SŠ dálkové obor prodava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Na prodavače nepotřebuješ školu. Znám ženskou se zakladkou, co dělá na kase.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Serpentini píše:
Na prodavače nepotřebuješ školu. Znám ženskou se zakladkou, co dělá na kase.
Ano vím, jde mi o to mít alespoň nějakou SŠ a později doufám i nástavbu. Když jsem se na to dřív vyprala mám pouze základní vzdělání. ![]()
- Citovat
- Upravit
No pokud nemáš jen základku, tak školu na prodavačku nepotřebuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
No pokud nemáš jen základku, tak školu na prodavačku nepotřebuješ.
No pravé že mám pouze základní vzdělání.
- Citovat
- Upravit
Dá se to vpohode. jedine co je odlišné od základky, je zbožíznalství, a účetnictví… Na učňáku se bere jen jednoduché účetnictví
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No pravé že mám pouze základní vzdělání.
Aha, tak jdi do toho, jednodušší školu už asi nesezenes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na prodavače budeš muset plnit praxe, ne? Počítáš s tím? ![]()
Ale jsou i prodavači s maturitou, pokud si troufneš rovnou. Na mojí SŠ byl obor vnitřní obchod a to byl prý prakticky prodavač s maturitou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ano vím, jde mi o to mít alespoň nějakou SŠ a později doufám i nástavbu. Když jsem se na to dřív vyprala mám pouze základní vzdělání.
Jo, takhle. Já to pochopila tak, že už máš třeba učňák nebo maturitu a chceš si dodělat vzdělání, abys mohla dělat prodavačku. Tak na to určitě běž, tenhle obor nepatří k nejtěžším a přeji hodně štěstí
P. S.: Nebo pokud máte v okolí soukromou SŠ a nemáš nouzi o peníze, tak zkus tu. Budeš tam mít volnější docházku, to by asi bylo s dítětem lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Serpentini jo tvoje právě soukromá
jen se bojím abych to zvladala tak jsem se pravé chtěla zeptat jak to chodí a tak ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Serpentini jo tvoje právě soukromájen se bojím abych to zvladala tak jsem se pravé chtěla zeptat jak to chodí a tak
Tak to můžeš být úplně v klidu, good luck ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eh vystudovala jsem stredni obor Obchodnik s maturitou. Praxe byla v obchode. Na prodavacku staci zakl. vzdelani. Nicmene, abych nemusela cely zivot pracovat v obchode, tak jsem studovala dal a zmenila obor. ![]()
Pokud planujes dalsi studium, maturitu si udelej. Budes se muset ucit, zadarmo to nebude. Zvladnout se to da. Znama vystudovala vysku se trema detma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte všichni prosím byl někdo dálkové na tomhle oboru? Zajímá mě zda je to těžký obor a dá se zvládnout dálkově s miminkem. Vím že každá škola je jiná ale jen tak pro představu děkuji moc