Pračka se sušičkou v jednom - Candy

17
25.11.17 15:55

Máte někdo pračku se sušičkou v jednom zn. Candy?

Máte někdo pračku se sušičkou v jednom zn. Candy? Jaký program používáte na praní a jaký na sušení? Kolik otáček, jakou teplotu a kolik prádla dáváte? Mám ji chvíli a nedaří se mi vychytat, aby prádlo nezůstávalo vlhké. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27267
25.11.17 22:51

Mám sušičku Candy, jestli ti to pomůže. Je na9kg, pokud mám prádla hodně, dávám program, kde je na obrázku skříň, pokud je prádla míň používám program mix & dry…ale nevím, jak to máš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.19 19:57

Candy 2v1

Mám pračku Candy 2v1 a nevim si sni moc rady poradite jaky používate programy? Pro běžně praní a sušení? Jak nastavíte délku sušení sem z ní trošku zmatená dekuji :roll:

• Citovat
  • Upravit
17
5.11.19 20:18

Také mi chvíli trvalo to vychytat.
Používám zvlášť praní a zvlášť sušení, pokud to nepoužívám zvlášť, ale nechám automaticky navazovat, občas se mi stalo, že vyhodil jistič a nebo zůstalo prádlo mokré.
Takže 60 min praní + sušení bavlna a nebo L1 prací program u bavlny + sušení bavlna.
Délku samotného sušení na minuty nastavit nejde, pouze typ sušení (bavlna, syntetika..) u programů a pak jednotlivá intenzita sušení extra suché (ručníky, larisa)/„suché“ pro žehlení (=lehce navlhlé)/suché (klasické oblečení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.19 20:40
@Kira2013 píše:
Také mi chvíli trvalo to vychytat.
Používám zvlášť praní a zvlášť sušení, pokud to nepoužívám zvlášť, ale nechám automaticky navazovat, občas se mi stalo, že vyhodil jistič a nebo zůstalo prádlo mokré.
Takže 60 min praní + sušení bavlna a nebo L1 prací program u bavlny + sušení bavlna.
Délku samotného sušení na minuty nastavit nejde, pouze typ sušení (bavlna, syntetika..) u programů a pak jednotlivá intenzita sušení extra suché (ručníky, larisa)/„suché“ pro žehlení (=lehce navlhlé)/suché (klasické oblečení).

Děkuju moc :potlesk: mám něco takovýho poprvé :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.11.19 21:14

@Pračka candy Není zač, mne trvalo snad čtvrt roku, než jsem to pořádně vychytala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
6.11.19 09:23

Myslím si, že by pračka a sušička by měla být zvlášť…když se Vám pokazí sušička tak nám aspoň jede pračka a konzultovala jsem to s opravářem praček a říkal mi taky sušička a pračka né 2v 1…a taky to tak doma máme a jsem velice spokojená, ale máte taky holky takový problém že když vytáhnete prádlo ze sušičky málo Vám voní i když používám ty voňavé ubrousky tak to není ono? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.11.19 14:24

Je mi jasné, že zvlášť je to lepší, bohužel ne každý má ten luxus v podobě prostorné koupelny…
Ano, prádlo po sušení nevoní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.19 11:37
@Kira2013 píše:
@Pračka candy Není zač, mne trvalo snad čtvrt roku, než jsem to pořádně vychytala :)

Nevím co dělám špatně poprvé jsem vyzkoušela susičku. Prádlo jsem vyndala mokré. Není někde video návod? :oops: :think: :zed:

• Citovat
  • Upravit
17
10.11.19 11:56

Nenašla jsem :)
Hodně záleží na váze prádla, ale to časem vychytáte. Doporučuji dávat tak 80% pračky při běžném prádle a tak 50% při ručnících, nikdy nenarvat celou pračku, pokud chcete sušit.
A zkoušela jste zvlášť nejprve vyprat a až pak zapnout sušičku? Když je totiž prádlo po praní ještě moc mokré, stačí zapnout znovu samotné ždímání na 10 min a pak je to ideál na sušení. Na klasické prádlo sušení na „suchý režim“, při ručnících „extra suché“, režim s „žehličkou“ nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí