Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kelsey píše: Více
U nás by taky byl vytížený, kdybychom ho vytáhli. Ale pojedeme na dovolenou, tak to nemělo smysl.
Já myslím, že lásku k teplu musí mít člověk nějak vrozenou. Moje dcera je po mě a nevyhřívaný bazén na zahradě okupuje zhruba od dubna, kdy měl 14 stupňů. Jakmile vylezlo trochu slunce, už tam byla
![]()
@unuděná píše: Více
Samozřejmě jsem myslela venkovní letní noci, ne, že si v prosinci zatopím v ložnici
Posezení s přáteli byl příklad, nejde jen o nasávání v hospodě, ale ta atmosféra, i někde na chatě, u vody…Ale chápu, že každý to má jinak
Ano, na spaní je to horší, ale je to vždy jen chvíli, pro mě je prostě zbytek roku zima tak přežiju i těch pár horkých nocí kdy se hůř spí…Letos je stále chladno i v noci ještě.
Už máme vodu 26°. Dneska jsem tak rozehřátá, že jsem do vody vlezla
.
Také léto miluji, konečně mě není pořad zima a nemusím mít svetr. U teplot nad 20 st konečně roztavam a začínám fungovat.
Jen pokud už je kolem 40, tak to je hodně náročné. ![]()
Já miluji léto. Jsem zimomřivá, tak si užívám, že mi konečně není zima.. Jako úplně velká parna už je i na mě moc, ale třeba jak je teď, kdy se člověk úplně nepaří, ale zároveň si stačí dát šaty a sandále a nemuset se oblíkat. Delší dobu světlo a prostě paráda.
Jen ten hmyz je otravnej, to ano, ale něco za něco ![]()
I děti si konečně více užívají venku a v bazénu, my jsme prostě všichni radši pro léto, nejhorší je zima (zvlášť když ani většinou už není sníh - a ani ten vyloženě nevyžaduji, ale zase lepší než bláto ![]()
@Švédka87 píše: Více
Tak jsem přesný opak. Vadí mi chodit v zimě za tmy do práce a za tmy se vracet. Zima je hezká na horách, ale když chodím do práce kilák pěšky, tak to ji nenávidím, ještě třeba, když prší. Hlavně už konečně netopíme. ![]()
@nikitice píše: Více
Taky, taky. Právě jsem do vody vlezla. My tam můžeme být furt. Nejraději do večera, kdy je voda teplá a kolem se šeří.
Vodu miluji, ať je to bazén, rybník nebo moře.
A ráda sedím venku. Jak je teď hezky, čtu si venku na dece nebo v altánu. Já mám ráda i léto kvůli cestování. Jsem ráda, že konečně nemám 5 vrstev.
@unuděná píše: Více
Já mám furt peřinu pod bradu
nebo spíš přes bradu až pod nos. Jako mám v noci nějakých 19 a já mám zimnici, spím furt v pyžamu.
To jsou ty staré cihlové domy, kam slunce nikdy nesvítí ![]()
@nikitice píše: VíceÚplně přesně. Včera se nestíhalo. Byl jiný program. Tak dneska brzo ráno se doma uklidilo, aby bylo splněno. Něco se nachystalo na oběd a ven. Pak jen ohřát. Jíme venku. Po obědě jsem tady aj usla
@Risanka píše: Více
Také raději krátké dny? Kamarádka třeba vyzvedne malou v 17 ze školky a ještě může na procházku. Třeba zítra bude doma v 18 a půjdem ven do přírody se projít. Já už mám velkého syna, ale v zimě ho zabavit doma bylo náročnější, než když může být člověk déle venku. Já se teda i víc setkávám s přáteli, maminkou. V zimě mamka skoro nejezdí.
Hlavně i návštěvy jsou venku
V zimě se moc nescházíme. Takhle na zahradu přijede každý rád.
Já mám zítra volno, tak se těším na ten klid ve všední den venku ![]()