Materiály ke studiu sociální činnosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Materiály ke studiu sociální činnosti
Ahojky! ![]()
Studuji obor sociální činnost a ráda bych se zeptala, zda by jste mi někdo neposkytl nějaké poznámky nebo materiály ze školy. Jde mi především o předměty: pedagogika, sociální služby, psychologie, právo. Pokud by jste měli i materiály s tematikou předškolní pedagogiky, byla bych moc ráda.
Předem velice děkuji a za každou pomoc Vám budu vděčná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A zkoušky za tebe nemáme udělat? Jinak existuje taková budova knihovna se to myslím jmenuje tam najdeš věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vanesa.7 píše:
Ahojky!![]()
Studuji obor sociální činnost a ráda bych se zeptala, zda by jste mi někdo neposkytl nějaké poznámky nebo materiály ze školy. Jde mi především o předměty: pedagogika, sociální služby, psychologie, právo. Pokud by jste měli i materiály s tematikou předškolní pedagogiky, byla bych moc ráda.
A tímto přístupem fakt nedostudujes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proto se do té školy chodí - abys měla svoje výpisky. Veškeré další studijní materiály vám poskytuje škola nebo knihovna
nehledej způsob jak to mít co nejsnazší a raději se uč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vanesa.7 píše:
Ahojky!![]()
K tomu existuji prednasky, kde se delaji vypisky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady je sama chytra zenska zase
Ja uz ty vypisky bohuzel nemam, ale je naprosto beznou praxi si je nekde sehnat. Opravdu si katdej nepise vsechno jak trubka
Uznavam, ze jsem o zapisky prosila spoluzaky nebo rocnik nad nami, abych si to mohla jen projit, zvyraznit a moc se s tim neprdet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jestli to opravdu vyznělo tak špatně, ale opravdu si nic nechci ulehčit. Pilně studuji a je naprosto normální, že si lidé shání materiály od někoho jiného. Studuji z domu a do školy chodím pouze na přezkoušení, a proto jsem chtěla mít více podkladů, abych měla z čeho vycházet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit