Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
nevím jak teď v zimě ( to je lepší sporťák, korbička ), ale na jaře jsem kupovala joolz aer (golfky), krásně se skládají, já jsem malá a složím ho během chvilky, navíc si ho můžeš dát i přes rameno, váží jen 6kg. ![]()
https://www.ondalek.cz/…ely-taupe-1/
Ještě teda máme jeden, ale ten jsem kupovala dva roky zpět, tak možná teď už najdeš lepší. Tenhle váží 13,5kg, jde složit (to většinou skládá partner, já to moc nezvládám).
je to sporťák s korbičkou a může se na to dát i autosedačka.
Posazení sporťáku jde po i proti směru jízdy.
Tak ono taky záleží na tom, co dalšího od kočárku očekává. Váha si nebude to jedine.
Joolz Hub - dvojkombinace korba se sportakem. Taky taham do schodu a nedam na nej dopustit. Je lehoucky, a neboj - ruce se casem vymakaji, jak bude dite pribirat ![]()
Ahoj,
všem vám moc děkuji, jste opravdu zlaté.
Mrknu na dané značky, snad něco vybereme.
Všem přeji krásný večer a úspěšný rok 2024. ![]()
Zkusila bych mrknout třeba i na cybex mios nebo cybex melio. Když jsem na ně koukala na prodejně vypadaly super, zkoušela jsem skládat i jak se manipuluje s kočárkem s dcerou ve sportovním sezení a paráda ![]()
Už jste pořídila? my máme Cybex Orfeo, není nejlevnější, za to super do letadla a zvládl s námi i norsko, Španělsko, Floridu…
Ahoj, ráda bych se zeptala, zda nemáte tip na nějaký bezpečný, hezký a přitom lehký kočárek. Kočárek budeme muset tahat do bytu, problémem je, že zde máme cca 15 schodů.
Bohužel, jiná možnost uskladnění kočárku není a venku jej nechávat nemůžeme. Na ruce jsem slabá jako čaj. Bohužel, předpokládám, že manžel nebude k dispozici vždy, když budu potřebovat kočárek vytáhnout nahoru.
Ideálně bychom chtěli koupit trojkombinaci, nicméně jsem tady četla, že to až tak vhodné není. Tak nevím…
Cena kočárku nehraje roli. Tchán se pořád vychloubá, jak nám vybraný kočárek koupí, tak ať se ukáže…
Děkuji všem za tipy a přeji krásný den.