Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
je to úplně totéž, co český Nutrilon, je od téže firmy, kamarádka si to dokonce telefonicky ověřovala u firmy Nutricia.
My ho taky kupujem.
už tu to proběhlo několikrát, ale než jsem poprvé objednala tak jsem taky váhala. Objednala jsem na začátek třeba jen 3 krabice a zkusila i jsem studovala ten polský obsah a porovnávala s českým a fakt je to stejné. Od tédoby používám normálně kupuju po 10 krabicích a naprostá spokojenost. Teď už teda spotřebu nemáme tak velkou ale i tak mi vyhovuje to že mi to přivezou až domů a já zaplatím z účtu a nemusím pro to pořád někam běhat ![]()
Ahoj muzu se zeptat jake mate zkusennosti z bebilonem malej nechce pit mleko pouzivame hami ted mam nove bebivitu na noc a to nechce jednou vypije pak zas ne ale vetsinou bojujem aby neco vypil chtela jsem na noc aby lip spal ale vecer mleko nechce poradite mi prosim
@Panuška Prosím Vás kde to objednavate? Mužete mit dát odkaz? Děkuji
Kupuju na mmb je tam více prodávajících, ta paní od které jsem kupovala už to asi nedělá, Kubík pije bebu tak tu kupuju taky tam
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php
Už to tady možná bylo,ale chci se zeptat,jak s tim máte skušenosti kupovat z polska,je to opravdu to samé jako nutrilon.Mi kupujeme nutrilon aproto se ptám jestli to mám skusit a objednat bebilon,je o 100levnější.Tak mi napište svůj názor.Děkuji