Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kudrata_indianka píše: Více
Nooo, zavadejici lidi v MHD taky nemusim. Na ty jsem zapomnela. Zazivala jsem je prakticky jen v Praze cestou do/z prace. Na MD/RD jsem MHD moc nejzdila. No a ted po prestehovani vubec, MHD tu nemame.
Jinak v Praze jsme v teplych dnech mivali v byte klidne 32 stupnu a v noci v loznici 28. Pro me super. Ted bydlime v baraku a je mi tu zima
I kdyz pro vetsinu lidi je tu prijemne.
Taky miluji léto. Nemám k němu výhrady. Teď jsou luxusní luxusní dny. Ráno vstávám 4:50-5:00. Abych se přesunula na své stanoviště, jdu si zaběhat. Už mám dnes splněno. Teď jdu teda mnohem dřív do práce, že dělám doprovod na cyklo výlet. Odpoledne půjdeme do vody. Pak se psem na procházku k večeru, až na něj nebude moc horko. Večer sedíme dlouho do tmy venku. Někdy si na terase pustíme film, že máme letní kino na zahradě.
Máme teda v podkroví v každém pokoji klimatizace. Letos zatím nebylo třeba, ať se pustí, jak jsme furt venku. Když přijdeme domů odpoledne, tak automaticky se jde na terasu/zahradu. Domů chodíme přespat. Jak se jde večer dom, tak se otevřou okna do průvanu a to zatím stačí. Takže klimatizace se zatím letos nepouští. Ale přijde na ně taky řada.
Já jsem moc ráda, že žijeme v místě, kde se střídají roční období. Nemám ráda, když nějaké počasí trvá dlouho (vlny veder, podzimní plískanice, předjarní větrné dny, zimní tma 18 hodin denně) - a v ČR se pořád můžu těšit na změnu
Léto miluju, pokud nemusím jet do práce (smrduté MHD, klimatizované kanceláře).
Leto je nejlepsi, klidne bych ho brala celej rok, stridani obdobi bych nepotrebovala. ![]()
Nesnáším horka. Kdyby bylo v létě maximálně 25 stupňů, tak je super. Ideálně kolem 20 ve stínu třeba. Ale jak je víc tak to nezvládám, je mi blbě, blbě se mi dýchá a jsem hned spocená ![]()
Ale kdyby bylo do 25, tak je léto skvělé ![]()
Osobně mám nejraději jaro a podzim
… i za cenu upršeného počasí. Nejsem typ, co se těší na to být celé léto ve vodě (ani by na to nebyl prostor) a nic jiného se v těch vysokých teplotách dělat nedá
… Chápu samozřejmě, že ten kdo bydlí v domě, se zahradou, bazénem to snáší úplně jinak a dovedu si představit relaxovat na zahrádce… ale takto ve městě a v bytě, to fakt ne
… Jooo kdyby bylo do těch 25 stupňů, v pořádku.. ale jak je víc, tak to nemám ráda
a trpím.
Navíc se mi hůř spí a jak je déle světlo, jsou i lidi okolo dýl hluční ![]()
Navíc jsem pejskařka a tak trpím i za ně
.. Zase bude jen období, že delší procházka jen ráno a nebo pak večer.
Jediná výhoda vyšších teplot je to, že si na sebe hodím jen šaty a pantofle a jde se ven. Ale to tak bylo teď.. co budu shazovat venku za pár dní, nevím ![]()
@Angellinka87 píše: Více
Ja ani bazen nepotrebuju. Obcas je to fajn. Ale i parna leta v Praze zcela bez koupacek, jen s detmi na prochazkach a na hristich, v poradne vyhratem panelakovem byte bez klimatizace, mi zcela vyhovovala.
Ted mame dum se zahradou a v bazenu se koupou deti. Ja jen jednou za par dni, klidne jednou za tyden. Letos jsme teda bazen jeste nevyndali, zatim neni dost teplo. Nevadi mi se v lete parit pro venkovnich pracech. Ale je fakt, ze ja a deti jsme v pohode, ale manzel to zvlada trochu hur. A v Praze jsme treba 4 hodiny v kuse byvaly s detmi na hristi jedine, nez se ochladilo natolik, ze prisly i dalsi deti.
Příspěvek upraven 17.06.24 v 08:50
Jinak co mi na létě skutečně vadí jsou ty horké noci. Moje ideální spací teplota je tak 15-18 stupňů a to si už pomalu můžu nechat zdát, zase až v říjnu ![]()
@Janča6 tak naštěstí tu máme to střídání ročních období, tak jednou za čas je spokojený každý ![]()
@Anonymní píše: Více
Venku je hezké počasí - tak tomu říkám intimní informace, kterou je potřeba dát anonymně! ![]()
@Anonymní píše: Více
Ne, nemám ráda léto 30+C, plus rozpálené auto, zácpy, kolony. Než člověk někam doleze může se převlíknout. Z léta mám nejradši vodu. Moře, rybník, potok, biotop… Taky vůní po dešti. To je tak všechno.
Léto miluju a vůbec mi nepřipadá, ze by bylo tolik parných dnů a noci, jak se tu píše. Vždycky na konci léta mám pocit, ze jsem si teplo ani neuzila, ze to bylo jen par dnů.