Máte rádi léto?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3730
17.6.24 11:40

Nemám ráda. Pro mě nejhorší období. Horko, slunce mi vadí, taky moc světla, v horku nemůžu spát a vadí mi že je dlouho vidět a i ráno brzy. Hmyz mě otravuje, jak už někdo psal mi vadí pořád lidí všude. Věčně někde randál, blázinec. Pořád dávám přát plno oblečení protože je věčně upocene, otrava. V zimě mi stačí tričko na tři dny. Mám ráda zimu. Je klid. Záleží pod deku, čtu si zapálil svíčku, občas saunicka, bazének a je klid a pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
17.6.24 11:49

@Yasmina21 a to já jo lesy plné hub, listí krásně zbarvené a když vykoukne sluníčko je to pecka a ještě teplo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2913
17.6.24 11:55

Ano, mam a hodne.
Letni jidlo, piti, obecne letni obleceni + obuti - s tim si rada vyhraju a samotrejme koupani a more.
Vzdy jsem tvrdila, ze ma provozni teplota zacina 25 stupnich. Letos zatim dost trpim.
Jako sice rada lyzuju, ale obecne zimu moc nemusim. Neco jineho je krasne certsve zasnezeno, ale to bz mi stacilo na horacha par dni kolem Vanoc. A takove ty teploty kolem 10 stupnu to je pro me uplne nejhorsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7690
17.6.24 11:59
@unuděná píše: Více

To já se na horké noci těším celý rok :lol: Před dítětem jsme chodili s přáteli večer na zahrádku na pivo třeba i do 11, teď si aspoň na balkoně otevřu Birell :lol:
Za mě má být prostě v létě teplo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5017
17.6.24 12:28
@Al35 píše: Více

Do lesa na houby chodíme po deštích i v létě, ale fakt je, že já sbírám asi jen 3-4 druhy hub. Jinak mám strach ze záměny a otravy. :D Když je ale pěkný slunečný podzim, tak je to fajn. Pak mám ráda až sníh. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
17.6.24 12:31
@Anonymní píše: Více

proč anonymně? :cert:
co je na dotazu „máte rádi léto“ tak intimního?
a stejná diskuse už tady je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
17.6.24 12:47
@Alušáček píše: Více

Jeee tak to závidím :kytka: už teď, je nějakých 26 stupňů, se pařím a potím a stýskám si po zimě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
17.6.24 12:55
@Švédka87 píše: Více

Perfektně, výstižně popsaný, přesně podle mých pocitů👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.6.24 12:59

U nás je teď 22 st. Zatím jsou teploty nic moc. Mám ráda teplo a sluníčko. Nemám ráda zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.6.24 12:59
@Marieke píše: Více

Tak horké noci můžeš mít doma klidně celý rok, stačí otočit tím kolečkem na té kovové věci pod oknem :lol: :lol: Já si naopak na svých oblíbených spacích 18 stupňů vyvětrat nemůžu, když je venku i v noci 25 :lol: Jde o spaní, ne nasávání na zahrádce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15237
17.6.24 13:20
@JenedaLinda píše: Více

To já se fakt při 26 stupních nepotim, ani mě neláká vlezt do bazénu, horko mi není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
17.6.24 13:34

Přesně. Do bazénu lezu nad 30 °C. A ani to není nutné. Jako že bych umírala vedrem a nemohla se dočkat, až vlezu do bazénu.

A ohledně pocení to mám stejné v létě i v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15237
17.6.24 13:36
@Janča6 píše: Více

Doufám, ze opravdové léto teprve přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.6.24 13:43

Já taky ne. Edit. bazén potřebuji. Ale teplejší vodu, než stačí děckám. Moje děcka v sobotu i včera průběžně celý den ve vodě. Jim ani 23-24° nevadí. Nejsou náchylní na nemoci. Za školní rok mají zameškano, že to maximálně na jedné ruce spočítám. Ještě ke všemu to jsou pravidelné kontroly u zubaře nebo na očním. Proto tak málo hodin zameškaných. Nemocní nebývají. Asi původně měli být obojživelníci. Pánbíček si to na poslední chvilku rozmyslel :pankac:. U nás je bazén vytížený hodně.

Příspěvek upraven 17.06.24 v 13:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
17.6.24 13:47

No to já taky. Musí! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek