Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky asi dávám téma od špatné diskuse, ale nevím kam ho dát. Malou jsem kojila 4,5 měsíce teď je to 2 měsíce co je na UM. Já jsem minulou neděli dostala menstruaci, začala jsem špinit 10. ledna ráno a špinila až do neděle 17. ledna teď jsem začala normálně krvácet a mám i mírné bolesti prostě jak při menstruaci, ale není to nic hrozného že bych si musela brát léky nebo tak. Říkala jsem si že špiním asi z cerazzete kterou dobírám, ale jak říkam začala jsem pak normálně krvácet. Nemáte s tím některá zkušenost? Jak dlouho to trvá nebo tak? Příští pátek jdu na kontrolu na gyndu a taky pro novou antikoncepci. Cerazzete jsem dobrala bylo mi líto vyhodit takovou drahou antiko. Nevíte jak dlouho to může ještě trvat? Říkala jsem že počkám do neděle a jestli to nepřestane tak volam dr. Ale jiné zdravotní problémy nemám. Těhotenský test jsem si dělala několikrát před vánocema a těhotná jsem nebyla a od té doby jsem otěhotnět nemohla. Díky za odpovědi ![]()
Ahoj, tak já mám nějak to samé, malou jsem tedy kojila přes 13 měsíců, nějak kolem vánoc konec. A 1. jsem začala špinit, bylo to čím dál silnější, pak byl za týden 2 dny klid a pak na novo
V pátek jdu k doktorovi, uvidím, co mi řekne. Jinak beru Azalii…
Tak envím jestli prožíváme další 6 ti nedělí nebo co, že se tělo zotavuje z toho kojení. Fakt nevím. Počkám do neděle a pak zavolám k doktorovi kdyžtak ![]()
Saxano teď jsem mluvila s Dr. říkal že je to normální, ale že antiko mam vysadit už jí od zítra nebrat a počkat kdyby nahodou jsem krvacela dál, tak mi to příští týden na kontrole zastaví. měsíc budu mít tak či tak pauzu bez antikoncepce a pak najedu na novou. tak jestli je ta azalie taky v době kojení tak to vysaď.
Díky, já jsem v pátek objednaná, tak uvidím, jak to bude dál, třeba to přestane a půjdu rovnou na prohlídku, když ne, tak jsem zvědavá, co mi řekne ten můj ![]()
Ahoj tak jsem z5 od doktora, prý je to normální, udělal mi rovnou prohlídku a dal novou antikoncepci, mám jí začít brát hnedka, tak vidíš, co doktor, to názor ![]()