Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
http://www.ikea.com/…19180_S4.JPG
Máte někdo tuto postel a jste s ní spokojeni? Jak funguje vysouvání a druhá matrace při vysunutí je ve stejné výši nebo níže? Snad mi rozumíte…Díky za reakce
Ahoj, na tuhle postel jsem si tez delala zalusk, ale tedy… pochopila jsem ji tak, ze ulozny prostor na druhou matraci tam neni (nevim kam by se vesel) a pri slozeni na jednoluzko musis tim padem druhou matraci skladovat jinde. ale nazivo jsem ji nevidela, tak jsem moc zvedava na ostatni nazory ![]()
Je to vypada dobre, taky si poslechnu reference…nedava se druha matrace nahoru na tu prvni?
Taky bych řekla, že se skládají na sebe ![]()
Ikea nedělá nic tak, abys něco musela skladovat bokem
Mame ju v hostovskej izbe a sme s nou spokojni. Tie matrace teda nemaju ziadny specialny system, proste sme kupili dve 80 cm a ked je zlozena, tak su dve na sebe, po rozlozeni sa hodia vedla seba
Taky chápu to, že jsou dvě na sobě…jen mám obavy, aby se při spaní na složeném lůžku nesesunovaly…Chchi ji pro holku do pokoje, spala by takto a pokud by přišla kamarádka nebo rodina, byla by k dispozici pro dvě osoby…
Není nějaký fígl jak upevnit dvě matrace, aby se tedy ta horní nesesouvala???
@Stelka píše:
Mame ju v hostovskej izbe a sme s nou spokojni. Tie matrace teda nemaju ziadny specialny system, proste sme kupili dve 80 cm a ked je zlozena, tak su dve na sebe, po rozlozeni sa hodia vedla seba
a jsou ty dvě matrace pak vedle sebe ve stejné úrovni?
Mam v detskem pokoji na prilezitostne prespani kdyz mame navstevu. Ano, matrace jsou na sobe a kdyz je potreba, rozlozi se vedke sebe. Spi se na ni dobre!
@MV313 píše:
Mam v detskem pokoji na prilezitostne prespani kdyz mame navstevu. Ano, matrace jsou na sobe a kdyz je potreba, rozlozi se vedke sebe. Spi se na ni dobre!
Jj, jak pise MV313 matrace su vedla seba v rovnakej urovni
a krasne jednoducho sa rozklada, staci potiahnut…
Ale tiez neviem jak to budeme riesit, ked na nej zacne spavat maly, druhu matracku nemam kam ulozit a na kazdodenne spanie mi to pride trochu nemotorne tie dve na sebe, myslim ze sa nezosuvaju, ale je to dost vysoko