Sedí stavebnice Mega bloks na Duplo?

9454
7.11.12 19:42

sedi stavebnice maga bloks na duplo?

ahoj..jak je psano v nadpisu…zajima me jestli dilky od mega bloks sedi s duplem…nemam to kde vyzkouset..na obrazcich vypadaji podobne…diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3588
7.11.12 19:51

Jojo ja myslim, ze jo mame obo a stavet z toho jde jen to tak dobre nedrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
7.11.12 19:59

Jako nasadit sa to da, ale nedrzi to, pada to, takze my to nemiesame. Lego proste nikto neprekona a jak riesis, ci duplo alebo megabloks, za nas jedine Duplo, tamto sme od niekoho dostali a rozdiel je neporovnatelny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.11.12 20:06

My máme megablogs mini, a to na duplo sedí, nám to teda nepadá. ale je fakt, že duplo je takový pevnější :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.11.12 20:06

@cuttysark nene…dupla mame furu..ale megabloks udelal serii se smoulama…a mlade by to hodne ocenilo…tak se mi nechce kupovat druhou stavebnici ale kdyby to pasovalo tak bych to priporidila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
7.11.12 20:26

Ahoj. Mě připadá že ta stavebnice od megabloksu ty šmoulové nejsou náhodou menší jak od toho lega dupla. Jinak jak tu píšou že duplo s megabloksem jdou na sebe, ale moc nedrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.11.12 20:45

My máme od MegaB. Kittynu a drží to s Duplem úplně normálně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
7.11.12 20:54

@mikitaa Pasuje to, relativně to drží, ale Duplo je Duplo… :-D My jsme řešili podobnej „problém“ s tím, že Megabloks udělal sérii s Mickeyho Klubíkem, takže proto jsme ho koupili… Docela mě sice zklamalo to, že letadýlku se rychle ulomil jeden list vrtule, ale šlo nám hlavně o figurky (Mickeyho a Pluta) a ty maj udělaný docela hezky, i když i u nich mě ta kvalita malinko zklamala… Hlavně to, že se daj rozdělit na dvě části, takže myšákovi furt hledáme nohy… :zed: :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
7.11.12 20:57

Máme oboje, jde do sebe, ale mláděti se líp staví z MB, čemuž nerozumím, protože já rozdíl nevidím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.11.12 09:13

Diky zeny!!! zkusim to teda koupit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie