Pračka se sušičkou v jednom - Candy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máte někdo pračku se sušičkou v jednom zn. Candy?
Máte někdo pračku se sušičkou v jednom zn. Candy? Jaký program používáte na praní a jaký na sušení? Kolik otáček, jakou teplotu a kolik prádla dáváte? Mám ji chvíli a nedaří se mi vychytat, aby prádlo nezůstávalo vlhké. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám sušičku Candy, jestli ti to pomůže. Je na9kg, pokud mám prádla hodně, dávám program, kde je na obrázku skříň, pokud je prádla míň používám program mix & dry…ale nevím, jak to máš ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Candy 2v1
Mám pračku Candy 2v1 a nevim si sni moc rady poradite jaky používate programy? Pro běžně praní a sušení? Jak nastavíte délku sušení sem z ní trošku zmatená dekuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Také mi chvíli trvalo to vychytat.
Používám zvlášť praní a zvlášť sušení, pokud to nepoužívám zvlášť, ale nechám automaticky navazovat, občas se mi stalo, že vyhodil jistič a nebo zůstalo prádlo mokré.
Takže 60 min praní + sušení bavlna a nebo L1 prací program u bavlny + sušení bavlna.
Délku samotného sušení na minuty nastavit nejde, pouze typ sušení (bavlna, syntetika..) u programů a pak jednotlivá intenzita sušení extra suché (ručníky, larisa)/„suché“ pro žehlení (=lehce navlhlé)/suché (klasické oblečení).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kira2013 píše:
Také mi chvíli trvalo to vychytat.
Používám zvlášť praní a zvlášť sušení, pokud to nepoužívám zvlášť, ale nechám automaticky navazovat, občas se mi stalo, že vyhodil jistič a nebo zůstalo prádlo mokré.
Takže 60 min praní + sušení bavlna a nebo L1 prací program u bavlny + sušení bavlna.
Délku samotného sušení na minuty nastavit nejde, pouze typ sušení (bavlna, syntetika..) u programů a pak jednotlivá intenzita sušení extra suché (ručníky, larisa)/„suché“ pro žehlení (=lehce navlhlé)/suché (klasické oblečení).
Děkuju moc
mám něco takovýho poprvé
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pračka candy Není zač, mne trvalo snad čtvrt roku, než jsem to pořádně vychytala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím si, že by pračka a sušička by měla být zvlášť…když se Vám pokazí sušička tak nám aspoň jede pračka a konzultovala jsem to s opravářem praček a říkal mi taky sušička a pračka né 2v 1…a taky to tak doma máme a jsem velice spokojená, ale máte taky holky takový problém že když vytáhnete prádlo ze sušičky málo Vám voní i když používám ty voňavé ubrousky tak to není ono? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mi jasné, že zvlášť je to lepší, bohužel ne každý má ten luxus v podobě prostorné koupelny…
Ano, prádlo po sušení nevoní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kira2013 píše:
@Pračka candy Není zač, mne trvalo snad čtvrt roku, než jsem to pořádně vychytala
Nevím co dělám špatně poprvé jsem vyzkoušela susičku. Prádlo jsem vyndala mokré. Není někde video návod?
![]()
- Citovat
- Upravit
Nenašla jsem ![]()
Hodně záleží na váze prádla, ale to časem vychytáte. Doporučuji dávat tak 80% pračky při běžném prádle a tak 50% při ručnících, nikdy nenarvat celou pračku, pokud chcete sušit.
A zkoušela jste zvlášť nejprve vyprat a až pak zapnout sušičku? Když je totiž prádlo po praní ještě moc mokré, stačí zapnout znovu samotné ždímání na 10 min a pak je to ideál na sušení. Na klasické prádlo sušení na „suchý režim“, při ručnících „extra suché“, režim s „žehličkou“ nepoužívám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit