Máte někdo tuto postel z IKEY?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9166
11.7.13 19:51

Máte někdo tuto postel z IKEI?

http://www.ikea.com/…19180_S4.JPG
Máte někdo tuto postel a jste s ní spokojeni? Jak funguje vysouvání a druhá matrace při vysunutí je ve stejné výši nebo níže? Snad mi rozumíte…Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
393
11.7.13 19:56

Ahoj, na tuhle postel jsem si tez delala zalusk, ale tedy… pochopila jsem ji tak, ze ulozny prostor na druhou matraci tam neni (nevim kam by se vesel) a pri slozeni na jednoluzko musis tim padem druhou matraci skladovat jinde. ale nazivo jsem ji nevidela, tak jsem moc zvedava na ostatni nazory :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.7.13 20:05

Je to vypada dobre, taky si poslechnu reference…nedava se druha matrace nahoru na tu prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
11.7.13 20:07

@suik to bych se potom citila jako princezna na hrasku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
11.7.13 20:10

Taky bych řekla, že se skládají na sebe :nevim:
Ikea nedělá nic tak, abys něco musela skladovat bokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
11.7.13 20:19

Mame ju v hostovskej izbe a sme s nou spokojni. Tie matrace teda nemaju ziadny specialny system, proste sme kupili dve 80 cm a ked je zlozena, tak su dve na sebe, po rozlozeni sa hodia vedla seba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
11.7.13 20:35

Taky chápu to, že jsou dvě na sobě…jen mám obavy, aby se při spaní na složeném lůžku nesesunovaly…Chchi ji pro holku do pokoje, spala by takto a pokud by přišla kamarádka nebo rodina, byla by k dispozici pro dvě osoby…
Není nějaký fígl jak upevnit dvě matrace, aby se tedy ta horní nesesouvala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
11.7.13 20:36
@Stelka píše:
Mame ju v hostovskej izbe a sme s nou spokojni. Tie matrace teda nemaju ziadny specialny system, proste sme kupili dve 80 cm a ked je zlozena, tak su dve na sebe, po rozlozeni sa hodia vedla seba

a jsou ty dvě matrace pak vedle sebe ve stejné úrovni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MV313
11.7.13 20:37

Mam v detskem pokoji na prilezitostne prespani kdyz mame navstevu. Ano, matrace jsou na sobe a kdyz je potreba, rozlozi se vedke sebe. Spi se na ni dobre!

• Citovat
  • Upravit
9166
11.7.13 20:43
@MV313 píše:
Mam v detskem pokoji na prilezitostne prespani kdyz mame navstevu. Ano, matrace jsou na sobe a kdyz je potreba, rozlozi se vedke sebe. Spi se na ni dobre!
:kytka: díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
11.7.13 21:12

Jj, jak pise MV313 matrace su vedla seba v rovnakej urovni
a krasne jednoducho sa rozklada, staci potiahnut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
11.7.13 21:18

Ale tiez neviem jak to budeme riesit, ked na nej zacne spavat maly, druhu matracku nemam kam ulozit a na kazdodenne spanie mi to pride trochu nemotorne tie dve na sebe, myslim ze sa nezosuvaju, ale je to dost vysoko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný