Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@jednorozcemiluju A stačí jeden? Tedy ve výsledku budou dva?
@eva valoi Dva stačí. A vybavení klece doporučují nakoupit v hobbymarketu. Naše holky měly tunel z kanalizační trubky a spaly v plastovém cedníku nebo v papírové krabičce
Tu krabičku si vždy upravily k obrazu svému ![]()
Stačí jeden, takže ve výsledku budete mít dva
A ochočí se podle mě úplně stejně ať jsou dva a nebo třeba 5. Já mám 4 a každý má jinou povahu. Někteří jsou mazliví a nebojácní už odmalička, někteří si museli zvykat.
Ale teď o tom tady čtu a není o žádná sranda chovat potkany.
@eva valoi Omlouvám se, možná trapný dotaz…, ale má se kam schovat? Má tam nějaký domeček? Oni taky rádi tmu a stísněný prostor.
@Attila8 Já uvažuji o koupi ještě jednoho, protože přeci jen 24hodin s ním být nemůžeme, tak aby mu nebylo smutno, když jsme v práci, ve škole atd.
@Attila8 Tak 24 hodin ne, ale 3 krát týdně má odpoledku a 2 krát kroužek, takže jezdí domů třikrát po třetí a dvakrát až v sedm večer. Copak já až si na něj zvyknu, tak se snad taky nebudu bát ho vytáhnout, zatím ho jen hladím, když ho mají děti za krkem nebo v rukávu.
Jinak jsem koukala, jak mají chovatelé pro ně udělané ty klece. Vytáhli jsme ráno klec po andulách, která je dost vysoká na to, aby se tam mohly udělat minimálně dvě patýrka a zavěsit nějaká ta hanuka.
Potkánek je zatím pořád takový vyjukaný, ale když ho dcera nosí v kapuci, v rukávu či jí sedí za krkem, tak vypadá docela spokojeně.
Ke koupi toho druhého by bylo asi nejlepší zajet tam, kde jsem koupila tohoto a přikoupit mu kolegu, se kterým trávil čas ve stejné kleci, ne? Myslím, že si dnes nebo nejpozději zítra bude ještě na kamaráda pamatovat. Co myslíte?
Když jsou malí tak je to fuk. Seznámí se i cizí. Dělám to tak běžně. ![]()