pochlubit, že už jsme majitelé krásných dřevěných sáněk se zeleným výpletem… fakt jsou hezké. Jen co mě tedy překvapuje je, že součástí sáněk není tažné lano nebo taková ta pevná páska…
V globusu za 799,–
Jsou nádherné, taky jsem na ně narazila, ale my jsme zvolili boby Alpenbambino od Alpengaudi a spokojenost
A pokud sáňky, tak bych volila dřevěné, nebo sháněla po bazarech.
@kaca.zagi píše:
Jsou nádherné, taky jsem na ně narazila, ale my jsme zvolili boby Alpenbambino od Alpengaudi a spokojenostA pokud sáňky, tak bych volila dřevěné, nebo sháněla po bazarech.
vypadaji moc dobre, ale ja chtela neco, abych ji mohla nakonec i poklouzat z kopce a samotnou ji pustit nemuzu ![]()
Tak jsem koukla na ty odkazy - a ty z toho „slevomatu“ jsou kratší („jen“ 115) a navíc maj napsanou slevu z 1400 na 700. Přitom ty větší (125cm) mají na té stránce ode mě za 990,–.
Aneb nechci slevu zadarmo ![]()
no a globusácký maj taky jen 105-110cm… ![]()
my třeba právě chcem ty velký, mají vyšší nosnost a jsou právě dlouhý, protože já ani partner nejsme žádný chcípáci, tak aby nás ty saně s malým unesly ![]()
@maraida jo? já tam dneska byla a viděla jsem tam jen 115cm, zlevněné z 1799,– na 1300něco…
@Mar__tanka1983 minulý týden jsem byla v Tescu v Chebu a měli je tam
cenu nevím, nějak jsem to nezkoumala, protože už jsem sáně koupila.
Ozivuji diskuzi - jake sanky pro 1.5 rocni??? asi potrebujeme spis dvojsanky nebo jak se to resi. z velkeho kopce urco jezdit jeste nebudem, tak stale nevim zda by nestacily ty tahaci pro ditko ale pak nevim co delat kdyz se chce clovek svezt s ni? omlouvam se za pro nekoho mozna blbou otazku ![]()
@superandrysek ahoj my budme kupovat boby pro batolata- boby ale opěrátkem- vyvýšený plast, sedátko měkké a pásy- cena od 300-700 co jsme se dívala na netu.. jinak jezdila jsem s dítětem a doufala, že boby nerupnou
sáně se bojím z kopce, je to těžší na ovládání boby jenom sedíš a jedeš, sáně na nich je bolestivý pád
Pás a měkké sedátko se dají pak pryč, tak zůstanou klasické boby s opěrátkem, ale to nevadí, aspoň můžu tahat bez toho, že se mi překulí dozasu, když pořádně zaberu
@superandrysek my jsme v té době už kupovali úplně klasické dřevěné sáňky + jsme přikoupili ohrádku, která se přimontovala dozadu a drandilo se ![]()