Máte prosím některá Phil and Teds Verve?

petulja
1.7.11 09:06

Máte prosím některá Phil and Teds Verve?

Ahoj ještě jedno téma. Bylo tady napsáno spousta info o kočárcích Phil and Teds. Tento kočárek mi nějak unikl. Máte ho některá doma, nebo viděli jste na živo?
http://www.malvik.cz/…s-Verve-2011
Prosím o všechny informace a hlavně popis výhodyXnevýhody, dá se tam vůbec dát ležící miminko a batole? Jak moc nebo málo děti leží? Jak se s tím jezdí s jedním i dvěma dětmi? Prosím hlavně o info kolik je tam místo (tj. přibližně jak velké a těžké děti se vejdou. Děkuju moc za jakékoliv info.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
246
1.7.11 11:05

Ahoj, kočárek nemám, ale velká výhoda mi přijde sklopný double kit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
1.7.11 11:07

no on ten Verve je nějaká žhavá novinka, takže myslím že moc lidí ho ještě mít nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
1.7.11 11:27

Taky si myslím, navíc ta cena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulja
1.7.11 12:26

Cena je vysoká, ale pokud by kočár byl funkční a dobře se s ním jezdilo, tak se to snad ještě jde. Někde jsem zahlídla i nějakou akci se sedátkem v ceně. Jenom nevím jestli tam ta korbička obsahuje takovou tu troubu na malinkatý mimčo nebo jestli se musí dávat rovnou dolu do tý sedačky.
Prosím kdyby někdo věděl o tomto kočárku víc tak napište.

• Citovat
  • Upravit
6263
1.7.11 14:39

tak jsem trochu zaguglila. sama mam dash. vlozna taska je do toho stejna, jako pro muj kocar. na zadni sedatko doporucuji od 3mesicu, ale ja bych tam treba tak male mimco nesoupla, prece jen uplne do lehu to nejde. na predni sedadlo pisou 20 kg, na zadni 15, coz je slusny. kocar vazi 13kg, coz take neni tak hrozne.
nevim, kolik jsi nasla fotek, tak sem soupnu nejake odkazy

origos stranky http://philandtedpushchair.co.uk/…d-teds-verve
dalsi info a fotky http://www.amazon.co.uk/…t/1424255678?…
dalsi info http://www.kiddicare.com/…oductDisplay?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
1.7.11 22:25

tady je instruktážní video, je tam všechno krásně ukázané http://www.youtube.com/watch?…
osobně se mi design nelíbí a ty dvě kolečka vepředu už vůbec ne, ale teda ten sklápěcí double kit mi asi nedá spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
15.7.11 17:28

kocarek planujeme koupit, ale chtela bych ho jeste pred tim nekde videt na zivo, ackoliv predpokladam, ze velky rozdil mezi timto a Vibem v tech zasadnich vecech nebude…
Jinak tady je v anglictine skvely rozbor a hodnoceni vsech prvku vcetne rozmeru:
 http://strollersandprams.com/…eview-1.html

davam sem info, ktere jsem zatim jinde nenasla:

Rozmery rozlozeneho kocaru:
sirka x delka - 65× 100cm

Rozmery slozeneho kocarku:
sirkax delka x vyska:

• bez predniho madla: 65×87×37cm
  • s madlem nasazenym: 65×93×37cm/25.5×36×14.5”

Vaha:
sedatka, kolecka, kosik a strisky nasazeny:

• Single mode 13.5kg
  • Double mode 15kg

Double kit sedatko (rozmery):
operadlo zad: 49cm
delka sedaku po strisku: 50cm
sirka: 32cm
hloubka sedatka: 20cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulja
17.7.11 21:52

Tak to je super, že tam jde udělat i ta kapsa na malý miminko ze zadní opěrky hlavní sedačky. To mi právě nebylo z popisu českých prodejců jasný :-).
Pro teresek, kdyžtak prosím později o přidání zkušeností s používáním kočárku.

• Citovat
  • Upravit
Johana11
21.7.11 13:33

Verve

Ahoj holky,
zaujala me tato diskuse, protože pravděpodobně také pořídím Verve pro svoje první dítko s tím, že bych jej ráda měla od narození vč. hlubové korbičky.
Byla jsem se na něj podívat u dovozce v dětský galaxii a byli i jsme i manželem nadšeni.
Kočárek je velmi příjemný do ruky a je s ním snadná manipulace. Kola myslím snesou i horší terén a rádi bychom jej využili i na brusle apod.
Horní lehátko u sportáčku se dá polohovat až do polohy úplně vleže, jen si nejsem jistá zda se dají dítěti zvednout i nožičky - nevíte náhodou někdo?

Jako hlavní nevýhodu vidím poměrně malou korbu pro miminko (je velmi úzká a podzimní dítko v něm bude muset přečkat zimu vč. fusaku) a to, že kočárek má pouze brzdu na úplné zabržení nebo naopak úplné odbrždění - na brusle třeba ne uplně vhodná varianta.

Dál je fajn, že má spoustu doplňků vč. tašky a autosedačky, k té jsem tedy nenašla aktuální testy, ale je oproti jiným velice lehká na váhu.

Předem díky za potřehy či zkušenosti s tímto kočárkem od ostatních.
 j.

• Citovat
  • Upravit
64
27.1.12 10:16

Ahojky,
rada bych ozivila tuto diskuzi. Moc se mi libi Phil and Teds Verve a rada bych tento kocarek nekde okoukla nazivo. Nevite nektera z vas, kde ho maji vystaveny? Nejlepe Praha a okoli.
Nebo se tu uz snad najde maminka, ktera ho ma doma a muze napsat svoje zkusenosti? To by bylo super!
Predem moc diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulja
31.1.12 14:27

Viděla jsem tento kočárek minulý týden v krámu u jedné paní. Měla tam čerstvé miminko vzadu ve vložné tašce a cca 1 a půl roku batole nahoře v sedátku. Musím říct, že mě tento kočárek zaujal hned na první pohled. Děti se tam hezky vešli a byli obě spokojeně usazené to malinkaté spinkalo. Kočárek je větší a mohutnější, přesto mi příjde jako pro dvě děti ideální varianta, navíc je i hezký na pohled takový kompaktní. Víc napsat nemůžu už ho nebudu potřebovat tak ho víc zkoumat ani nebudu.

• Citovat
  • Upravit
64
31.1.12 17:48

O vikendu jsme s manzelem projely kramy v Praze a jediny obchod, kde byl k videni byl Babiez v Letnanech. Tot jen pro maminky, ktere by ho chtely videt.
Jinak kocarek vypadal opravdu pekne a ma oproti Vibe spoustu vychytavek.
Ja osobne budu nakonec volit kocarek iCandy Peach, ale Verve by byl hned druhy v poradi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.3.12 21:48
christie píše:
O vikendu jsme s manzelem projely kramy v Praze a jediny obchod, kde byl k videni byl Babiez v Letnanech. Tot jen pro maminky, ktere by ho chtely videt.
Jinak kocarek vypadal opravdu pekne a ma oproti Vibe spoustu vychytavek.
Ja osobne budu nakonec volit kocarek iCandy Peach, ale Verve by byl hned druhy v poradi :D

ahoj chci se zeptat jaký je rozdíl mězi verve a tím co sis vybrala?
Dík za info :)
přemýšlím o podobném kočárku a hlavně chci ho využít i na brusle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
13.3.12 18:08

Ahoj,
rozdily jsou velike :) V podstate jde o dva uplne jine kocarky. Doporucuju okouknout na netu nebo nazivo v kramu. Pokud chces spis sportovnejsi kocarek, tak rozhodne PT Verve. iCandy je spis mestsky kocar. Ja si ho vybrala hlavne kvuli tomu, ze je opravdu hodne lehoucky a velmi snadno se s nim manipuluje i kdyz jsou v nem 2 deti. Jsem totiz mala a drobna a jine sourozenecke kocary jsem neutahla ani bez deti natoz s nimi :( Verve je taky jeden z tech lehcich a manipulace s nim se mi taky libila. Ja budu ale to malicke casto vozit i samostatne, tak jsem si vybrala iCandy, kde nasadim poradnou korbicku a jedu :)
To jsou asi ty hlavni duvody, proc iCandy.
Kazdopadne ale urcite doporucuju vyzkouset. Sama jsem byla casto z kocarku hooodne nemile prekvapena, kdyz jsem je vyzkousela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí