Máte skušenosti s bebilonem.

Trojánková
20.1.10 14:40

Máte skušenosti s bebilonem.

Už to tady možná bylo,ale chci se zeptat,jak s tim máte skušenosti kupovat z polska,je to opravdu to samé jako nutrilon.Mi kupujeme nutrilon aproto se ptám jestli to mám skusit a objednat bebilon,je o 100levnější.Tak mi napište svůj názor.Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
871
20.1.10 20:05

Ahoj,
je to úplně totéž, co český Nutrilon, je od téže firmy, kamarádka si to dokonce telefonicky ověřovala u firmy Nutricia.
My ho taky kupujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
20.1.10 20:13

už tu to proběhlo několikrát, ale než jsem poprvé objednala tak jsem taky váhala. Objednala jsem na začátek třeba jen 3 krabice a zkusila i jsem studovala ten polský obsah a porovnávala s českým a fakt je to stejné. Od tédoby používám normálně kupuju po 10 krabicích a naprostá spokojenost. Teď už teda spotřebu nemáme tak velkou ale i tak mi vyhovuje to že mi to přivezou až domů a já zaplatím z účtu a nemusím pro to pořád někam běhat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.1.10 13:38

taky kupujem po pěti balení a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.4.13 20:07

Ahoj muzu se zeptat jake mate zkusennosti z bebilonem malej nechce pit mleko pouzivame hami ted mam nove bebivitu na noc a to nechce jednou vypije pak zas ne ale vetsinou bojujem aby neco vypil chtela jsem na noc aby lip spal ale vecer mleko nechce poradite mi prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
23.4.13 07:51

@Panuška Prosím Vás kde to objednavate? Mužete mit dát odkaz? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.4.13 09:02

Kupuju na mmb je tam více prodávajících, ta paní od které jsem kupovala už to asi nedělá, Kubík pije bebu tak tu kupuju taky tam :-D http://www.mimibazar.cz/…tografie.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí