Mateřinka na UPOLu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Primární pedagogika UPOL
Zdravím dámy,
mám dotaz jestli víte jak to chodí na oboru Primární pedagogiky UPOL. Konkrétně mě zajímá jak zvládáte tělocvik, hudebku, výtvarku a plavání. Má škola v tomto směru vysoké nároky?
Děkuji všem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No já studovala primární pedagogiku, ale už je to nějakej pátek.
Vývarka byla celkem v pohodě (až na dějiny umění, to byl pro mě horor se vše naučit) - a ke zkouškám byla příprava spíš časově náročná, protože jsme museli dokládat vždy počet nějakých prací.
Hudebka - určitě je během studia 1 zkouška ze zpěvu, 1 ze hry na hudební nástroj (klavír, kytara nebo housle - byly dány propozice, co musíte umět, podle let jak dlouho hrajete), potom byla mazec zkouška z dějin hudby - tam byl totiž i poslech (asi 90 skladeb, ale nakonec jsme profesora ukecali a dělala se kolektivně a on si na 2 minuty šel uvařit kafe do kabinetu
)
Tělocvik - tam se nedá odfláknout nic - musí se to namakat, co si vzpomenu - zkoušky z gymnastiky (povinná sestava na kladině, koberci, hrazde, přeskok přes kozu, názvosloví - to je hnus), plavání uplavat 200m prsa pod 5:00, vylovit puk a předvést ostatní plavecké styly (na to jsem teda musel poctivě celej semestr chodit trénovat, povinnej byl pak buď kurz lyžování a nebo bruslení (včetně krasobruslení), basketbal a fotbal
- jako náročné jako na specializovaných školách to nění, ale prostě abys mohla učit musíš zvládnout teorii i praxi aby se ti ve třídě nikdo nezmrzačil

ale pravda je to 10 let co jsem tam skončila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele ale to bylo denní studium, nevím jak to mají dálkaři - a vždy to šlo nějak zaonačit, ale je fakt, že prostě když chceš učit něco jiné tak bys to měla umět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mabis jasny, to chápu třeba na zakladce, ale nemyslim, ze v mateřinkách se uci sestava na kladine nebo krasobrusleni ![]()
- Citovat
- Upravit