Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, já po něm taky pokukuji, proto bych chtěla oživit tuhle diskuzi…
Jinak moc gratuluji k těhu!
![]()
A taky mám otázku, jestli se dá třeba sportovní sedačka, u jednoho nebo u druhého prcka, otáčet i proti směru jízdy nebo jdou jen po směru? A když tam je jedna hluboká korbička, tak si dítě na první sedačce nelehne ani do toho pololehu, co? Nebo to jde přece jen sklopit?? A pak ještě jeden dotaz,aby toho nebylo málo..
Vzhledem k tomu, že je to tandem a já mám celkem problém tandemy uzdvihnout, tak jak se s ním najíždí na obrubníky? Když jsem zkoušela zdvihnout od PT VIbe, tak jsem ho neodlepila od země a to byl prázdný..bez nákupu, bez dětí…
Takže ten pro mne nepřipadá v úvahu.. Powertwin vypadá lehčí, tak si říkám, že by se mohl lépe zvedat…?
Mám starší, ale myslím že ani u nových sedačky otáčet nejdou. Korbu jsem kvůli tomu sklápění ani nechtěla i když nevím jak s matrixem.Malá je zářijová a tak byla ve vložné tašce-nějaká univ. od emitexu-byla tam aspoň hezky zabalená. A s ovladatelností, nadzvedáváním super. Chvilku mi trvalo než jsem si zvylkla na tři kola, pak ale zcela bez problémů- i v zimě ve sněhu.
Holky, zjistila jsem, že jsem těhu (jupí!!!!) - je to čerstvé,proto anonym , máme doma ročního prťouse. A tak začínám čumákovat po kočárcích (je to brzo, já vím, ale když já kočárky přímo miluju
). Máme dost malý výtah v paneláku, tak se chci zeptat, zda-li ten rozměr, který prodejci uvádějí na délku (128 cm) jde „zkrátit“ třeba tím, že dám dolů rukojeť. Víte některá, na kolik by se o toto délka zkrátila. Díky. Pak ještě jedna technická: jak se s tím jede dolů ze schodů po těch kolejích určených pro kočárky? Větší dítě asi musí vystoupit co? Moc díky za reakce.