Jaký přístroj na smoothies
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pristroj na smoothie jaky?
Ahoj, prosim o radu, jaky je dobry pristroj na smoothie? A jaky je rozdil mezie odstavnovacem a smothie pristrojem? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@esmeralda44 ahoj
ja mam uplne obyc za 500,– z Globusu a fungule skvele, zvladne vsechno
jedine minus je, ze je hlucnejsi, ale da se to…jinak smoothie se dava cely ovoce, takze je tam i duznina (samozrejme vypeckovane a tak - jablka a tak) a odstavnovac vytlaci jen stavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den, odstavnovac oddeli stavu a duzninu(odpad), smoothie zmixne vsechno. Nechali jsme si ted k vanocum koupit tento(viz niz), hledala jsem na netu vysoky vykon, nizka cena, dobre recenze, a hlavne aby zmixnul i mrkev a orechy. Zkusenost jeste nemam, ale dle recenzi, vypada fakt dobre, uz se tesim
zalezi, co od pristroje ocekavate
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@esmeralda44 Odšťavňovač odšťavňuje (vymačkává šťávu) a smoothie maker rozmixuje ovoce (zeleninu) komplet i se slupkou
Já mám taky obyč - z Lidlu a jsem spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, rozdíl mezi těmito přístroji nebudu psát, máš to napsané už ve dvou příspěvcích. Smoothie maker mám DOMO a jsem spokojená, ale vůbec bych se nebála koupit v lidlu, s jejich přístroji jsem také moc spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám DOMO, využívám denně, někdy i dvakrát, právě teď piju dvě mrkve s vodou, jablka jsem zapomněla koupit:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Domo jsem mela a vubec jsem spokojena nebyla, ted mam Nutribulet a jsem max spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedavno jsem smoothie mixer dostala jako darek - ActiveMix (Eta), zatim spokojenost:) A hlavne na rozdil od odstavnovace maji snad vsechny „smoothovace“ ten system ze se na lahev po vyndani z mixéru, kam se jednoduse zacvakne spolu s nastavcem z nozema (ten ji vlastne uzavre), da rovnou nasadit vicko s otvorem na piti a odklapecim krytem a vzit s sebou nekam na vylet, cvičení, procházku jako zdroj cukru. Proste energie sbalena na cesty:-) A uz se tesim, jak v tom budu nasi male delat presnidavky a zeleninove prikrmy (jen nedas vodu, nebo malo takze je to hustsi a netece)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Sencor Nutri blender a i když stál víc, jsem spokojená a nelituju. Umixuje všechno, ovoce, zeleninu, ořechy, semínka… S trochou práce na něm udělám i ořechové máslo. Ale nemám srovnání s levnějšími stroji.
Jinak smoothie je rozmixované ovoce nebo zelenina třeba i se slupkou na velmi jemno.
Odšťavňovač oddělí šťávu od dužniny (do jedné nádoby jde šťáva, do druhé dužnina).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky všem za tipy! Kdyby se někomu hodila levnější varianta, posílám tipy na odšťavňovače v Bazaru. Ať předvánoční rozpočet tolik neutrpí. ![]()
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já používám MioMat, na smoothie je úplně nejlepší. Na webu mujmiomat.cz navíc najdeš i výborné recepty
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit