Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čauky, chtěla bych vytvořit rodinné webové stránky, ale jen přes nějaké šablony. Znám jen webnode a rodinné stránky.cz. Můžete mi poradit něco jednoduchého a přitom pěkného? A co vy děláte si stránky rodinné nebo třeba jen pro prcka? Pro děti můžu doporučit www.prckoviste.cz jednoduché a zdarma, blbý je omezení počtu fotek…Díky za rady a tipy
![]()
To je zajímavý, ani mě to nenapadlo.
Jsem zvědavá co ti ostatní napíšou.
Ahoj. Já měla a asi ještě mám na estranky.cz, ale fotky tam už nedávám. Ty mám na rajčeti pod heslem, které znají jen vyvolení
.
Docela příjemné a snadné na používání jsou Google sites https://sites.google.com/, dají se snadno propojit s běžným google účtem.
Blog je taky dobrá varianta, byť má trochu jiné možnosti, než klasická statická stránka. Na pěkný blog je ideální Wordpress - lze použít vlastní doménu, snadno se instaluje a má spoustu pěkných šablon (vzhledů)
Já mám taky klasika blog a jako úložiště fotek používám Picasu. Stránky od googlu jsem taky zkoušela a nesedly mi. Spíš přemýšlím o přesunu blogu na vlastní doménu.
Ahojik já mám svůj blog.Vedu jej bez mála 3roky.
Odkaz tu
.Šablonu-podklad,základ mám udělaný z fotky mého muže.Dávala mi jí tam jedna mamina,taky blogerka.
Příspěvek upraven 21.10.11 v 19:02
Blog přes wordpress na vlastní doméně, fotky přes Picasu, zatím ideál
.
tak blog s vlastní doménou by připadal v úvahu, mrknu i na další, co jste uváděly jako tipy a snad si konečně vyberu
díky díky a pište klidně dál…
Obecně záleží na tom, jakou stránku si představuješ. Jestli deníček, kde se budou pravidelně objevovat nové věci a není zas tak důležité vidět na první pohled ty staré - a nebo spíš statické „rodinné album“ s fotkami, událostmi a tak dál…
Od toho se potom odvíjí, jaký typ stránky se hodí nejvíc
Tak když už, kupte si doménu a hosting. Než nějaké estranky nebo webnode zdarma, to je na dvě věci, tímto způsobem se dá udělat i klasický blog s albem.
Já teda nemám rodinný web,věnuji se tvorbě stránek s jiným tématem, pro ukázku, mé jsou tyhle http://www.hairless.cz/