Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky. Dneska mi volala paní a nabízela mi reklamní akci - vyčištění cokoliv parním čističem v domácnosti zdarma. Prý se za to nic neplatí, že to mají k výročí firmy, aby o sobě dali vědět. Moc se mi to nezdá. Nemáte s tím někdo zkušenost?
@Pavska Ano, oni ti vyčistí zdarma - ale jenom kousek, zbytek budou chtít zaplatit a taky zaplatíš, protože barevný rozdíl bude velký. Aspoň toto se stalo jedné známé, když jí takhle volali ohledně čistícího vysavače ![]()
@pikola píše: Že by ti ten parní čistič chtěla pak vnutit?
A to je další věc, pak se ti snaží prodat předražený krám ![]()
No já jsem se paní ptala jak to funguje a ona, že jen volá a nic o tom neví, že až kolega, co s tím chodí… řekla jsem, že nemám zájem… no ale co když jsem přišla o vyčištění bytu zdarma? ![]()
V každém případě z toho se zdravou kůží nevyvázneš
nemyslím si, že by Ti pak za peníze vyčistila všechno, spíš pod tíhou vyčištěného kousku koberce, sedačky ap Ti vnutí předražený krám. Rozhodně bych se zachovala asertivně a nenechala ji vkročit do bytu ![]()
Jestli na ty jejich kecy máš žaludek
Jako celej byt ti asi neuklidí.
Taky my volali asi pred mesicem domluvila jsem se snima ze jo a pak jsem doma stejne nebyla neco my dotoho vlezlo. nikdo se stejne neozval ze nekdo ceka pred domem a to my jeste rikali ze jim dala kontakt name jedna sousedka to prijmeni jsem ani neznala
.
Přesně jak píšou holky takové lidi si nepouštět přes práh ![]()
Jo, firma o sobe chce dat vedet. Proc asi?
Nikdo vam nikdy na ulici nenabizel vonavky „zdarma“ a podobne veci?
Dostat se na predvedeni domu a pak uz to maji celkem pevne v rukou.
Ze by zdarma vycistili cely byt? To si snad nikdo nemuze myslet.
@Ivan PPZ no mě hlavně pobavilo, když mi paní říkala, že jsou asi 50 let na trhu a pak dodala, že o sobě chtějí dát vědět ![]()
To určitě ukáže ti jak je to super na kousku a pak si ho kup a dodělej si to
když to nebudeš chtít tak ti řekne, že žiješ v bordelu a tvoje děti v tom žijí taky, přesvědčovat oni umí, nebude chtít jen tak odejít, musí prodat za to je placenej
@Ve-ru píše:
@Pavska Ano, oni ti vyčistí zdarma - ale jenom kousek, zbytek budou chtít zaplatit a taky zaplatíš, protože barevný rozdíl bude velký. Aspoň toto se stalo jedné známé, když jí takhle volali ohledně čistícího vysavače
jo, to je presne ono - vycisti ti treba ctverec na koberci - fakt viditelny rozdil a tim skonci. teda tim skonci ta cast zdarma ![]()
dal si bud zaplatis vycisteni toho zbytku nebo si rovnou koupis pristroj. zdarma z toho kazdopadne nevyvaznes ![]()
Bych po vyčistění kousku řekla že změnila barvu koberce-že ho znehodnotila tak at to kouká udělat celý nebo že je udám
hehe to udělala mamka a měla koberec čistej hned.To samý koření-prej jesli si koupí, mamka chtěla jen její kufr
koření at si odnese v igelitce
a když na ní zkoušeli nějaké tablety aby prej byla zdravá, že je to výhodná nabídka, že zhubne a bude mít i vitaminy tak jim řekla že má rakovinu že zhubne i tak..
![]()