Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky nevim jakou tašku na kočárek nepotřebuju žadnou extra přebalovaci jen na věci na přebalovani a hygienickou .mam prebalovaci podlozky omyvatelne a nemyslim ze je dulezite mit jeste prebal.tasku .ale take nechci zadnou drahou .zatim jsem jen nasla asi dve.emitex…poradte prosim moje dvojcatka jsou prvni ktere cekam tak nemam zkušeností.dekuji.V
dneska už tu jedna taková diskuse byla https://www.emimino.cz/…carku-73220/ ![]()
malisovaVer píše:
Ahoj holky nevim jakou tašku na kočárek nepotřebuju žadnou extra přebalovaci jen na věci na přebalovani a hygienickou .mam prebalovaci podlozky omyvatelne a nemyslim ze je dulezite mit jeste prebal.tasku .ale take nechci zadnou drahou .zatim jsem jen nasla asi dve.emitex…poradte prosim moje dvojcatka jsou prvni ktere cekam tak nemam zkušeností.dekuji.V
Mam Easy Walkera a k tomu originál tašku, je super…
![]()
Co s sebou taháte v těch taškách? Já teda nepodnikám celodenní cesty, ale tašku na kočár jsem odložila, protože jsem ji mívala poloprázdnou a používám normální malou kabelku. Nějakou tu plínu na přebalení, obleček, případně krmení mám v pytlíku pod kočárem. Pití v kapse v kočáru.
hofka píše:
Co s sebou taháte v těch taškách? Já teda nepodnikám celodenní cesty, ale tašku na kočár jsem odložila, protože jsem ji mívala poloprázdnou a používám normální malou kabelku. Nějakou tu plínu na přebalení, obleček, případně krmení mám v pytlíku pod kočárem. Pití v kapse v kočáru.
Já mám dvojčata, takže všechno vynásob dvěma, k tomu oblečení na převlečení, pitíčka, svačinky, peněženku, mobil…
![]()
malisovaVer píše:
Taky mám od emitexu, jenom s jednou vnitřní kapsou a dvěma bočníma a jsem moc spokojená. Úplně to stačí. Já si to bez ní zatím nedovedu představit. mám tam plínky, podložku, látkovou plenku, lžičku, kapesníčky, ubrousky, mobil, klíče, peněženku a svačinu pro starší a dost cestuju, takže by se mi věci do kabelky nevešly, protože mám doela mělkej koš pod kočárkem.
ahoj, ja si nechala začátkem týdne ušít tašku přes mimibazar http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… , cena byla i s pošt. 410Kč, paní má dodací lhůtu myslim do 15 prac. dnů. Nechala jsem si na tašku vyšít logo kočárku, tak jsem moc zvědavá jak to dopadne, originál stojí 1500 ![]()
jo a jinak jsem plánovala koupit tašku http://www.kocarkyliberta.cz/?…
No joo, dvojčata udělaj svý:-) Asi za čas taky vytáhnu tašku zpátky, až budu vozit větší svačiny, hračky a podobný nezbytný blbosti:-) Půlroční mrně toho moc nepotřebuje.
peggy.sl píše:hofka píše:Já mám dvojčata, takže všechno vynásob dvěma, k tomu oblečení na převlečení, pitíčka, svačinky, peněženku, mobil…
Co s sebou taháte v těch taškách? Já teda nepodnikám celodenní cesty, ale tašku na kočár jsem odložila, protože jsem ji mívala poloprázdnou a používám normální malou kabelku. Nějakou tu plínu na přebalení, obleček, případně krmení mám v pytlíku pod kočárem. Pití v kapse v kočáru.![]()
ono prave jde o to ze pro dvojcata potrebuji dost veci tak nevim jestli je dost mit prumernou velikost tasky.
@peggy.sl a muzu se zeptat jakou tasku jste vyuzivala? nwm totiz jak je to s tim, kdyz koupim tasku na normalni kocarek, prece jenom to madlo u kocarku pro dvojcata je jednou takove…