Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj,
chodíte někdo do nějakého mateřského centra v Plzni?? Kam?? Jak se vám líbí??
Díky ![]()
Mám stejný dotaz..před 2 týdny jsme se přištěhovali do Plzně, bydlíme v centru a nenašla jsem tady ani dětské hřiště, natož mateřské centrum..:) Už jste na něco přišla?
@Pavlynka27 píše:
Mám stejný dotaz..před 2 týdny jsme se přištěhovali do Plzně, bydlíme v centru a nenašla jsem tady ani dětské hřiště, natož mateřské centrum..:) Už jste na něco přišla?
Hřiští je tu spousta, kde bydlíte? Poblíž centra jsou třeba Štruncovy sady nebo je hřiště U strouhy (U Křižíkových sadů). Jinak nějaké mateřké centrum bych taky potřebovala doporučit, všude co jsem našla, tak mají jen takové ty organizované kroužky, ale spíš by mě zajímalo něco, kam se dá přijít s dítětem, aby si hrálo a trochu se otrkalo.
@aiko24 píše:
Hřiští je tu spousta, kde bydlíte? Poblíž centra jsou třeba Štruncovy sady nebo je hřiště U strouhy (U Křižíkových sadů). Jinak nějaké mateřké centrum bych taky potřebovala doporučit, všude co jsem našla, tak mají jen takové ty organizované kroužky, ale spíš by mě zajímalo něco, kam se dá přijít s dítětem, aby si hrálo a trochu se otrkalo.
Okolo Štruncovo sadů jsem šla, tam jsem viděla jen ty plastové hlavy či co to je..nebo to vede ještě dál? Bydlíme kousek od kauflandu u toho velkého kruháče. Že tady není žádné hřiště bez bot, taky jsem to hledala..v Písku jsou 3..je to super..člověk si tam odpočine..k té strouze mrknu..to by mohlo jít:)
@Pavlynka27 píše:
Okolo Štruncovo sadů jsem šla, tam jsem viděla jen ty plastové hlavy či co to je..nebo to vede ještě dál? Bydlíme kousek od kauflandu u toho velkého kruháče. Že tady není žádné hřiště bez bot, taky jsem to hledala..v Písku jsou 3..je to super..člověk si tam odpočine..k té strouze mrknu..to by mohlo jít:)
Jo ty plastové hlavy jsou u té strouhy, jsou to i prolízačky a zkluzavky. Do Štruncových sadů se jde pak ještě dál takovým podchodem - teda doufám, že je tam i hřiště, teď si nějak nejsem jistá, každopádně jsou tam takové venkovní cvičící stroje, na kterých se taky může dítě vyblbnout. Jinak my bydlíme na Slovanech, taky jsme se přestěhovali do Plzně nedávno, pár hřišť jsem tu kolem objevila, ale nejraději chodíme na Homolku do lesoparku, je tam i velké hřiště - ale to by pro vás asi bylo daleko, my tam jdem tak půl hodiny.
@aiko24 píše:
Jo ty plastové hlavy jsou u té strouhy, jsou to i prolízačky a zkluzavky. Do Štruncových sadů se jde pak ještě dál takovým podchodem - teda doufám, že je tam i hřiště, teď si nějak nejsem jistá, každopádně jsou tam takové venkovní cvičící stroje, na kterých se taky může dítě vyblbnout. Jinak my bydlíme na Slovanech, taky jsme se přestěhovali do Plzně nedávno, pár hřišť jsem tu kolem objevila, ale nejraději chodíme na Homolku do lesoparku, je tam i velké hřiště - ale to by pro vás asi bylo daleko, my tam jdem tak půl hodiny.
Tim podchodem jsem šla a nic jsem tam neviděla..:) a ty plastový hlavy mě nějak neuchvátily, malýmu je 16 měsíců..moc to pro něj ještě neni..:) Do toho parku to nemam tak daleko, to bude tak 2 km..nechceš se tam někdy potkat? Ráda poznám někoho dalšího..znám tu 2 lidi..:)
@Pavlynka27 píše:
Tim podchodem jsem šla a nic jsem tam neviděla..:) a ty plastový hlavy mě nějak neuchvátily, malýmu je 16 měsíců..moc to pro něj ještě neni..:) Do toho parku to nemam tak daleko, to bude tak 2 km..nechceš se tam někdy potkat? Ráda poznám někoho dalšího..znám tu 2 lidi..:)
Já mám dítě desetiměsíční, ten se zatím na hřiště jen kouká
Sejít se klidně můžem, teď jsem teda zrovna mimo Plzeň, až se vrátíme, napíšu sz ![]()
@aiko24 píše:
Já mám dítě desetiměsíční, ten se zatím na hřiště jen koukáSejít se klidně můžem, teď jsem teda zrovna mimo Plzeň, až se vrátíme, napíšu sz
To je otázka pár měsíců kdy začne běhat..:) OK, tak se pak nějak omluvíme:)
@Pavlynka27 Zkus park pod Plazou (za řekou), tam je spoustu atrakcí pro děti ![]()
@mag píše:
@Pavlynka27 Zkus park pod Plazou (za řekou), tam je spoustu atrakcí pro děti
Taky jsem chtěla poradit park za Plazou ![]()
@Annnet píše:
Taky jsem chtěla poradit park za Plazou
Díky za radu:) vyzkouším..to bych taky měla mít kousek..:)
@mag píše:
@Pavlynka27 Zkus park pod Plazou (za řekou), tam je spoustu atrakcí pro děti
Mag Ty jsi z Plzně? Můžeš mi prosím napsat, do jakých jeslí dáváš dítě - pamatuju si, že sis je v jiné diskuzi chválila. Díky moc!
@aiko24 Už nedávám, ale chodila do jeslí při 49. MŠ - Puškinova ulice (teď tam chodí do školky)
A jedny jesle jsou ještě na Slovanech Na Celchu.
Právě jsem se přihlásila do RC Vlnka na Lochotíně. Včera tu byl příspěvek, který ale už zmizel. Psalo se tam právě o tomhle centru a jejich stránky vypadají dobře, ani cena není nijak vysoká. Budeme s mojí Kájou chodit na cvičení pro děti od 9 do 12 měsíců.
Jsem máma dvou dětí (6m a 3 roky), chodim do fajn centra Vlnka na Košutce v Plzni(RC Vlnka), s miminem cvičení a starší je na dopoledne v místní miniškolce, takže mám čas si pokecat s maminama, dát kafčo a odpočinout si než si školkáček pohraje a zamaluje a vyvenčí se na pískovišti s miniškolkou. je to tam hezký a útulný a hlavně jsou tam šikovný a milý lektorky na kroužky, takže doporučuju ![]()