Máte zkušenost s profiChondrem?

521
1.2.13 22:11

Máte zkušenost s profiChondrem?

Po narození dcerky, kolem toho 3měsíce, mě začly bolet obě zápěstí a to tak že jsem si nemohla ani rozepnout podprsenku a zvednout, zohnout dlaně. U ortopeda jsem dostala do každého obstřik a bolest na měsíc zmizela aby byla ještě horší. Zvedat malou z postýlky, má už skoro 8měs.,je bolestivé a nejhorší při spaní kdy se vzbudím a bolí mě to.Dr mě teď poslal na rentgen rukou a nabízel přípravky Profichondro. Zatím jsem je odmítla z důvodu kojení(to by mi ani nevadilo, mazala jsem se už jinýma mastičkama které nepomohly).Spíš mě zájímá zda takový přípravek pomůže? Nabízel mi mast i tablety s tím že jsem ještě mladá, že by mi stačilo bylení tablet na rok.Za týden mi řekne co vidí z rtg a já se budu muset rozhodnout zda chtít mast nebo cokoli co mi pomůže od té hrozné bolesti. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
1.2.13 22:18

Popravdě tomu moc nevěřím. Přítel měl zlomenou nohu, tchýně (pracuje v lékárně) mu přivezla Wobenzym (nebo jak se to píše), že to urychluje hojení atd. Ano, sádru mu sundali o týden dřív, takže se to asi rychleji zhojilo. Ale rok na to si tu nohu zlomil na úplně stejném místě. A to jsem měla za to, že kost se na stejném místě zlomit nemůže, protože ta „jizva“ je pevnější než okolí.

Kamarádka měla žádanku na chirurgické řešení nějakého zánětu šlachy palce na ruce (doteď nechápu, proč jí chtěli řezat, ale možná že to jen špatně interpretovala). Dostala od kamaráda konopnou mast (ne průmyslově vyráběnou…opravdu poctivou domácí) a za týden už jí zápěstí nebolelo. A to v ruce neudržela bolestí ani hrneček…o péči tehdy o rok a půl starou holku ani nemluvím. Co se pokusit obstarat si tuto mast a s případným profichondrem zkusit počkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
1.2.13 22:27

Mast stojí 220kč a ty tablety snad 1000?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.2.13 22:38

No a tu konopnou jsem teď kupovala za stovku na holku (dr. jí napsala kortikoidy, já ji dvakrát namazala a je klid :lol: )
No, jako těžko říct, jestli ty tablety, mast nebo i ta konopná pomůže. Když máš bolesti, tak chápu, že vyzkoušíš cokoliv, co ti dá naději na zlepšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.2.13 22:39
@mirabellka19 píše:
Mast stojí 220kč a ty tablety snad 1000?

to je obojí od profichondra? Zajímalo by mě, jaký je rozdíl v účinku, když je takový rozdíl v ceně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí