Máte rodinné webovky?

603
21.10.11 17:09

Máte rodinné webovky?

Čauky, chtěla bych vytvořit rodinné webové stránky, ale jen přes nějaké šablony. Znám jen webnode a rodinné stránky.cz. Můžete mi poradit něco jednoduchého a přitom pěkného? A co vy děláte si stránky rodinné nebo třeba jen pro prcka? Pro děti můžu doporučit www.prckoviste.cz jednoduché a zdarma, blbý je omezení počtu fotek…Díky za rady a tipy :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucineeccka
21.10.11 17:28

To je zajímavý, ani mě to nenapadlo. :oops: :-) Jsem zvědavá co ti ostatní napíšou.

• Citovat
  • Upravit
10713
21.10.11 17:33

ja jsem si udelala obycejny blog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.10.11 17:51

Ahoj. Já měla a asi ještě mám na estranky.cz, ale fotky tam už nedávám. Ty mám na rajčeti pod heslem, které znají jen vyvolení :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
21.10.11 17:54

Docela příjemné a snadné na používání jsou Google sites https://sites.google.com/, dají se snadno propojit s běžným google účtem.

Blog je taky dobrá varianta, byť má trochu jiné možnosti, než klasická statická stránka. Na pěkný blog je ideální Wordpress - lze použít vlastní doménu, snadno se instaluje a má spoustu pěkných šablon (vzhledů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
21.10.11 18:06

Já mám taky klasika blog a jako úložiště fotek používám Picasu. Stránky od googlu jsem taky zkoušela a nesedly mi. Spíš přemýšlím o přesunu blogu na vlastní doménu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
21.10.11 18:58

Ahojik já mám svůj blog.Vedu jej bez mála 3roky.
Odkaz tu :mrgreen: .Šablonu-podklad,základ mám udělaný z fotky mého muže.Dávala mi jí tam jedna mamina,taky blogerka.

Příspěvek upraven 21.10.11 v 19:02

• Citovat
  • Upravit
Loglady
21.10.11 19:02

Blog přes wordpress na vlastní doméně, fotky přes Picasu, zatím ideál :-).

• Citovat
  • Upravit
603
21.10.11 19:32

tak blog s vlastní doménou by připadal v úvahu, mrknu i na další, co jste uváděly jako tipy a snad si konečně vyberu :-)díky díky a pište klidně dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
22.10.11 09:12

Obecně záleží na tom, jakou stránku si představuješ. Jestli deníček, kde se budou pravidelně objevovat nové věci a není zas tak důležité vidět na první pohled ty staré - a nebo spíš statické „rodinné album“ s fotkami, událostmi a tak dál…

Od toho se potom odvíjí, jaký typ stránky se hodí nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
22.10.11 11:35

Tak když už, kupte si doménu a hosting. Než nějaké estranky nebo webnode zdarma, to je na dvě věci, tímto způsobem se dá udělat i klasický blog s albem.

Já teda nemám rodinný web,věnuji se tvorbě stránek s jiným tématem, pro ukázku, mé jsou tyhle http://www.hairless.cz/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová